sâmbătă, 10 iulie 2010

Castiga-ti idolul!

Impreuna cu sponsorul nostru, Leda Books - editura care stie ce vor adolescentii, lansam un concurs pentru toti fanii infocati ai lui Robert Pattinson.

"Eram neconditionat si irevocabil îndragostita de el." - Amurg de Stephenie Meyer

Aceste vorbe devenite celebre ale Bellei Swan despre Edward Cullen s-au adeverit pentru milioanele de fani de pretutindeni in privinta simpaticului Robert Pattinson. Talentat, frumos de pica si la fel de apetisant precum personajul pe care-l joaca pe ecran, Robert este acum dorit de toata lumea. Ce poveste se ascunde in spatele ochilor sai mistuitori si cum a ajuns el imaginea pe care oricine si-ar afisa-o pe perete?
Misterul de care s-a inconjurat enigmaticul actor e descifrat in aceasta biografie neoficiala: de la copilaria sa londoneza, trecand prin rapida-i ascensiune in lumea starurilor, pana la postura lui actuala, de "bucatelul" cel mai ispititor al Hollywoodului - orice detaliu al vietii lui Robert este disecat si pus pe tapet.
Virginia Blackburn schiteaza un portret frapant al acestei figuri iconice, indiferent daca-i descrie talentele actoricesti si calitatile de muzician sau ne desfata cu intamplari anecdotice mai putin cunoscute legate de el. Biografa ii cerceteaza inspiratia si ambitiile si scoate la iveala secrete de culise din filmarile seriei Harry Potter, ca si barfe de ultima ora din lumea filmelor Amurg.
Robert Pattinson este cea dintai biografie consistenta a acestei noi senzatii a ecranului. Iata, in sfarsit, povestea cuceritoare a lui Rob, pentru fanii lui de pretutindeni... s-o citeasca si sa se bucure de ea.

Pentru a intra in cursa pentru unul din cele 2 seturi ( biografie+semn carte ) trebuie sa trimiteti un e-mail pe adresa thn.contact@gmail.com in care sa specificati pretul initial al biografiei (indiciu aici) si sa ne spuneti de ce va place Robert Pattinson ( ce va atrage la el, cum v-a impresionat etc).

Vor fi alese 5 raspunsuri care ne-au impresionat, iar voi decizia finala o veti avea voi, prin vot.
Concursul se desfasoara in perioada 10 iulie - 7 august 2010. De pe 7 august pana pe 12 august cele 5 e-mailuri alese de noi vor putea fi votate.


Regulament:
- La concurs pot participa doar persoanele domiciliate in Romania.
- Daca e-mailul nu contine toate cele necesare nu va fi luat in considerare.
Multumim sponsorului!
LedaBooks

5 fapte despre Charlie Bewley


1.Nu intelege atentia acordata lui Pattinson
Admite ca nu a fost un fan Twilight dinainte de a se alatura distributiei, dar actorul in varsta de 29 de ani mai recunoaste ca nu a inteles atractia pe care o are toata lumea fata de Robert Pattinson : ”Profesorul meu de actorie si toate fetele din jurul meu parca il venerau pe tipul asta englez din film. Eu eram ceva de genul ”Frate, nu-i chiar asa de aratos. Despre ce tot vorbiti? E alb si are parul amuzant.”
2. A crescut la o ferma.
Inainte de a fi vampir, Bewley era un baiat de la tara, care isi ajuta parintii. Viitorul star de cinema nu intampina probleme cand trebuia sa hraneasca animalele sau sa aranjeze fanul. Dar exista ceva ce ura : ”Sa cureti cotetul gainilor. Asta e o treaba amuzanta pe care o faci doar cand vrei ceva de la mama ta.”
3. Este dependent de adrenalina.
Charlie a incercat totul de la raitul cu parasuta din avion pana la explorarea raurilor glaciale: ”A fost o aventura extraordinara. Imi place sa cunosc mereu. Sa te aproprii de moarte sau sa inteleg ce e. Te simti mai in viata cand faci asa ceva.”
4. A studiat Afaceri in scoala
Stiind ca tatal sau, un comerciant de sosete si lenjerie intima, isi dorea ca fiul sa ii calce pe urme, Bewley a decis sa calatoreasca in Franta pentru a studia domeniul afacerilor. Imediat dupa, a primit o slujba intr-o companie inovatoare unde : ”Vindeam bai de demetalizare. Nu imi amintesc exact in ce moment m-am retras, era ceva cu care nu rezonam in niciun fel si cu siguranta nu era ceva ce vroiam sa fac.”
5. Fuge la maraton.
Dupa ce a concurat la trei maratoane si o competitie Ironman, Charlie va trece la urmatorul nivel :”Voi incerca sa fac un maraton de 100 de mile in octombrie. Trebuie sa il termini intr-o zi si vom vedea atunci daca sunt in stare.”


SURSA

Top 10....

Se pare ca intr-un top 10 al personalitatilor care se drogheaza apare si Kristen :



SURSA

Robert Pattinson batran...

Poza cu Robert Pattinson cu infatisarea lui cand va fi batran...

