sâmbătă, 12 decembrie 2009

Noot Sear la o prezentare de moda

Noot Sear la o prezentare de moda din 2006 din Vancouver.


Si tot Noot la sedinta foto pentru revista Fashion Magazine.
sursa: VolturiGuard
Image and video hosting by TinyPic
EllaRose

DVD New Moon



A aparut DVD-ul New Moon!!! La noi in tara bineinteles ca NU!
sursa: VolturiGuard
------------------------------------------------------
Acest gif va aparea la fiecare postare a mea. Sper ca nu va suparati. :D
Image and video hosting by TinyPic
EllaRose

Concurs!!!

Daca tot e luna cadourilor, hai sa facem si noi un concurs! Am incercat sa gasesc sponsori, dar nu am primit vreun raspuns! Sorry! Insa, am gasit-o pe Merry! Mery va face pentru castigator brelocuri si semne de carte pentru Craciun! Editie limitata! Poate gasesc si sponsori ...sau poate pun eu ceva la bataie! Orice este posibil!

Ce trebuie sa faceti? Cum va imaginati voi Craciunul Twilight? Puneti-va viziunea pe hartie! Desenati personajele Twilight Saga sarbatorind Craciunul. Sunt admise orice personaje! De la Angela pana la Caius si Jane!
ex: Alice Craciunita, Emmet Mos Craciun, Familia Cullen la masa de Craciun, un pom impodobit cu globuri Twilight etc. Astept desenele voastre pe adresa ConcursTHN@gmail.com pana pe data de 18 Decembrie. Cele mai bune 3 desene vor fi expuse votului, iar pe data de 20 Decembrie vom afla castigatorul.
-------------------------------------------------------------------
PS: Aveti destul timp, va zic eu!
Nu stim inca premiul total. Este si o parte surpriza!
Mult succes tuturor!

Ghidul ilustrat New Moon


Daca nu aveti posibilitatea sau nu vreti sa va cumparati ghidul ilustrat New Moon in limba ROMANA, il puteti descarca de la noi de pe blog.
Daniela a scanat o parte din el si mi-a trimis-o pe mail. Eu am "impachetat-o" si v-o impartasesc tuturor. Multumim Daniela!
Click aici!!!

Votati Romania


Este un poll in care sunt puse cred ca,toate tarile(nu am stat sa verific).Oricum ma gandeam ca daca iesim primii si sunt multe voturi,poate vin si la noi.Deci votati aici
Puteti vota o data la 20 de minute
Multumim TwilightSaga.ro
-------------------------------------------------
In prezent suntem pe primul loc. Votati!

Interviu Chris Weitz

Chris Weisz a crezut ca va transforma The Golden Compass intr-o adevarata franzica entuziasmanta, atat pentru fanii lumii fictionale, cat si pentru producatorii flamanzi de bani. Insa n-a fost sa fie, marele proiect a ramas cu doar un singur film care n-a starnit prea multe valuri de extaz.

Astfel ca regizorul a accepat provocarea New Moon cu mult aplomb si mare dorinta de reabilitare. Intr-un interviu acordat corespondentului de la Dark Horizons, Paul Fisher, Weisz vorbeste despre saga Twilight, despre vampiri, povesti de dragoste si exploatare masculina sexuala (nu e chiar atat de grav precum suna).

New-Moon

Fischer: Dupa The Golden Compass, care-a mirosit a franciza, cat de reticent ai fost in a te apuca de un alt film de acest gen?

Weitz: Am avut unele indoieli, fiindca-m fost foarte dezamagit de experienta cu The Golden Compass, care trebuia sa fie un proiect mai amplu. Trebuia sa faca o dare de seama a ideilor lui Philip Pullman, iar ceea ce a ajuns la cinematograf a fost varianta ciopartita de studio. Cred ca exista si unele lucruri bune, momente de care sunt mandru, in care temele si personajele au iesit cum trebuie. Insa lipsesc atat de multe din film, incat de data asta am vrut s-o fac ca la carte. Am simtit ca cei de la Summit vor o adaptare fidela a cartii lui Stephanie, asa ca n-am ratat sansa de a ma reabilita in lumea fantasy.

F: Unde este linia de demarcatie dintre obiectivele tale personale ca regizor, necesitatile materialului-sursa, si expectantele fanilor? Adica simti o anumita presiune? Te preocupa acest aspect in vreun fel?

