sâmbătă, 19 iunie 2010

Taylor azi in Berlin

Va vine sa credeti ca azi, in timp ce eu ma uitam la un film pe ProTV, Taylor facea chestiile astea la doar cateva mii de km? Nici mie! :|

imagebam.com imagebam.com

Conferinta de presa din Berlin


sursa: Brand heroin

Schimbari

Dupa cum am spus mai jos, am facut cateva modificari.
Am schimbat sablonul blogului, culorile si banner-ul de sus.
La"Welcome" am schimbat giful. La Countdown Eclipse am inlocuit poza cu o alta, mai in tema, iar playlist-ul am incercat sa-l combin. Am pus cateva melodii din Eclipse [[ cele pe care le-am gasit]], cateva melodii din celelalte 2 filme si melodiile pe care le-ati ales voi pentru playlist.
Alte modificari majore nu am facut. Ar mai fi de mentionat mici modificari la membrii echipei, dar nu cred ca va fi ceva ce sare in ochi prea tare.


Ce vreau sa schimb?
Vreau sa refac imnul blogului. Poate schimbam si melodia, voi decideti.
As vrea sa adunam poze cu voi, vizitatorii si chiar cu castigatorii concursurilor si sa facem un nou filmulet care sa insoteasca melodia. Ar fi ceva simbolic, doar al nostru, al fanilor Twilight de pe blogul Twilight Hot News.
Imi doresc foarte mult sa raspundeti acestei idei in numar cat mai mare.
Hai sa ne unim fortele si sa demonstram cat de puternica este aceasta mica comunitate de pe Twilight Hot News. :)
Deci astept pozele voastre si poate mesajele pe adresa blogului: thn.contact@gmail.com

Pareri?

Trailer Stained


sursa: Brand Heroin

Reparatii!

Vreau sa imi cer scuze daca blogul va arata ciudat in urmatoarele minute/ore.
Se fac imbunatatiri!

Sa-i aducem pe Robert si Kristen in Romania!

Vrei ca anul viitor sa te intalnesti cu actorii din Saga Amurg? Hai cu noi la cea mai mare intalnire a fanilor din Romania: Conventia Amurg!

Pe 1 iulie pornim in mars prin Bucuresti si mergem la amfiteatrul “MIHAI EMINESCU” din Parcul National, unde vom inregistra cea mai zgomotoasa pledoarie pentru venirea actorilor din Amurg in Romania! Inregistrarea va ajunge chiar la ei, asa ca depinde de voi sa ii convingeti!

Seara magica Amurg inseamna o multime de surprize. Daca nu esti inca fan, vino oricum. Vei putea vedea Amurg si Luna Noua pe gratis. Intrarea este libera!

Vino sa petreci o zi distrandu-te alaturi de fani Amurg din toata tara si poti castiga premii originale si invitatii la Eclipsa!

Vino pe 1 iulie, la ora 17:00, la locul de intalnire de pe Bd. Unirii, langa statia autobuzului 104, in sensul de mers spre Piata Alba Iulia. Sa fii pregatit de parada: imbraca-te ca un fan adevarat, fa-ti pancarte si stegulete, banderole, insigne, cat mai multe elemente Amurg.

Haideti cu totii sa le aratam lui Robert, Kristen, Taylor si celorlalti ca pentru miile de fani din Romania merita atentia lor!

Inscrie-te completand formularul de mai jos. Datele personale complete sunt necesare pentru a se intocmi listele de participanti pentru Primarie. Ele nu vor fi afisate pe site si raman confidentiale. Inscrie-te acum!

Cu sprijinul institutiilor
PRIMARIA SECTORULUI 2     Centrul Cultural “MIHAI EMINESCU”
Punctul de intalnire 


  Bd. Unirii, vis-a-vis de coltul Unirea Shopping Center in sensul de mers spre Alba Iulia. Vezi mai jos harta:
Centrul Cultural “MIHAI EMINESCU” - http://www.centruleminescu.ro/
Amfiteatrul in aer liber are 3000 de locuri si este amplasat in interiorul Parcului National (23 august).
Accesul NU se face prin parc, ci prin cele doua strazi principale – Strada Maior Coravu si Bulevardul
Basarabia sau, direct, prin Strada Arh. Harjeu.
  

Inscrie-te si tu!

Eclipse va avea o scena de sex?

Kristen Stewart a declarat de curând că ea și iubitul ei, Robert Pattison, fac sex în partea a treia a seriei Twilight, "Eclipse". Este o premieră pentru celebra serie cu vampirii, personajele interpretate de cei doi fiind destul de cuminți în ceea ce privește scenele fierbinți.

Robert Pattison a și glumit pe această temă și a declarat pentru o revistă franceză că filmul este mai mult recomandat adulților decât adolescenților. Asta tot pentru că, așa cum spuneam, seria Twilight le-a păstrat îmbrăcate până acum pe cele două personaje principale. Întrebat dacă va accepta vreodată să apară gol pe marele ecran, Pattison a răspuns că nu exclude această posibilitate.
sursa: egirl.ro

Iata ce a purtat Kristen la Berlin


sursa: Volturi Guard

Julia Jones la premiera Johan Hex

Jackson canta!


Si mai multe poze de la promovarea The Last Airbender.

Taylor la plimbare in Roma

Profitand de ocazia promovarii Eclipse, Taylor a vizitat putin Roma. Adevarul este ca e foarte greu sa rezisti tentatiei si sa nu vizitetzi anticul oras.