SURSA:TwilightSaga.ro

Lupii din Eclipse

Poze cu lupii prezentati in Eclipse:

Filmarile WFE - 7 Iulie

Poze cu Robert impreuna cu colegul sau de platou de la filmarile WFE din 7 iulie.

SURSA:Twifans

Melisa Rosenberg : Breaking Dawn va ajunge foarte hot!

Melisa Rosenberg declara intr-un interviu ca Breaking Dawn va ajunge foarte hot!



SURSA:Twifans

Prajiturele Twilight

Iata o prajitura Edward...Voi nu ati incerca-o?

SURSA:Twifans

Rating de popularitate

Xavier Samuel a crescut ratingul de popularitate in aceasta saptamana cu 2,022% de pe IMDB.

SURSA:Twifans

Famous Magazine,Iulie 2010

In revista "Famous" din luna iulie avem prezentat filmul lui Jackson Rathbone "The Last Airbender"

O alta scena stearsa?

Se pare ca a aparut o poza dintr-o scena stearsa din Eclipse...unde apar Alice si Bella....

SURSA:Twifans

"The Loved Ones" ---Poster Oficial si Trailer cu Xavier




Sursa: BH

Breaking Dawn se va filma in Louisiana si Vancouver ---Confirmat

Zori de zi se va filma in Louisiana şi Vancouver incepand din aceasta toamna. Urmatorul capitol din Twilight Saga se va imparti in doua, iar prima parte va aparea in cinematografe in 18 noiembrie 2011.

 Câştigătorul premiului Oscar, Bill Condon va regiza două filme in care protagonistii sunt Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner si alte personaje interpretate de: Billy Burke(Charlie Swan) si membrii din familia Cullen: Peter Facinelli(Carlisle), Elizabeth Reaser (Esme), Jackson Rathbone (Jasper), Nikki Reed (Rosalie), Ashley Greene (Alice) si Kellan Lutz (Emmett).


Sursa: LNM

Alte fotografii cu Ashley si Kellan pentru "Women's Health"


Clic pentru marire!


vineri, 9 iulie 2010

“True Blood” vs. “Vampire Diaries” vs. “Twilight”

Iubitul, vampirul bun
True Blood: Bill este un veteran din razvoiul civil, şi vecinul lui Sookie, avand o “fiica” adolescenta pe mâinile sale precum şi unele idei de modă veche cu privire la modul de a trata o doamnă.
Twilight: Edward este un elev de liceu de vis, cu o familie mare care are o conexiune instanta la mirosul Bellei. Este un baiat modest si tacut si dispare foarte des din peisaj, pe perioade lungi, de cele mai multe ori pentru a nu-si rani iubita.
Vampire Diaries: Stefan este un vampir de origine italiana care este imediat atras de Elena, deoarece ea arată ca fosta lui prietena moarta si de asemenea tot vampir.
 
Iubitul, vampirul rau

True Blood: Poate ca periculosul proprietar de bar, Eric nu poate fi iubitul real al lui Sookie, dar intre cei doi exista o conexiune de sânge ce a condus la unele fantezii sexuale foarte picante.
Twilight: Un vampir este suficient pentru Bella, şi, deşi ea este mereu tachinata de fratele lui Edward, Emmett, nu exista nicio adevărată atracţie acolo.
Vampire Diaries: Damon este fratele intunecat al lui Stefan. La fel ca si fratele sau, acesta se indragoste de Elena,amintindu-si de fosta iubita moarta.Istoria pare sa se repete,iar Elena incepe sa cedeze farmecului lui Damon.

Regulile vampirilor
True Blood: Vampirii acestui serial trebuie sa respecte cam aceleasi reguli comune vampirilor: ei nu pot ieşi la soare fără să se transforme într-o bucată de carne prăjită, poate fi ucis de tarus sau prin decapitare, nevoia de a bea sânge (deşi sintetic este acceptabil ), au super viteza si pot zbura (sau cel puţin unii pot). Ei au de asemenea, un remarcabil si complex sistem de guvernare cu serifii locali şi reginele.

Twilight: Acesti vampiri pot fi ucisi cu ajutorul unui tarus, dar soarele nu ii poate omora. Se feresc insa de soare pentru ca pielea lor devine foarte stralucitoare la contactul cu razele solare. Se hranesc tot cu sange, si au o mare pasiune pentru baseball unde profita de viteza mare cu care se pot alerga.
Vampire Diaries: Ei pot iesi in soare, dar doar daca poarta un inel “fermecat”. Sunt sensibili la verbina, care le slabeste puterea. Au o forta remarcabila care creste atunci cand consuma sange uman. Ii manipuleaza pe oameni doar uitandu-se in ochii acestora si spunandu-le ce sa faca.

Povestea de dragoste

True Blood: Sookie il iubeste pe Bill , dar este o dragoste puţin cam ciudata având în vedere că, atunci când sângele ei i-a salvat viaţa , acesta ar putea să o fi pus sub “sclavia” sa. In plus ea este legata de Eric, asa ca aceasta are sentimente cam amestecate despre omul care pare să o fi dezamăgit in momentele cele mai iimportante.