Weitz : N-am simtit niciun fel de presiune insuportabila, fiindca obiectul tau principal este ca lumea sa mearga si sa vada filmul pe care l-ai facut. Cu asta am rezolvat problema. Simt ca atunci cand adaptez un roman, ceea ce-am facut cu ultimele trei filme, scopul meu este sa fiu fidel materialului si fanilor, sau mai precis perceptiei fanilor asupra cartii. Cu toate acestea am suficienta libertate in ceea ce priveste aspectul vizual si tonul intregului. Am de asemenea libertatea de a improviza pe o tema data. Poate intr-o zi voi lua o pauza, voi scrie un scenariu si voi face filmul exact asa cum vreau eu. Insa pentru mine aceasta versiune a filmului New Moon este exact cea pe care vroiam s-o fac.

F: Care-au fost, in acest, modificarile survenite in tranzitia de la roman la scenariu?

Weitz : Cand adaptez un roman de 600 de pagini intr-un film de doua ore, ajungi sa condensezi actiunea, sa renunti la scene sau sa augmentezi altele pentru acoperi absenta celor la care s-a renuntat. Insa cred ca fanii inteleg acest proces, atata timp cat nu renunti la tonul cartii, la feeling-ul personajelor si la momentele cele mai reprezentative. Cred ca daca esti atent la ceea ce fanii prefera in carte, nu poti s-o dai prea rau in bara. In cele din urma nu voi multumi pe toata lumea. Insa cred ca acesta este un film realizat in special pentru fani.

F: Aceasta franciza este in parte responsabila pentru o anumita revitalizare…

Weitz: A trendului vampirilor?

F: Care este natura acestei fascinatii pe care o avem pentru aceasta creatura gotica, si nu pentru alta?

Weitz : Nu pretind sa inteleg, trebuie sa fiu sincer cu tine. N-am reusit sa-i inteleg esenta, insa cred ca este o metafora adaptabila la orice generatie sau perioada istorica. Insa o mare parte din iconografia vampirilor lipseste din saga Twilight. Intr-un fel sunt mai mult semi-zei decat vampiri. Nu vezi prea mult supt de sange. Nu vezi cruci si usturoi. Nu ard in soare si nu dorm in sicrie. Aici e vorba doar de o fata care n-are o prea buna parere depre ea insasi, care se indragosteste de o creatura pe care o considera mult deasupra ei. Ca pe urma sa afle ca este chiar asa cum crezuse la inceput. Cu alte cuvinte, este vorba de prima dragoste exprimata in termeni supranaturali.

F: Una dintre primele scene este cu Bella citind si studiind Romeo si Julieta. Exista paralele shakespeariene:

Weitz: Cred ca referinta la Romeo si Julieta justifica multe dintre deciziile proaste si dintre neintelegerile care se intampla pe parcursul filmului. Este un fel de a spune: „Ei bine, exista acest precedent literar al tragediei bazat pe o neintelegere.” Bineinteles ca Edward face o greseala teribila parasind-o pe Bella, el chiar crede ca astfel o protejeaza. Mai tarziu exista o tragica neintelegere care poate fi usor explicata prin referinta la Romeo si Julieta. In ceea ce priveste povestea unei iubiri interzise, in care doua familii sunt la cutite – nu este cazul intre familia Cullen si familia Swan.

F: Cu siguranta o teme importanta este anxietatea adolescentina.

Weitz: Da. Prima dragoste este fundamentala. Insa, in alte privinte, este cu totul altceva. Iar personajului lui Taylor Lautner, Jacob, este un rival mult mai puternic pentru Edward decat este Tybalt pentru Romeo.

F: Sunt convins ca public tinta este foarte entuziasmat de faptul ca Taylor petrece foarte mult timp din film la bustul gol.

Weitz: Jacob nu-so permite sa-si cumpere un tricou nou de fiecare data cand se transforma in varcolac.

F: Sigur ca da. Insa o parte din mine zice: „Iata o promovare inteligenta.” Adica exista o strategie in spatele modului in care acesti actori si aceste personaje sunt prezentate fanilor francizei?