Taylor si kristen ajungand la Berlin

....cu un avion privat.

2 poze noi cu Robert

sursa: Brand heroin

Jackson promovand 'The Last Airbender'

Jackson a fost alaturi de colega sa Nicola Peltz la o gradina zoologica din San Francisco.
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Ashley la plimbare cu un prieten

Peter Facinelli

  - plimbandu-se prin NYC
  - la evenimentul "Dockers Khakis Make The Man" in NYC
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com


vineri, 18 iunie 2010

Robert despre deliciosii muschi ai lui Taylor

Robert Pattinson a acordat un nou interviu in care a facut doua marturisiri ce vor starni controverse.

Actorul din Twilight a spus ca il invidiaza pe colegul sau Taylor Lautner, care are niste pectorali pur si simplu… deliciosi.
“Taylor este mult mai sexy decat mine”, a spus Pattinson.
A doua declaratie a lui Pattinson – actorul a dezvaluit ca nu a fost niciodata fidel unei singure iubite si nu crede ca va putea face asta nici in viitor.

PS: Trebuie sa recunosc ca omul are mintile in cap. A spus si el ceva bine. Spuneti si voi ca nu-s deliciosi! Cine ma contrazice , dar sa fie cineva cu capul pe umeri, ii dau un dolar! :)

sursa: myidol.ro

Kristen Stewart vrea o fata noua

Kristen Stewart a marturisit ca si-ar dori sa aiba o fata noua, pe care sa o afiseze peste cea adevarata atunci cand se intalneste cu fanii.


“Multi imi reproseaza ca nu zambesc. Asta pentru ca eu nu pot zambi la comanda, nu pot juca un rol in viata reala. Asa e fata mea, dar mi-as dori o alta”, a spus actrita din Amurg.
Kristen este de parere ca un chip nou ar ajuta-o sa scape si de paparazzi sau de fanii prea insistenti.
sursa: myidol.ro

Elizabeth despre Eclipse

EW are un interviu cu Elizabeth Reaser.
Ea vorbeşte despre  5 momente preferate în timp ce filma Eclipse.
Iata un fragment din acest interviu:

M-am bucurat de Bree [[ Jordelle Ferland]] si Dakota Fannind. Dakota intr-adevar infricosatoare in acest film [[rade]]. E atat de tulburatoare pentru ca  are fata aceea angelica si ea atat de inspaimantatoare. Vreau sa spun, cu adevarat. A fost impresionant. Caracterul ei intimida personajele  noastre intr-adevar, si asta demonstreaza ca este un actor mare, desi are doar 15 ani. Am fost cu adevarat speriata. 

A fost o scena de actiune pe care am facut-o cu Peter pe campul de lupta. Noi luptam impreuna pentru ca suntem o echipa si el este atat de protector si nu m-ar lasa sa lupt singura [[ se refera la personajul Carlisle]]. Amandoi faceam lucrurile destul de violente, ceea ce era putin infricosator. Si nu m-am bucurat de asta. Am realizat ca nu-mi place sa pretind ca lovesc oameni pentru că este un fel de ma face sa ma simt rau. Ce s-ar intampla daca i-as lovi in realitate?

Imi plac toate lucrurile din casă. Ei au re-creat casa din Portland , unde am filmat.
Adica, ei au construit toată casa. A fost uimitor. Fiecare detaliu a fost exact la fel.
Mi-au placut scenele in care ne adunam toti, fiind o familie, incercand sa luam decizii. 

Traducere personala de pe EW.

Kristen Stewart - future Crazy Cat Lady?

Kristen Stewart crede ca este un fel de doamna nebuna care traieste cu pisica. Actrita in varsta de 20 de ani, devenita celebra datorita personajului Bella Swan pe care il interpreteaza in seria “Twilight”, are impresia ca duce o viata plictisitoare deoarece isi petrece foarte mult timp acasa, cu animalul ei de companie. Actrita are un motan de care spune ca e “obsedata” si este convinsa ca in cativa ani va deveni una dintre acele doamne nebune care stau toata ziua in casa cu pisica. Vedeta din “The Runaways” a marturisit si ca ar fi incantata sa joace si roluri mai putin intunecate decat cele pe care le-a primit pana acum. Cu toate acestea, lui Kristen i se pare dificil sa aleaga un rol bun in acest caz.

PS: Am cautat pe internet si am gasit poza intr-un material realizat la filmarile "The messengers". Deci, aceasta este pisica lui Kristen, dar sa stiti ca prima data i-a zis Max, apoi Jenna.
sursa: Egirl, Vampires Crib, You Tube

Sfaturi pentru Kristen de la Perez Hilton

Nu vreau sa ma bag, dar Perez nu e cam porc? Adica, hai, radem de ea, dar el cam sare calul. Mie asa mi se pare. Mai bine sa ramana rege pe tronul lui si sa taca. :)

sursa: perezhilton.com

Video din Italia


sursa: Brand Heroin

Promovand Eclipse in Berlin

Aceasta este abia prima intalnire cu fanii din Berlin. Urmeaza alte intalniri si conferinte de presa. Vom reveni cu amanunte.

2 poze noi de la Jimmy Kimmel Show

sursa: Brand heroin

Promovand Eclipse in Roma

Chat

Create a Meebo Chat Room