sâmbătă, 26 iunie 2010

Hot Biography - Taylor Lautner

Nume: Taylor Daniel Lautner
Data nasterii: 11 februarie 1992
Locul nasterii: Grand Rapids, Michigan, SUA.
Zodia: Varsator
Taylor Daniel Lautner nascut in 11 februarie 1992 este un actor american,care este cel mai bine cunoscut din filmele:The Adventures Of Sharkboy and Lavagirl in 3D si Twilight unde il joaca pe Jacob Black. A fost nascut in Grand Rapids, Michigan, fiul lui Deborah si Dan Lunter.

Taylor a studiat karatele de la sase ani ,antrenandu-se la Fabiano's Karate School in Holland Michigan.Urmatorul an a inceput sa castige turnee.A fost desori invitat sa se antreneze cu campionul mondial Mike Chad si mai apoi cand avea opt ani si-a reprezentat tara la World Karate Association unde a dovedit ca este cel mai bun castigand trei medalii de aur.


Twilight Stories - Alice Cullen

Alice Cullen (născută Mary Alice Brandon) este fiica adoptivă a lui Carlisle şi a lui Esme, sora adoptivă a lui Edward, Rosalie, şi Emmett, şi soţia lui Jasper. Alice este descrisă ca fiind micuţă (1.50 m), graţioasă, şi cu păr scurt, ţepos şi negru. Are o fire optimistă, şi o iubeşte foarte mult pe Bella, comportându-se faţă de ea ca şi cum i-ar fi soră. Hobby-urile ei includ petrecerile şi cumpărăturile.

Twilight Stories - Edward Cullen

Edward Cullen (Edward Anthony Masen) este un personaj fictiv din seria Amurg, scrisă de Stephenie Meyer. El este un vampir, care, pe parcursul seriei, se îndrăgosteşte de adolescenta Bella Swan, cu care se căsătoreşte şi are un copil.

Twilight Stories - Bella Swan

Isabella "Bella" Marie Swan (mai apoi Isabella Marie Cullen) este un personaj fictiv şi protagonista seriei Amurg, scrisă de Stephenie Meyer. Seria Amurg, care e alcătuită din romanele Amurg, Luna nouă, Eclipsa, şi Zori de zi, e narată în general din punctul de vedere al Bellei.

Magic Filmography

Astazi v-am prezentat`o pe Nikki Reed iar acum vom trece la Jackson Rathbone...Sa vedem in ce filme a jucat :
The Last Airbender (2010) .... Sokka
Hurt (2009) .... Conrad Coltrane
Promise (2009/II) .... Taylor
Dread (2009) .... Stephen Grace
S. Darko (2009) .... Jeremy 
"Criminal Minds" .... Adam Jackson (1 episode, 2009) 
"The Cleaner" .... Joey (1 episode, 2008) 
Senior Skip Day (2008) (V) .... Snippy 
Big Stan (2007) .... Robbie
"The War at Home" .... Dylan (2 episodes, 2007) 
River's End (2007) .... Jimmy
Pray for Morning (2006) .... Connor 
"Disney 411" .... Reporter (1 episode, 2004) 




Interviu revista OK!

Kristen Stewart: „A fost ciudat să-l sărut pe Taylor Lautner”
Odată ce a avut loc premiera mondială a „Saga Amurg: Eclipsa”, actorii sunt luaţi constant la întrebări de jurnalişti şi fac mărturisiri despre momentele intime de la filmări.