Weitz: Este o tema foarte interesanta. Mie mi se pare corect. A venit timpul ca barbatii sa fie obiectificati pentru femei, avand in vedera ca femeile au fost obiectificate la randul lor foarte multa vreme iar fetele tinere au fost transformate in fantezii sexuale pentru barbati. Parerea mea este ca daca analizezi mesajul sexual al acestui film, iti dai seama ca este foarte traditional si limitativ. Adica vorbim in acest caz de o eroina virgina, care si-a declarat pe fata virginitatea, ceea ce este un soc pentru cultura noastra. Lucrurile s-au modificat atat de mult incat acest fapt reprezinta exceptia care intareste regula. In ceea ce priveste comportamentul lui Edwad fata de Bella, totul este destul de traditional si circumspect…Asa ca da, vor fi multe scene cu muschi abdominali, insa nu asta nu va ucide pe nimeni.

sursa: CinemaRX

Robert Pattinson e super musculos! (Foto)

Fanii “Twilight” au o imaginaţie super bogată, iar echipa Robert Pattinson aka Edward Cullen vrea să arate lumii că nu numai Taylor Lautner este plin de muşchi. Aşadar, au postat pe unul din profilele de Facebook ale actorului o poză cu el la bustul gol etalându-şi pectoralii, bicepşii şi abdomenul super lucrat:

robert patz musculos

Spuneam că fanii “Twilight” au o imaginaţie bogată pentru că, aşa cum probabil v-aţi dat şi voi seama, poza de mai sus este trucată. Dar ar fi fost bine dacă ar fi arătat aşa de bine, nu? :)

sursa: BRAVOnet.ro

Jacksone Rathbone & Tenisii Jasper

Jakson a pictat recent o pereche unica de tenisi pe care scrie Jasper. Deci is :X:X:X WOW
Sursa

Fanfic

Scuzati, scuzati va rog! Acum ca am luat vacanta, promit sa ma apuc serios de postari. Va fi cum era in vacanta. Promit. Sau, cel putin jumatate pe cum era asta vara. Sper ca va place noul banner. Stiu ca nu va placea celalalt. Mie mi-a placut. Ii multumesc lui Mery pentru bannerele facute. In proportied de 90% sunt facute de ea. Am avut si eu cateva pe care le-am facut eu, cum ar fi acesta nou. Astept pareri. De Craciun il schimbam, relax!
----------------------------------------------------------
Scuze ca a lipsit portia de ficuri. dar, no problem...aveti mai mult de citit acum. Promit sa ma apuc si eu de scris. Cine stie, poate imi pun ideile in legatura cu Carlisle in aplicare. Nu de alta, dar Charlie nu prea stie ce se petrece in poveste, asa ca mai bien nu-l amestec. Doar daca nu v-ati saturat cumva de vampiri? Vreti si vreo perspectiva mai umana a povestii? Astept parerile voastre.
------------------------------------------------------------------------------
Mmada a terminat de tradus capitolul 9 din ficul "Everlasting". Il gasiti aici.
Diandra a terminat capitolul 4 din ficul "The reality is mixed with the fiction". Il gasiti aici.
Bia traduce ficul "Comienza la guerra". Am publicat doar primul capitol, iar de atunci Bia a mai tradus 4 capitole. Le gasiti aici.
Andreea a terminat capitolul 11 din ficul "Nora". Click aici.
Mmonik a terminat capitolele 12,13 si 14 din ficul "Forever and always". Click aici.
Adina a terminat partea a doua a capitolului 6 din ficul "Lumi paralele". Click aici.

Si cateva ficuri noi
Andreea s-a apucat de 3ficuri.
Capitolul 1 din ficul "Cronicile vrajitoarelor" aici.
Prologul si capitolul 1 din ficul "Si vremea e ca sa iubesti" le gasiti aici si aici.
Fanficul "Pain"- primele 2 capitole le gasiti aici.
Maria scrie fanficul "Eye Stars". Primele 3 capitole le gasiti aici.
Mmada traduce ficul "Mari Nosam". Primele 6 capitole le gasiti aici.
--------------------------------------------------------------------------
Deci, sper ca nu am uitat nimic. Daca ochii nu au zarit ceva, call me!

--------------------------------
LATER EDIT: DancingVampire mi-a trimis capitolul 5 din fan ficul " Un Nou Inceput" pe care il gasiti aici (Joanne)

Welcome adminule!


