luni, 15 februarie 2010

Robert Pattinson a pozat scandalos

Robert Pattinson, cea mai sexi revelatie de la Hollywood, a realizat pentru Ziua Indragostitilor unul dintre cele mai scandaloase pictoriale ale sale. Implica expunere indecenta si mai ales cateva femei goale pusca.

Actorul care i-a dat viata in mod stralucit vampirului din seria Twilight a pozat pentru revista Details asa cum si-ar dori sa o faca orice barbat, insa nu a profitat de situatie si a plecat acasa singur. Dupa ce a trebuit sa mangaie cateva fete goale si sa le priveasca facand baie ori chiar sarutandu-se in fata imaginii lui, Robert Pattinson s-a plans ca sedinta a durat cam sapte ore, iar el nu a stiut cam ce atitudine sa adopte fata de partenerele sale.
Tot singurel şi pe deasupra şi alergic la vagine, aşa spune Robert Pattinson că este. Fiindcă presa de scandal l-a cuplat cu Kristen Stewart, actorul din "Twilight" a ţinut să arate contrariul, participând la o şedinţă foto incendiară alături de mai multe femei sexy, goale sau aproape goale. Totul pentru numărul din martie al revistei "Details"

Şocantă a fost declaraţia sa de după şedinţa foto: "Urăsc vaginele, sunt alergic la el şi a trebuit să stau 12 ore în preajma unor femei goale. Slava Domnului ca eram mahmur si nu a trebuit sa le tin de vorba, ca nu stiu ce as fi putut sa le spun atatea ore. Mai ales ca nici nu au catadicsit sa se acopere, au stat tot timpul dezbracate”, a declarat el in paginile aceleiasi reviste.
Tind totusi sa cred ca in spatele acestor fraze sta ironia, umorul pe care se stie ca frumosul actor il poseda. Oricum, poate sa fie si gay, asa cum au tot spus milioane de voci dupa aceasta declaratie, acest lucru nu m-ar putea opreste din a ma holba la pozele cu el....


Sursele aici si aici
  

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room