Toată lumea stă cu ochii pe actorii din seria „Amurg”, atât de mare este succesul pe care l-au avut cele două filme cu vampiri: „Amurg” şi „Lună Nouă”. Iar interesul presei şi al publicului în „Saga Amurg: Eclipsa” şi mai ales în viaţa actorilor a crescut odată cu momentul lansării celei de-a treia părţi a seriei. Personajul principal feminin a făcut ziariştilor americani declaraţii despre secvenţele romantice ale filmului. „E ca şi cum ai juca oricare altă secvenţă. Te concentrezi foarte bine ca să iasă scena şi, oricum, dacă cel care îţi dă replica îţi este prieten în realitate, n-ai de ce să te simţi aiurea”, spune Kristen despre ceea ce a simţit când a fost nevoită să-şi sărute colegul de platou. Cu toate astea a fost o situaţie diferită cu Taylor Lautner, de care actriţa pare să nu fi fost foarte mulţumită: „A fost ciudat să-l sărut pe Taylor. Eram amândoi în vârf de munte şi nu prea realizam ce se întâmpla. După fiecare dublă îi spuneam: «Noi doi ne-am sărutat. Ce ciudat!».”

SURSA:Twifans-Romania

Concert Acustic de pe Soundtrack

Iata un concert acustic al unei melodii de pe soundtrack-ul Eclipse:


SURSA:TwilightSaga.ro

Robert si fanii

Iata poze de la premiera Eclipse cu Robert si fanii acestuia:

Sosete Eclipse

S`au inventat mai nou si sosete "Eclipse"...Probabil ca de iarna..Sunt prea lungi...Si normal ca nu in Romania :(
Pentru a le comanda click AICI costa doar 8,95 $

SURSA:Twifans

Eclipse: Cel mai cautat de pe Yahoo

Cei de la Yahoo au facut un sondaj iar se pare ca pe locul 1 la cele mai dese cautari se afla "Eclipse" iar pe locul 6 : Robert Pattinson
SURSA:Twifans

Interviu David Slade

David Slade a dat un interviu pentru MTV..Iata`l:



SURSA:Twifans

Fashion Robert Pattinson

Ce a purtat Rob pe covorul negru Eclipse?..Acesta a purtat un costum visiniu creat de Gucci Fall 2010 Menswear Maroon..A fost fantastic :X
SURSA:Twifans

Interviu Kristen despre Breaking Dawn

Un interviu cu Kristen de la premiera Eclipse in care povesteste despre Breaking Dawn...



SURSA:Twifans

8 minute din Eclipsa


sursa: Fanpop.com

Poza noua Eclipse

sursa: Twilight-Belgium

Taylor Lautner si Booboo Stewart pregatiti pentru "Breaking Dawn"

Twihards! Adevarata intrebare este: Team Jacob sau Team Seth? Membrii Wolfpack au fost noaptea trecuta la AfterParty de la premiera Eclipsa, dupa ce s-au vazut pentru prima data in Vancouver acum multe luni.

Taylor l-a felicitat pe noul membru din familia "Twilight" si l-a intrebat cum se simte dupa  lansarea oficiala "Eclipse". Un pic coplesit, Boo Boo a raspuns ca se simte absorbit de toate dar ca se bucura de fiecare minut din aceea seara.

Se pare ca acesta este doar inceputul unei prietenii intre cei doi care sunt pe punctul de a petrece si mai mult timp impreuna. Stim cu totii ca Jacob Black si Seth Clearwater sunt inseparabili in "Zori de Zi". Asa ca Boo Boo ar trebuii sa se obisnuiasca cu haosul creat de "Twilight"

Sursa: LNM

Cum s-a pregatit Kellan pentru marele eveniment / Da-i cu familionu' part 4

Kellan , aratand muschii paparazzilor curiosi, s-a intalnit cu bunicul sau, bunicul Lutz [[ ce dragut suna]] , s-au plimbat cu noual Audi al lui Kellan ( na, acum ca a castigat scandalul cu Summitul, isi permite :| - urata treaba aia) , apoi s-a intalnit cu prietena sa, AnnaLynne McCord.

La premiera, desi fiind la brat cu scumpa lui Anna, incurajat de multimea de fani, Kellan si-a aratat perechea de Calvin Klein in vazul tuturor.