Twilight: Edward o iubeste pe Bella,Bella il iubeste pe Edward. La ei totul pare sa fie simplu, cu exceptia faptului ca Bella este muritoare, singurul lucru ce ii opreste sa fie impreuna pentru vecie.
Vampire Diaries: Elena, copia fidela a lui Katherine pune pe jar inimile celor doi frati Salvatore, insa doar pe unul ii iubeste ea, pe Stefan. Timpul pare sa schimbe acest aspect si Damon sa castige teren spre inima fetei.

Eroinele inocente

True Blood:Sookie este o chelnerita cu abilitati psihice si cu o minte deschisa si este foarte mandra de iubitul ei vampir. Desi a trecut prin o multime de drame emotionale, continua sa faca o groaza de greseli doar pentru ca este prea increzatoare.
Twilight:Bella este o eleva de liceu care tanjeste dupa iubitul ei vampir si vrea sa devina nemuritoare pentru a fi mereu alaturi de el
Vampire Diaries: Elena este o superba bruneta cu parul lung cu un trecut greu si dureros si care devine interesul a doi frati nemuritori ce inca isi mai pastreaza resentimente de secole bune.

PhotoCall de la premiera 'The Last Airbender' in Paris

Ashley Greene se intalneste cu Brock Kelly?

Potrivit Aceshowbiz, actrita originara din Florida Ashley Greene ar putea fi implicata intr-o relatie amoroasa cu actorul Brock Kelly (24 ani), cel care a avut aparitii episodice in seriale de televiziune precum “Beyond the Break”, “Supernatural”, “The O.C.”, “Days of Our Lives” sau “The Young and the Restless“.
Interpreta rolului Alice Cullen din franciza “The Twilight Saga” a trait anterior o poveste de dragoste cu Adrian Grenier, starul din serialul TV “Entourage”, insa a fost cuplata in mod eronat de presa mondena cu Kellan Lutz, colegul ei de pe platourile de filmare ale francizei cu vampiri.

Vorbind despre presupusa idila cu actorul Kellan Lutz, Ashley Greene a declarat ca pretuieste legatura de amicitie pe care a dezvoltat-o cu acesta in timpul filmarilor si nu intentioneaza sa pericliteze ceea ce a obtinut mergand la intalniri romantice cu el, cu atat mai mult cu cat Kellan Lutz ii serveste pe post de confesor, poate discuta oricand cu el despre alti barbati care o intereseaza si are sansa de a obtine o perspectiva masculina asupra situatiei.

Pe data de 26.06.2010, Anshley Greene a fost fotografiata de catre paparazzi sarutandu-se cu Brock Kelly in timp ce se plima in compania acestuia prin Los Angeles, iar speculatiile ca cei doi tineri actori ar forma un cuplu au inceput imediat sa circule pe internet si prin presa.

O sursa a declarat pentru editorii revistei Star ca Ashley Greene (23 ani) si Brock Kelly s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relatia lor a devenit serioasa: “Ashley chiar este indragostita de Brock, iar Brock are sentimente puternice pentru ea. Relatia este noua, insa Ashley crede ca Brock ar putea fi alesul”.
sursa: CinemaRX

Twilight la bustul gol: expozitie de abdomene

Pe langa faptul ca franciza Twilight a scos la iveala vedetele peste noapte, in ultima vreme a ajuns sa fie o adevarata sursa de actori tineri care-si etaleaza patratelele de la abdomen. Dupa ce mezinul distributiei – Taylor Lautner i-a lasat pe toti cu gura casca atunci cand si-a facut aparitia la bustul gol in a doua parte a seriei, toti ceilalti colegi ai sai par sa se fi ambitionat sa il ajunga din urma.
Va prezentam aici, in toata splendoarea lor 10 dintre vedetele care s-au dezbracat “de dragul artei”.
Robert Pattinson – 23 de ani                Taylor Lautner – 18 ani
robert pattinson taylor lautner 18
Peter Facinelli – 36 de ani                                             Tyson Houseman – 20 de ani
peter facinelli tyson houseman 20
Bronson Pelletier – 23 de ani                                      Alex Meraz – 25 de ani
bronson pelletier 23 alex meraz 25
Jackson Rathbone – 25 de ani
jackson rathbone
Kellan Lutz – 25 de ani                       Kiowa Gordon – 20 de ani
kellan lutz 25 kiowa gordon
Chaske Spencer – 35 de ani
chaske spencer 
sursa: CinemaRX

Papusa Bella

Iata cat de bine seamana papusa Bella cu cea reala:
SURSA:TwilightSaga.ro

Trailer nou "Welcome to the Rileys"


Data lansarii filmului va fi pe 5 Noiembrie...


SURSA:TwilightSaga.ro

Xavier in NYC

Xavier face poze cu fanii in NYC...:

SURSA:LunaNuevaMeyer

Jackson in "Vanity Fair" Italia

Jackson a pozat pentru Vanity Fair Italia...Iata poze:
SURSA:LunaNuevaMeyer

Chat

Create a Meebo Chat Room