marți, 26 ianuarie 2010

Robert Pattinson vrea să îşi lanseze un album

De cum Robert Pattinson a demonstrat ca este talentat nu numai ca si actor dar ca si artist, o serie de producatori muzicali s-au aratat interesati sa il transforme pe vampirul din "Twilight" in star pop. Printre acestia si celebrul Simon Cowell care si-a aratat intentia de a-i produce un album lui Pattinson prin propriul sau label muzical. Contactat recent de Cowell pentru incheierea unui contract in vederea inregistrarii unui disc, Robert s-a aratat putin ingrijorat, cu toate ca ii place sa faca muzica si viseaza la un album de mult timp. Potrivit Showbizspy, Pattinson nu este foarte increzator in oferta propusa de Simon, cu toate ca a declarat ca ia muzica in serios. Ceea ce pe Robert il sperie este ideea de pop star, spun prietenii lui. Asta chiar daca actorul in varsta de 23 de ani a recunoscut ca i-ar placea sa lanseze un album muzical. "E adevarat ca scriu piese, o sa inregistrez cateva melodii dupa ce termin cu promovarea filmului. Dar nu inainte de asta pentru ca nu vreau ca pe album sa scrie Vampirul din Twilight", a declarat Robert Pattinson.

Starul din Twilight, planuieste sa lanseze un album sub alt nume. "Imi place sa fac muzica si sa scriu versuri. Voi inregistra cateva piese dupa ce termin promovarea noului film, pe care le voi lansa sub un alt nume", a declarat actorul pentru revista "Paris Match".
Pentru Pattinson, faima este inca o noutate. "Daca din cauza fanilor voi fi nevoit sa stau in camera de hotel si in urmatorii zece ani si nu voi gasi o modalitate sa 'evadez', probabil ca voi fi putin deranjat", a mai spus Pattison.

LATER EDIT
"Robert este putin reticent de aceasta transformare in star pop dar ia muzica in serios. In paralel, acesta isi doreste sa continuie si cariera sa de actor. Un album sub tutela lui Cowell l-ar transforma cu siguranta intr-un mare star pop", a declarat un apropiat al lui Pattinson pentru The Sun.


Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room