Am aflat ca si familionu' lui Kellan a fost la premiera Eclipse, iar apoi, membrii alaturi de Kellan si scumpa lui insotitoare au incheiat seara mai devreme, mergand la after-party.

Traducere personala de pe Volturi Guard.

Magic Filmography

Nu am uitat in totalitate de aceasta rubrica...Astazi o avem in vizor pe Nikki Reed....Sa vedem in ce filme a jucat :
Chain Letter (2010) .... Jessie Campbell 
Last Day of Summer (2009) .... Stefanie
Familiar Strangers (2008) .... Allison
Cherry Crush (2007) .... Shay Bettencourt
Mini's First Time (2006) .... Minerva 'Mini' Droggs
American Gun (2005) .... Tally
Man of God (2005) .... Zane Berg
Thirteen (2003) .... Evie Zamora 

Mai multe poze de la screening - Kristen

Se pare ca traditionalii tenisi vor avea mereu un loc destul de mare in inima lui Kristen.

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Robert Pattinson a sorbit-o din priviri pe Kristen Stewart!

 Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner şi restul echipei din saga Twilight au fost prezenţi la premiera filmului "Eclipse" din Los Angeles. 

Sunt împreună, nu sunt împreună! Kristen e gravidă, în "Eclipse" cei doi fac pentru prima oară dragoste, se sărută pe scena MTV, el îi ia apărarea atunci când ea gafează în presă dar spune că sunt doar amici! Nu mai înţelegem nimic! Cert este că la premiera filmului "Eclipse" din saga Twilight, Robert Pattinson nu şi-a luat ochii de pe partenera sa Kristen Stewart chiar dacă aceasta părea impasibilă!
  sursa: cancan.ro

Cartea bate filmul!

Si pentru ca intotdeauna cartea bate filmul… Utv te invita sa afli toate detaliile povestii de iubire dintre Edward si Bella asa cum a imaginat-o Stephenie Meyer.

Eclipsa‘ este a treia carte din seria ‘Amurg‘ in care se continua povestea adolescentei Bella Swan si a vampirului Edward Cullen de care e indragostita. Prietenia Bellei cu varcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen, dar primejdia in care se afla Bella, amenintata de Victoria si de vampirii nou-nascuti creati de aceasta, ii apropie pe Edward si pe Jack si duce chiar la o alianta intre vampiri si varcolaci. Bella sufera neputand raspunde dragostei lui Jack, dar trebuie sa-si urmeze pasiunea – sa fie impreuna cu Edward oricat de mare ar fi pretul pe care trebuie sa-l plateasca. Pentru asta insa trebuie sa rupa legaturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este inca pregatita.

Cea de-a doua viata a lui Bree Tanner‘ este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-nascut care apare pentru prima data in romanul Eclipsa, si a lumii intunecate in care traieste. Nuvela relateaza marsul armatei vampirului nou-nascut impotriva Bellei Swan si a familiei Cullen, dupa intalnirea lor memorabila Bree Tanner abia daca-si aminteste cum era viata ei inainte de dobandirea acestor simturi puternice, reflexe supraomenesti si putere fizica coplesitoare. Viata de dinainte de setea neostoita de sange… viata de dinainte de a deveni vampir.
Intr-o alta combinatie irezistibila de pericole, mister si romance, Stephenie Meyer spune povestea devastatoare a unei armate de nou-nascuti, care se pregateste sa ii atace pe Bella Swan si familia Cullen, totul culminand Óntr-un final de neuitat.
P.S. Din cand in cand deschide cate-o carte
 sursa: utv.ro

Printre rafturile prafuite - INVOCAREA

Editura Leda, continuând să publice şi alte cărţi în genul paranormal romance/urban fantasy, o „re-aduce” pe autoarea Kelley Armstrong în România. Pe data de 28 iunie veţi putea comanda cartea INVOCAREA, prima din seria Forţele Răului Absolut (dacă doriţi să vă rezervaţi un exemplar, click aici).
 INVOCAREA de Kelley Armstrong, traducere de Cristina Jinga, 13 x 20, cartonată cu supracopertă, 448 pagini, 39,99 RON.


