sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Taylor Lautner se iubeşte cu Lily Collins

Starul din „Saga Amurg” are o relaţie cu actriţa britanică Lily Collins (21 de ani), pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale peliculei „Abduction” (filmul este programat pentru lansare în septembrie 2011) în urmă cu patru luni, anunţă femalefirst.co.uk.


Taylor Lautner (18 ani) a ajuns în Louisiana pentru a lucra la „Breaking Dawn”, următorul film al seriei cu vampiri, iar noua sa iubită are de gând să îi ţină de urât pe platouri.

„Lily le-a spus prietenilor ei că nu intenţiona să se îndrăgostească, însă şi-a dat seama că are sentimente puternice pentru Taylor”, a declarat o sursă.
 „Taylor s-a îndrăgostit din prima zi, dar Lily i-a spus că are o relaţie cu un cascador care lucra cu Steven Spielberg în New Mexico”.
„Când prietenul ei a devenit suspicios pentru că nu îi răspundea la telefon, s-a suit într-un avion şi a venit neanunţat pe platouri ca să o confrunte”.
Potrivit aceleiaşi surse, interpretul vârcolacului Jacob a sedus-o pe actuala sa iubită defilând fără cămaşă în faţa ei.
 Sursa: TvMania

vineri, 5 noiembrie 2010

Poze cu Dakota (BAFTA)





Sursa

Kristen la un hotel din Rio

Pozele cu Kristen:

Prima data au aparut poze cu Rob la acelasi hotel:


Sursa

Rob si Kristen ca "Cel mai dragut cuplu" (revista 'Ok')


Sursa

joi, 4 noiembrie 2010

Vote Andrion!

Hey! Buna. Regret sa spun ca nu prea mai stiu ce se intampla in sfera Twilight , dar liceul si alte activitati mi-au ocupat programul si odata cu trecerea timpului, interesul meu pentru Twilight s-a cam dus. Rusine sa imi fie.

Iata-ma din nou, in fata d-voastra, a cititorilor. Acum sunt boboaca si ...nu ma intrebati cum, particip la Balul Bobocilor.
Pe blogul liceului s-a dats startul votului pentru Miss si Mister Popularitate.

Apelez la toate sursele pentru a incerca sa obtin cateva voturi sid e aceea m-am gandit si la voi, cei ce imi erau candva  compatrioti vampiresti.

--------------------------------------------------------------------------------
LE: Le multumesc celor  ce m-au votat, atat pe mine cat si pe partenerul meu. Am reusit se pare sa luam Miss si Mister Popularitate 2010. :) Multumiiiiiiiim! :x

marți, 2 noiembrie 2010

Printre rafturile prafuite - REVELATIA


Revelaţia
de Kelley Armstrong
Volumul II din seria Forţele Răului Absolut
Revelaţia este un roman încă şi mai reuşit decât Invocarea. Chloe şi prietenii ei adolescenţi supranaturali se străduiesc să găsească un ajutor în lupta împotriva grupului care încearcă să-i ia ostatici, şi nu există nici un moment trenant în călătoria lor şi nici un rând neizbutit în scrierea lui Armstrong.”
        Charlaine Harris

Chloe Saunders este o necromantă ale cărei puteri nu pot fi controlate: ea readuce morţii la viaţă chiar şi fără să vrea. Iar puterile ei crescânde reprezintă o ameninţare pentru cei care au creat-o iniţial ca pe un experiment ştiinţific, prin modificări genetice. Acum, Chloe fuge pentru a-şi salva viaţa, împreună cu trei dintre prietenii ei înzestraţi cu puteri supranaturale — doi vrăjitori şi un vârcolac —, înainte ca Grupul Edison să îi găsească şi să îi lichideze.

Din seria Forţele Răului Absolut a mai apărut:

Volumul I – INVOCAREA
 
Traducere din limba engleză şi note de Cristina Jinga
ISBN: 978-973-102-283-3
Colecţia: FANTASY LEDA
448 pagini
13 x 20 cm
39,90 lei
 
Multumim pentru informatii editurii LEDA!

