sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Sundance@ The Room Live

Puteti urmari in direct, live, festivalul de Sundance aici.
sursa: VolturiGuard

Joc on-line cu Taylor Swift si Taylor Lautner


Dress-up Game cu Taylor Swift si Taylor Lautner


Gazda de Stephenie Meyer

Cum a promis, Maya s-a revansat pentru ziua de ieri. Ea spune ca acestea sunt capitolele cele mai emotionante, plinde actiune si drama.
Maya va roaga sa lasati comentarii cu citatele voastre preferate.
Capitolele 35-44 le gasiti mai jos.
Multumim inca odata Maya!

FAN FIC

Buna tuturor! Azi s-au intampalt multe, crezand ca ma voi putea dezlipi de PC si voi face niste teme, insa nu am reusit. In primul rand Iony ni s-a alaturat :X si am primit-o cu bratele deschise in familia noastra, desi era deja in ea de mult timp. Acum e oficial. Joi de ziua mea sora mi-a adus de la biblioteca cartea Zori de Zi, iar saptamana asta ma ocup de ea :X(sper doar sa am timp). Acum sa trecem la fan-fic'uri.

CONTINUARI:
~Adina a terminat capitolele 14, 15, 16 si 17 din "Lumi Paralele" -aici
~Angeladry a terminat capitolul 20 din "Impenetrable tot Pain" -aici
~Raluca Ioana a termiant si ea capitolele 5 si 6 din "Love Beat" -aici
Tot ea a terminat si partea a 2-a din capitolul 14 si capitolul 15 din" The Real Story" -aici
~DD a terminat de tardus capitolul 30 din "Bienvenido a mi cuerpo"-aici gasiti toate capitolele
~Julymarie a terminat capitolul 13 din "Love Story" - aici

FIC'URI NOI:
~DD traduce fic'ul "Vindecand Ranile Sale"-aici primele 10 capitole
Rezumat:“Bella niciodata nu a sarit de pe stanca, defapt s-a casatorit cu Mike Newton. Patru ani mai traziu, se “trezeste” prinsa intr-o relatie abuziva, fara nicio scapare. Ce se va intampla cand Edward se va intoarce la ea? Va putea sa o salveze? Ii va permite Bella acest lucru?”
---------------------------------------

~Liliana traduce un fan fic pe nume "Echo" - aici puteti gasi 9 capitole.
Descriere: Actiunea are loc dupa "New Moon". Bella are un accident de motocicleta si isi pierde memoria, iar Edward decide sa ii mai dea inca o sansa la umanitate. Ceva este diferit acum, el nu mai pleaca din Forks ci ramane in preajma ei, asigurandu-i protectie.
---------------------------------------

~Bibby~Ellen a inceput si ea un fic cu numele "Memories" -aici gasiti 6 capitole.
Pe scurt:este vorba despre cea mai frumoasa si sincera prietenie.Aici,Bella Si Edward nu formeaza un cuplu,ci sunt cei mai buni prieteni.
Bella asteapta cu nerabdare revederea cu cei doi prieteni ai ei,Alice si Edward.Dar va fi putin dezamagita..Ea va incerca sa-l schimbe pe Edward,facandu-l sa priveasca in trecut la clipele frumoase,sa priveasca adanc in AMINTIRI>>de unde si titlul “Memories”.
Pana la urma,el se va baza din ce in ce mai mult pe prietenia lor stransa.Stransa pentru ca Bella nu o lasa in aer,ci inerca sa-l readuca cu picioarele pe Pamant;chiar daca Edward se va indoi de unele lucruri si va ezita sa converseze.
Intr-un final aceasta prietenie va lua o intorsatura radicala…Veti vedea voi.
--------------------------------------
~Alexya scrie fic-ul " Speranta Neasteptata" -aici il gasiti
Rezumat: Ce ai simtii daca persoana iubita nu ti-ar fi fost destinata tie? Ai mai avea vreo speranta sau te-ai ineca intr-un infinit dureros , uitat de zambete si de iubire?In acest fan fic este vorba despre pierderea iubirei lui Edward, pierderea Bellei.
--------------------------------------

~Claudiu scrie fan ficul "Primul Apus De Soare" -de aici puteti downloada primele 6 capitole.
Rezumat: Intr-un oras numit Bistrita,nu se intampla mare lucru.Asta pana cand un baiat pe nume Claudiu se muta,cunoscandu-le pe Stefi si pe Ale,dar in special pe nebunatica Alice.Desi ea nu este ceea ce pare,se indrogostesc unul de altul,iar adevarul nu le sta impotriva.Dar ce se intampla atunci cand apar si alti vampiri?Va rezista dragostea lor?
--------------------------------------

~Valeria scrie 2 fan ficuri. Primul se numeste "Misiune Imposibila" pana in prezent a scris 12 capitole pe care le puteti citi aici.
Descriere:Mordred, ultimul descendent vampir al familiei regale, este hotărît să obțină ceea ce credea el că i se cuvine – conducerea Pămîntului.
Știa că USA (universal security agency) îi va sta în cale, de aceea, a hotărît să elimine unul cîte unul toți agenții. Într-una din ambuscade a căzut și Isabella Swan (cea mai bună agentă a USA) și sora sa Eliza. Eliza moare, însă Isabella reușește să scape… Ce va face ea după aceea? Își va răzbuna sora? Va reuși să-l oprească pe Mordred?