Chloe Saunders avea o viaţă relativ normală.
Dar acum se pomeneşte într-o situaţie cu totul ciudată pentru că:
Brusc, începe să vadă oameni morţi. Este închisă într-un sanatoriu pentru adolescenţi cu tulburări mintale. Sanatoriul nu este ceea ce pare…
Numele meu este Chloe Saunders şi viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel ca până acum.
Tot ce voiam era să îmi fac prieteni, să cunosc băieţi şi să continui să fiu o adolescentă obişnuită. Dar nici măcar nu mai ştiu ce înseamnă asta. Totul a început în ziua în care am văzut prima mea stafie − şi stafia m-a văzut pe mine… Acum, stafiile sunt pretutindeni şi nu vor să mă lase în pace.
Şi, ca şi cum asta n-ar fi fost de-ajuns, m-am trezit închisă în Sanatoriul Lyle, ,,un loc special” pentru adolescenţii cu probleme psihice.
Şi totuşi, sanatoriul nu este ceea ce pare. Să nu mai spuneţi nimănui, dar eu cred că şi cei închişi aici cu mine sunt mai mult decât se arată la prima vedere. Problema e de partea cui sunt ei?
Iar cea care trebuie să descopere ce secrete periculoase ascunde Sanatoriul Lyle sunt eu… înainte ca tainele − şi scheletele − sale să revină ca să mă bântuie.

sursa: Shauki's Books - cel mai bun blog de recenzii!

Ashley in revista "Bliss"

                                                 Ashley se afla pe coperta revistei "Bliss"
SURSA:LunaNuevaMeyer

Interviu Ashley Greene


"Arati grozav, ca intotdeauna.
Multumesc. Este o rochie j Mendel. Imi place pentru ca este de vara. 
Te distrezi in domeniul asta al modei sau simti presiunea ca multa lume analizeaza ce porti acum?
Am ramas la distractie. Look`ul meu general este casual, dar stranse impreuna, trebuie sa ies pe covorul rosu si asa ca duc o viata dubla in domeniul modei. In aceasta seara ma "MMVA", voi purta Isaac Mizrahi. Este un ansalmblu metalic nebunesc si nu stiu cum voi reusi sa stau pe un scaun.
Astepti cu nerabdare "MMVA"?
Oh da. Toata lumea de acolo, am devenit prieteni cu timpul. De exemplu Jessica Szhor din "Gossip Girl" este aici si este o buna prietena de-a mea. Si Nina Dobrev din "The Vampire Diaries" este aici. Am fost cu totii aseara si am luat cina asa ca eu sunt in Rai.

Interviu Kellan Lutz

Cum te pregatesti pentru reactia intensa a fanilor care te urmaresc oriunde mergi?
Pentru mine, nu a fost ceva ce am mai experimentat pana la Twilight. Cred ca a fost extrema maxima, sarind de la zero la 100, realizand unde am ajuns, abia la premiera Twilight.Ma gandeam ca sunt oameni acolo. Pe cine asteapta oare? Ia stai asa, aia e fata mea pe posterul ala? A fost ceva supra real. Dupa aceea, incepi sa intelegi cum e sa fii un Beatle (un membru al trupei The Beatles). Sa ai fani strigandu-ti numele si plangand si tipand dupa tine, incepi sa imbratisezi experientele astea.
Deci nu te sperie?
Acum sunt cu bratele deschise. Sunt o persoana a oamenilor. Imi place sa imi pierd timpul cu fanii si sa fac conventii gen "Intrebari si raspunsuri". Am facut o chestie intalneste si intampine pentru Calvin Klein ieri la "The Bay" si fanii au fost atat de grozavi. Sa le auzi povestile, este minunat si este coplesitor sa stii ca lor le placi si te apreciaza pentru ce faci.