Stil de vedeta: Dakota Fanning

Mie tot nu-mi vine sa cred ca micuta Dakota Fanning s-a facut fata mare, o femeie in toata regula! Aparitiile ei sunt din ce in ce mai pline de stil, chiar daca se afla pe covorul rosu sau pur si simplu pentru o calatorie cu avionul cum este cazul de astazi..
Cred ca odata cu varsta dobandesti si atractia pentru creatii de designer (mai ales daca esti vedeta). Dakota Fanning poarta o tinuta realizata dintr-un poncho crem, colanti J Brand, sandale animal-print cu platforma Prada si o geanta roz din lac semnata Miu Miu.
Mayra a fost la shopping si iata ce articole vestimentare a gasit pentru a reda cat mai aproape de adevar tinuta purtata de Dakota Fanning.

Articol de Elena Uvan
sursa: Mayra

Robert Pattinson se îmbrăca de la second-hand

Starul din „Saga Amurg” preferă să-şi cumpere haine din magazine ieftine şi spune că faima îl împiedică să-şi extindă garderoba, anunţă femalefirst.co.uk.


„Port aceleaşi haine în general. Îmi plac cele de la second-hand. Problema este că nu mai pot să intru în magazine second-hand şi sfârşesc prin a purta aceleaşi haine în fiecare zi”, a spus Robert Pattinson (24 de ani).

„Aş vrea să îmi fac cumpărăturile la magazine vintage tot timpul. Însă mulţi paparazzi mă urmăresc tot timpul şi este foarte dificil”.

Deşi preferă hainele second-hand, actorul apelează la designerul Marc Jacobs când trebuie să păşească pe covorul roşu.

„La aproape fiecare premieră la care am fost am purtat creaţiile lui Marc Jacobs. Par să fie singurele haine care mi se potrivesc”, a mai spus interpretul vampirului Edward Cullen.
  Sursa: Tv Mania

luni, 1 noiembrie 2010

CONCURS!!!

Hey! De data aceasta nu noi suntem organizatorii, ci Claudiu de pe blogul CartiAlese care m-a rugat sa postez concursul pe blogul THN, pentru a avea mai multi participanti.

Concursul se desfasoara in perioada 26 oct - 5 nov. Deci mai aveti cateva zile pentru a va putea inscrie.




Image and video hosting by TinyPic

Editura Leda va ofera doua volume din seriile: Sange albastru si Vampirii din MorganVille!

Ca sa castigati trebuie sa lasati un comentariu, in care sa spui de ce iti place Editura Leda, care este cartea ta preferata si de ce?
Cel mai bun raspuns castiga o carte ( Casa de sticla/Sange Albastru)

Vor fi doar 2 castigatori!
 
Sange Albastru

de Melissa de la Cruz

Vampirii s-au asimilat rapid în Lumea Nouă. Au câştigat puteri, averi şi influenţe uriaşe, devenind elita Noii Lumi – faimoşii “Sânge Albastru” ai societăţii americane. Ei au jurat că statutul lor de nemuritori va rămâne un secret păstrat cu sfinţenie. Şi au păstrat acest secret vreme de secole.
Dar acum, în high-life-ul fascinantului New York, frânturi de adevăr au început să iasă la iveală. Schuyler Van Alen este elevă la o şcoală particulară de elită. Brusc, când împlineşte cincisprezece ani, pe braţe începe să îi apară un ciudat mozaic de vene albastre. Pofte nestăpânite care o fac să jinduiască la carne crudă pun stăpânire pe ea şi tot mai des are flashbackuri cu scene ce vin din timpuri străvechi. Apoi o colegă de şcoală este descoperită moartă… un trup secătuit de sânge. Schuyler nu mai ştie ce să creadă. Legendele cu vampiri să fie oare adevărate…?

Încărcată de folclor vampiresc şi plasată în lumea plină de glamour a celor tineri, bogaţi şi puternici din inima New Yorkului, Sânge Albastru deschide o nouă serie ce aşteaptă să fie devorată de fani!


