sâmbătă, 1 august 2009

Inca o nominalizare!


Desi nu mai sunt decat cateva luni pana la lansarea New Moon, Twilight se afla printre preferintele publicului. Iata ca, Twilight a fost nominalizat la Digital Spy Movie Awards la sectiunea blockbuster , iar Kristen Stewart la sectiunea cea mai buna actrita . Sa tinem pumnii stransi si sa ii votam aici.
In plus nu mai este mult si vom afla rezultatele de la Teen Choice Awards.

Interviu Comic Con

Ok......l-am descoperit cam tarziu........dar mi-am zis de ce nu? Iata aici un nou interviu cu staruri New Moon.

Robert Pattinson in fanteziile lui Kirsten Dunst


Off.......Doamne......ce prostii isi imagineaza lumea ....ar fi frumos sa inlocuim toate personajele din film , asa-i?
Uitati, de exemplu, actrita Kirsten Dunst crede ca Robert Pattinson ar fi partenerul ideal pentru ea.
Un prieten al actritei a declarat pentru o publicatie ca aceasta l-a placut foarte mult pe Robert. „Kirsten e innebunita dupa el si crede ca ar fi partenerul ideal pentru ea”, a spus acesta.

Se pare ca, dupa ce s-au cunoscut, Kirsten i-a trimis lui Robert o multime de mesaje romantice, in care se intrevedea clar tendinta de a flirta. „I-a scris tot felul de mesaje prin care ii da de inteles ca e foarte itneresata sa il cunoasca mai bine, oricand si oriunde vrea el”, a declarat acelasi prieten.

Actorul in varsta de 23 de ani este foarte apreciat de publicul feminin, dar si de colegele de breasla. In afara de Kristen Stewart, partenera sa din Amurg, se pare ca Robert e foarte apreciat si de actrite ca Megan Fox sau Jennifer Love Hewitt.

Desi are 27 de ani, adica este cu 4 ani mai mare decat el, Kirsten Dunst nu pare sa-si faca probleme in a intra pe lista celor care tanjesc sa-i cucereasca inima lui Pattinson.

Nikki Reed, interpreta personajului Rosalie Hale din „Amurg” crede ca Robert Pattinson este atat de apreciat de fete nu numai pentru rolul interpretat, ci si pentru ca are trasaturi oarecum feminine. „Adolescentelor le plac mult baietii cu alura de „Fat-Frumos”, care arata ca niste fete”, crede actrita.
____________________________________________________________________

Doamne.....la cate se ajung.....oare vor ajunge sa spuna ca Rob e gay, sau ceva de genul?......sau ca el si Kristen sunt casatoriti in secret? Orice e posibil in ziua de azi, daca vrei sa faci rau. Voi ce credeti? Oare ce alte chestii ar mai putea concepe vedetele? Lasati un comentariu cu parerea voastra.

Kristen la filmari

Kellan Lutz & AnnaLynne McCord


Wow......asta da poza:>

Top 10 Motive pentru care as vrea să pot fi o tigareta
Si in acest top starurile New Moon se afla pe primele locuri.
Pe locul 2- Kellan Lutz
Pe locul 1- Jackson Rathbone
Daca era nominalizat pentru top, sunt sigura ca Rob ar fi ocupat locul 1. ;) Nu credeti?

Jackson Rathbone - cel mai sexy zambet

In top 10 -Cel mai sexy zambet, celebritatile din New Moon isi fac loc, ocupand pozitiile cele mai bune.
Pe locul 5- Robert Pattinson
Pe locul 3- Taylor Lautner
Pe locul 2- Kellan Lutz
Pe locul 1-
Jackson Rathbone
Cu asa baieti, nu ma mira nimic la ei.
Voi ce parere aveti? Dintre cei 4, credeti ca Jackson isi merita pozitia din fruntea clasamentului? Lasati un
comentariu cu opinia voastra.

RPattz-scena preferata din NM


La evenimentul Comic Con Robert Pattinsson a declarat ca scena sa preferata din New Moon este scena de adio dintre Edward si Bella. Robert a declarat :
"I think my breakup scene was my favorite scene. I mean, hopefully it’ll come off as having quite a few more levels than the relationship in ‘Twilight’. It was interesting. It was like a five page long dialogue scene. That didn’t happen at all in the first one and it’s quite an interesting little moment. It completely bypasses all the supernatural elements of the story, as well, which I found quite interesting."

____________________________________________________________

Ashley Greene

Kellan Lutz
vineri, 31 iulie 2009

Ashley si NikkiTaylor kissChat

Create a Meebo Chat Room