Kristen si Jojo Wright

SURSA: Twitter

Video nou Eclipsa

Video-ul va fi prezentat de catre Kellan Lutz, Nikki Reed si Asley Greene la GMTV in data de 2 iulie. :X . Sursa: LNM

Oare scrie Rob?

Ce credeti? Scrie "ROB" pe inelul lui Kristen? Pe verigheta?

sursa: Volturi Guard

Alex Meraz in campania America's Wolves


sursa: LNM

Photoshoot Taylor Lautner by Mario Anzuoni

Image hosted by uppix.net

By Tyler Shield

 Chaske Spencerkellan lutz
chaske spencer
 
sursa: Luna Nueva Meyer

Melissa la "Screen Actors Guild"

Scenarista Melissa Rosenberg a fost prezenta la "Screen Actors Guild"

Alex si Gil la premiera "Love Ranch"

Se pare ca si Alex impreuna cu Gil au fost prezenti la premiera "Love Ranch"

Tinsel Korey la "Jaguar’s Evening of Music and Luxury"

                            Tinsel a fost prezenta la evenimentul Jaguar’s Evening of Music and Luxury
"

Kristen Stewart: de la blugi zdrenturosi la tocuri cui si rochii pufoase

Iata un video facut de cei de la POSUGAR unde putem vedea cum a evoluat Kristen. De la blugi si camasuta alba la rochie pufoasa de pe covorul negru Eclipse.

sursa: Luna Nueva Meyer

Rob pe conturi false?

Robert este pe conturi de Twitter false...Iata un interviu:


SURSA:TwilightSaga.ro

Da-i cu familionu' - part 3

Am gasit mai multe poze cu tatal lui Kristen la premiera. Oare vom avea si partea a4-a?

  
sursa: Luna Nueva Meyer

Poze noi in calendarul Eclipse

O poza care sare in ochi ar putea fi cea de la absolvire! :)
 sursa: Luna Nueva Meyer

Kiis FM-Interviuri

Kristen,Robert,Taylor si Jackson au dat un interviu la Kiis FM:



SURSA:Twifans

Just have fun!

 sursa: Twifans

Vand DVD Luna Noua!

Articolul o sa para putin stupid! :-s
Dar, am castigat 2 DVD-uri Luna Noua, unul pe TwilightSaga.ro si unul pe UTV.ro, si nu am ce face cu ele, asa ca m-am gandit sa vand unul, mai ales ca plec intr-o tabara peste o luna si bani nu este :))
Daca sunteti interesati, sau cunoasteti pe cineva care ar vrea sa cumpere un e-mail, contact me!

Este nou, doar l-am descfacut si l-am studiat, sa vad daca are ceva interesant in afara de DVD, dar TRAIM IN ROMANIA!

Pret: 40 lei
Il dau mai ieftin pentru ca eu chiar vreau sa il vand. Este nou, trust me! :| Altfel nu l-as vinde, adica , mie nu mi-ar placea ca cineva sa-mi traga teapa, asa ca nici eu nu fac , pentru ca nu e frumos.

E cineva interesat?

E-mail: ella.hp.team@gmail.com

10 Momente uimitoare de la premiera "Eclipse"

Popsugar a lansat un nou clasament, de această dată cu premiera Eclipse: 10 momente uimitoare de la premiera Eclipsa.

1. Cuplul de Aur:
Toti ochii erau indreptati pe Kristen Stewart si Robert Pattinson de indata ce au pasit pe covorul negru. Cei 2 au stat si cu fanii oferindu-le autografe si poze in fata camerelor de luat vederi. Chiar si atunci cand erau separati Rob ii arunca priviri la Kristen de cate ori putea.

Kristen la screeningul "Welcome to the Riley"

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Scanuri din revista TU

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Chat

Create a Meebo Chat Room