Deci, mi-a picat fata dupa ce am vazut ce mi-a scris Sandra pe mes. Cum sa dom'le sa plece?! Am zis sa mai astept pana la Craciun sa o fac admin. Ar fi fost asa in spiritul Craciunului...un cadou pentru toti. Dar ca o implorare, am facut-o admin mai repede. Sper sa se razgandeasca si sa lipseasca doar o saptamana si nu 3 luni!!!! :-L
Sandra te implor ....iti trimit tot ce am cu Twilight numai sa ramai. Fara pauza!!!!!

-----------------------------------------------------
Tot prin acest anunt vreau sa le multumesc celor care au lasat comenturi prin care ne-au jignit. Va multumesc dragi comentatori. Va multumesc ca imi alungati autorii si ca ajutati la inchiderea blogului. Sunteti cei mai buni in chestia asta!

I g2g..


Dupa cum v'am mai spus, saptamana viitoare nu voi intra pe blog..plec intr'o tabara la chimie si nu voi avea acces la internet..blogul va fi pe maini bune, cum a fost si pana am venit eu..si cred ca voi lua o pauza cu activitatea mea pe blog~probabil voi incepe din nou de la anul..voi vedea..pana atunci, sarbatori fericite si un an plin de bucurii..Hugs!! >:D<

New Moon poem


I’m being ripped apart
My world is falling down
He left me
Because he was not happy
So now my heart is broken
The days pass by
Without seeing you
I wallow in pain
They see it in my eyes
I need him back
Before I die
But then something happened
I didn’t hurt as much
This boy from La Push
Is helping stitch me up
The months pass by
And I’m halfway heeled
But there will always be a hole
In what he didn’t want
But what’s this?
Alice is here!
I cry with cheer
That a Cullen is here
But something is wrong, I can see it in her eyes
Rosalie said something and Edward is going to die
Alice said there is not much time
I must make a dicition before the time dies
We rush to the airport
To save my true love
But what will happen
When the clock strucks twelve?
I rush through a crowd
In Volterra
The sun is high
Edward might die
I see him in the dark
Looking lifeless as I,
I tumble into him
And he says “Heaven”
I try to push him back
Into the dark
But then we see
Two men in black
Edward holds me tight to his back
A little girl comes
To lead us down under
It is cold and wet
But that doesn’t matter
I’m with him, Edward
For now but not forever
What will happen
When we get back
I saved his life
But he won’t want me back
The hole will get bigger
And time will pass
But I’ll always love him
When time passes
We’re on a plane
I saved him!
Now we’ll let fate dicide
Wheather or not
Our lives will be tied
But he stays
And asks for forgiveness
But is this a dream
Or is this real
He takes my hands
And kisses my forehead
I have an idea!
And we’re runnng in the forest
The Cullens vote for my immortality
Edward says no
Esme says yes
Rosalie says no
But wait
Let me explain
I would not have chosen this life for me
I’ll give you a chance
To have pure glee
Jasper says yes
Emmett says “Hell, yeah!”
And Carlisle has the diciding vote
He votes yes
I thank them for their time
And say “let’s take it out back”
Edward says “NO!”
With a protective stance
Carlisle says “after gradulation”
And Edward agrees
He takes me home
For maybe
The rest of eternity..
________
Sursa

Cantec inspirat de Twilight

Ce ii place lui Jackson sa faca iarna??

Poza noua din "Welcome to Ryles"


Inca o poza cu Kristen din filmul "Welcome to Ryles"..Sursa

Wallpapere New Moon










Au mai aparut cateva wallpapere New Moon..Sursa

Poza noua cu Kristen


O poza noua cu Kristen de la sedinta Interview 2006..Sursa

Ce personaj ar vrea sa fie Taylor in Twilight? (In afara de Jake)

Jackson femeie


Jackson in rol de femeie..Sursa

Kellan la un eveniment
















Kellan a fost prezent la un eveniment, organizat cu ocazia Craciunului..sunt si cateva poze..Sursa

Elizabeth Reaser la un evenimet in LA





Elizabeth a fost la premiera "Friends Without a Border"..cateva poze..Sursa

Interviu cu Mellisa Rosenberg

Eclipse Logo

Revista Presei











O portie de revista presei..Sursa

Chat

Create a Meebo Chat Room