Casa de Sticla
de Rachel Caine

Morganvilleun oraş care mi s-a părut cumva familiar. Unde am mai întâlnit aşa ceva? Un oraş în care domnea liniştea, ordinea şi disciplina. Şi curăţenia! Intr-un fel. Nu vedeai un afiş lipit pe stâlpi, nu vedeai cerşetori. Oamenii nu prea umblau pe străzi decât pentru cumpărăturile strict necesare, grăbiţi, tăcuţi şi fără să se uite la cei care treceau pe lângă ei, fie pe jos, fie cu maşina – şi mai ales când aceasta era o limuzină neagră, cu geamuri fumurii, în care era câte unul dintre EI – şi, oricum, nu după o anumită oră, când se dădea stingerea, iar lumina de pe străzi era ca şi inexistentă… Un oraş în care oamenii legii (indiferent cum se vor fi numit) vegheau destul de (inter)activ ca lumea să respecte ordinea şi disciplina şi, în mod vădit, lucrau pentru EI. Ţineau evidenţa strictă a tuturor celor din oraş - străinii erau dubioşi şi trebuiau supravegheaţi îndeaproape -, din fiecare casă, şi verificau ca să se asigure că toată lumea „se face utilă” comunităţii şi nu creează probleme. Cei care „creau probleme” dispăreau pur şi simplu. Iar despre cei dispăruţi nimeni nu mai auzea nimic, şi nici nu se mai vorbea. Puteai să pleci sau să fugi, dar „afară” trebuia să uiţi cu totul de Morganville şi chiar uitai, spre binele tău, fiindcă altfel o sfârşeai rău. Totul se desfăşura cu îngăduinţa şi conform celor stabilite de EI. Albul era alb şi negrul era negru, sau invers, în funcţie de cum hotărau EI. Dacă stăteai în banca ta, îţi luai serviciu, îţi întemeiai o familie, făceai copii şi-ţi vedeai de treburi (punându-ţi ochelari de cal) beneficiai de „protecţia” LOR. Ah, şi uitasem: un oraş în care exista un singur post de televiziune.
O atmosferă de teroare surdă, un bun cadru pentru un thriller fantastic, nu?

-----------------------------------------------------
 Eh... eu va doresc succes tuturor!

Fan Fic

Scuzatimi intarzierea cu rubrica de fic'uri insa doream sa mai astept putin pentru ca sunt putine ficuri, insa am asteptat si tot nu am primit si am decis sa pun rubrica acum. Daca aveti ficuri noi sau continuari, va astept ficurile pe adresa de mail LadyJoanne21@gmail.com

CONTINUARI:

~Alexa si Klauss 3 au terminat de tradus cap 5-14 din Spechless
~Krisz a scris capitolele 8 si 9 din Taming Games
~Deea005 a terminat de scris cap 3 din I don't care
~Marina a terminat cap 19 din Doua Iubiri

FAN FIC NOU:

~Adia scrie fan ficul "Foc si Gheata" -aici 9 capitole

Rezumat:

"Dragostea şi ura pot fi două sentimente rivale, dar în acelaşi timp apropiate. Nu poţi să iubeşti fără să urăşti şi invers. Când însă lumea din jurul tău se destramă şi toţi cei pe care-i credeai cândva prieteni îţi întorc spatele, nu poţi decât să accepţi totul şi să te supui. Durerea te chinuie, remuşcările la fel, dar sunt singurele lucruri care nu te-au abandonat, care au rămas în viaţa ta. Singurii tăi tovarăşi.

Dar poate oare iubirea să schimbe totul?

Diana nu a crezut niciodată că viaţa ei va lua o întorsătură atât de dureroasă, dar când mama ei a murit, totul s-a schimbat. Fericirea i-a părăsit chipul şi familia ei a ajuns un dezastru. Fratele ei mai mare a plecat la facultate în străinătate, ea fiind cea care trebuia să aibă grijă de sora ei mai mică şi de tatăl ei care se îngropa în fiecare zi în munca de la spital. Prietenii i-au întors spatele, Amalia fiind singura persoană care o mai băga în seamă din când în când.

A rămas singură şi a început să se obişnuiască cu acest lucru, deşi o durea îngrozitor.

Alex este fiul primarului şi cel mai popular băiat din liceu. Toată lumea vrea să-l cunoască, să-i fie prieten, dar el preferă să le întoarcă spatele, sătul de toată atenţia pe care o primeşte. Joseph este unul dintre prietenii săi cei mai buni, scânteia care aprindea majoritatea incendiilor din orăşel. Alex ascunde multe lucruri de tatăl său, ştiind că ar avea grave probleme dacă ar spune tot adevărul.

Când un nou profesor apare la liceu şi observă comportamentul celorlalţi faţă de Diana, hotărăşte să o ajute şi să o scoată la suprafaţă. Numai că acest ajutor îi apropie pe Diana şi Alex mai mult decât ar trebui.

Mai mult chiar decât ar îngădui şi familiile lor."

Chat

Create a Meebo Chat Room