duminică, 24 ianuarie 2010

Prestatia lui Robert Pattinson la teledonului "Speranţa pentru Haiti" criticata


Prestatia lui Robert Pattinson in cadrul teledonului "Speranţa pentru Haiti" a primit critici dure din partea presei, fiind descrisa ca "cea mai proasta prestatie" dintre toate aparitiile celebritatilor.
"Robert Pattinson s-a facut de ras la teledonul “Hope for Haiti” noaptea trecuta. Starul britanic a fostul unul dintre cei care au lansat un apel pentru strangerea de fonduri, dar s-a dovedit ca nu a putut face fata. El nici macar nu a considerat ca evenimentul era destul de important ca sa apara in direct, asa ca mesajul sau a fost preinregistrat. El se crede mult mai important decat Bono, Madonna, Steven Spielberg, Jack Nicholson sau altii. Hei, este doar Haiti.
Actorul a incercat sa fie mult prea misto si a pozat intr-o postura frapanta, spre deosebire de ceilalati prezentatori care si-au vazut treaba lor, aceea de a strange fonduri pentru cei loviti de saracie, fara adapost sau pentru raniti din Haiti. Robert, cu toate acestea, a venit pe scena neingrijit, imbracat in haine de vagabond, a mormait replicile sale, a vorbit cu o voce foarte scazuta si nu a avut niciun sens, nicidecum. In comparatie cu alte vedete precum Ben Stiller, Morgan Freeman si Anderson Cooper, Pattinson a parut a fi un copil tafnos si necooperant.
Robert Pattinson a lasat impresia ca ar fi vrut sa fie oriunde in alta parte - si, intr-adevar chiar a fost prin inregistrarea aparitiei. Atitudinea sa este destul de mult in conformitate cu aceasta impresie de auto-obsedat care a ajuns cumva in lumina reflectoarelor. Nu pentru mult timp, pot sa pun pariu pe asta."
Oh, give him a break! Ar trebui sa se puna in locul sau pentru o zi. El a facut ceea ce a considerat ca este in stare sa faca, unii oameni nu se simt atat de confortabil in lumina reflectoarelor. Meseria de actor vine la pachet cu aceasta faima, nedorita in cazul sau.

3 comentarii:

Anonim spunea...

doamne...unii oameni nu jthiu ce sa mai inventeze...bietul rob se vede ce nu era in cea mai buna dispozitie...cika se credea asa dde important....fratilor....cu totii jthim ca e mai timid de felul lui si nu ii plac reflectoarele...dar nu..toti cretinii isi dau ei cu parerea...celebritatea aduce cu ea si invidie si nesimtire si gelozie...paparazzi si jurnalistii bolnavi mental sa stea akasa...

Anonim spunea...

hmm, ce naspa situatie
macar el a facut ceva, altii nimic. off, saracu de el.
imi pare rau, orice face e cineva sa spuna ca nu e bine :((

Anonim spunea...

"faima,nedorita in cazul sau"...daca il deranja atat de mult faima se lasa de meserie...

Chat

Create a Meebo Chat Room