duminică, 24 ianuarie 2010

Parodie 'Twilight' by "The Hillywood Show"


Poate unii dintre voi stiu deja filmuletul acesta. Am dat peste el din nou acum si nu m-am putut abtine sa nu il postez. Am ras prea mult si prea tare... Chiar daca l-ati mai vazut, merita sa il revedeti!


11 comentarii:

Nessie Black spunea...

bun venit ioni, ma bucur ca in sfarsit ai intrat si u in echipa twilight-hot-news. dar sandra?? ea cate a facut pt blog?? si ce rapid ati dato afara. chiar nu ma asteptam, sincer. si ce daca sia facut si ea blog twilight?? care e problema, si mery are blog cu twilight si ce-pe ea o dati afara?? chiar mati dezamagit, adica ea era cea care muncea dea dreptul aici. urat din partea voastra. ati dato afara pana si de pe harry potter?!? TOTUSI!!!! puteati sai dati dreptul la macar o ultima postare. urat din partea voastra, f urat. ioni, si u ai blog twilight. sper sa nu patesti la fel, din cauza unei inteligente atat de negativa. asta a fost ce am avut de zis. ella-aveam indoieli in privinta mentalitatii tale, ei bine acuma mi leai confirmat. joanne, cu tn am mai vb pe mess si imi pareai o persoana care are ceva minte si nu pune la suflet asemenea nimicuri.cat despre ina, ika, mery si ioni, mult succes fetelor. vizita mea pe acest blog se incheie aici, probabil ca si a altora. Multe reusite si multa bafta in continuare, vam pupat.

Anonim spunea...

wow, am observat absenta sandrei de pe blog, dar niciodata nu m-am gandit ca ati putea sa o dati afara de pe blog dupa cate a facut pt el si cate stiri a postat...am vazut ca ella posteaza din ce in ce mai des:felicitari!; felicitari si ionicai! imi pare rau pt sandra;da, si eu cred ca nu o sa mai vizitez chiar asa de des blogul. oricum, felicitari pt stiri.

Laura spunea...

Am vazut si eu ca sandra nu mai posta de cateva zile. De fapt, nici o fata nu a mai postat stiri cateva zile. Doar cate o amarata de stire pusa de ella. Dar, a venit weekendul si nu stiam la care stire sa ma uit mai intai. Felicitari Ella. Vad ca incepi sa faci din nou treaba minunata pe care o faceai odata. Bun venit Ioni. Oricum , tu erai prezenta pe blog, chiar daca nu erai oficial autor/ admin.
Sandra si-a facut blog? Mi-l puteti arata, va rog mult? Chiar as vrea sa vad ce blog si-a facut si sa vad daca intradevar au gresit fetele ca au dat-o afara.

In legatura cu comentariile de mai sus. Nu veti mai vizita blogul? Inseamna ca, singurul motiv pentru care veneati aici e sandra? Nu stirile? Ma dezamagiti fanelor. Spuneati sa fim uniti, dar vad ca voi plecati primii. Eu va sustin, dar sunt putin nelamurita in legatura cu plecarea sandrei.

Imi poate lasa cineva blogul ei?

elena spunea...

http://twilight-magic-world.blogspot.com/

Neata fetelor! :)

Laura
^
|
|
|
Uite mai sus linkul blogului. Nu vreau sa provoc cearta asa ca nu o sa ma bag prea mult in asta. Imi dau seama ca va fi o revolutiie si nu vreau sa fiu eu de vina.
Anonim, iti multumesc pentru urari. Incerc sa imi fac mai mult timp si vad ca imi iese. :)
Nessie inteleg ca esti prietena f buna cu Sandra, iar daca aceasta este alegerea ta, o respect.
Noi vom continua sa muncim.

Iar la intrebarea de ce am dat'o afara....va trebui sa gasiti singure raspunsul.

*Ioana spunea...

Mery are blog de concursuri, iar Iony e doar moderator pe Twight Saga Conversation! Si da raspunsul il veti gasi singure

Anonim spunea...

nu m-am lamurit si kred ca nici nu o sa aflu, asha k nu mai bn ne-ati spune voi ce s-a inatmplat? doar ca sa stim si noi, ca fani ai blogului vostru( ar trebui sa ne spuneti dc luati decizii de genul asta)

Anonim spunea...

uite aici blgurile lu mery si ioni cu twilight......mare prostie ati facut ca ati dato afara pe sandra dupa cate a facut pt voi....sincer, mi se pare urat din partea voastra...

http://twilightsaga-mery.blogspot.com/

http://vampirescrib.blogspot.com/

Anonim spunea...

am intrat pe blogul lui mery si cand am vazut sigla aia mare cu Twilight hot news m-am speriat
=))

Anonim spunea...

nuj dc am eu impresia ca ati vazut ca sandra nu posteaza 2-3 zile si gata, cine sa va mai tina blogul nu??

Analia spunea...

"Imi place ca e certa" !Niciodata nu am comentat si nu mam bagat in certuri, dar cred ca am gasit motivul. Dupa ce sandra sia lasat linkul blogului pe chatul de pe acest blog am stat si lam analizat si am observat ca sunt exact la fel. Adica sandra sia facut o copie a blogului Twilight - Hot -News! Si nici mie nu mi se pare corect. Pe cand Mery are pe blogul ei doar o poastare La Multi Ani, iar Iony are un blog despre vampiri. Iar formatul de pe blogul sandrei e acelasi cu acesta si pot zice ca e o copie!

Anonim spunea...

Dar resutl fetelor ele cate au facut pt blog? Parca numai sandra ar fi aici!

Chat

Create a Meebo Chat Room