~Celalat fan fic se numeste "Diamond" si a scris doar 4 capitole din el- aici le gasiti
Rezumat:Isabella Swan duce o viaţă mizerabilă. Însă totul se schimbă într-o zi cînd primeşte o scrisoare prin care este anunţată că este singura moştenitoare a mătuşii sale decedate – Cassandra Swan. Bella se mută în conacul care intra în moştenire, dar ce se întîmplă dacă descoperă că nu este un simplu conac ci un portal spre o altă lume?
----------------------------------------

~Catalina scrie fan ficul "Vacanta de vis"- aici il gasiti
Descriere:Este un fanfic despre o fata care ajunge isi face vacanta pe o minunata insula si ajunge sa se intalneasca cu barbatul perfect (aparent!) , asta daca vor putea trece peste piedicile puse in cale de soarta.
_____________________________
Daca mai aveti fan fic'uri trimitetile pe adresa de gmail: Ladyjoanne21@gmail.com, http://twilight-hot-news.blogspot.com/ella.hp.team@gmail.com sau ionica.s@gmail.com. Sper sa nu fi uitat nimic! Spor la citit! :X
-----------------------------------------------------------------
Later edit [[Ella]]: In primul rand vreau sa le anunt pe fetele care mi-au trimis fanficurile sa nu isi faca griji, deoarece le-am primit si le-am pus separat.

Andreea2 a terminat de tradus prima parte din capitolul 4 din New Moon EPOV. Click aici.
Krisz a terminat partea aa din capitolul 28 din ficul "Hazard Games". Acum capitolul il gasiti complet aici.
Mmonik a terminat capitolul 22 din ficul "Forever and always". Click aici.
Dark a scris si ea un fic-aici il gasiti si se numeste "When love dies"
Rezumat: Am crezut ca viata e perfecta cu el,dar m-am inselat…Onoua iubire imi aprinde inima si nu stiu pe care sa il aleg. Mi-a iesit incalea doua suflete fara scapare! Iubirea mea dintai-Edward si soarelemeu-Jacob.
Stiam dinainte sa se intoarca Edward inapoi ca ceva se schimbase…cea cesimteam pentru Jacob era mai mult decat o iubire frateasca,dar nu vroiam sacred ca este posibil sa fiu indragostita de doua persoane in acelasi timp.Douapersoane care sunt total diferite si ca personalitati,dar si ca…Edward este unvampir,iar Jacob un varcolac,dar el e uman.
Viata se poate schimba...iubirea ne poate atinge o data, dar ne poate si parasi
Ochii ce erau plini de dragoste acum ma privesc cudurere…durere pentru un raspuns pe care nu il pot da.
Nu stiu pe cine sa aleg!

Foto cu Robert Pattinson plecand de la 'Hope For Haiti' Telethon









Compozitorul pentru coloana sonora "Eclipse" confirmat: Howard Shore


EXCLUSIV

Howard Shore a fost cooptat pentru a compune coloana sonora [The Score] pentru cel de-al treilea film din seria „Twilight”, „Twilight Saga: Eclipse”.
Temple Hill Entertainment a confirmat astazi pentru Revista MovieScore ca Howard Shore, care a compus si pentru coloana sonora a seriei „Lord of the Rings”, va compune muzica si pentru acest film, calcand pe urmele lui Carter Burwell (care a marcat primul film din 2008) si Alexandre Desplat (care a scris muzica pentru cel de-al doilea, „Luna noua”).
HOWARD SHORE (muzica) - a compus muzica pentru multe alte filme, iar de curand a realizat orchestratia pentru hiturile “Dogma”, “Analyze This” si “eXistenZ”. Inainte de asta, Shore a mai lucrat la “The Game”, “Cop Land”, “That Thing You Do!”, “Looking for Richard”, “Crash” sau “The Truth About Cats & Dogs”. Tot lui îi apartine si muzica din “The Silence of the Lambs”. Compozitorul are la activ 3 premii Oscar, 3 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

Trimite-i lui Taylor Lautner o felicitare de Valentine's Day



Daca v-ati gandit vreodata sa-i trimiteti lui Taylor Lautner o felicitare de Valentine's Day, acum aveti aceasta sansa! Grand Rapids  Press vrea sa devii creativ in acest an. Trebuie sa realizezi o felicitare acasa pentru Taylor cu ocazia Zilei Indragostitilor, sa o trimiti la adresa de mai jos, iar el sigur o va primi!
Scrisorile vor fi transmise la biroul lui din LA unde unele dintre ele vor fi chiar tiparite si extrase pentru a castiga bilete la unul dintre fileme in care apare acesta (nu este sigur daca este vorba despre filmul lui viitor, "Valentine's Day").
Desi nu cred ca noi, cei din Romania, avem sanse, puteti trimite scrisorile voastre la:
Valentines for Taylor Lautner, c/o The Grand Rapids Press Entertainment Dept., 155 Michigan St. NW, Grand Rapids, MI 49503
 Termenul limita pentru expedierea scrisorilor este 29 ianuarie 2010.

Dakota la Festivalul de Film Sundance

Dakota, ca si Kristen a venit in Park City pentru promovarea filmului "The Runaways " in cadrul festivalului de film Sundance.
sursa: Inside Twilight

Image and video hosting by TinyPic

Colierul lui Renesmee Cullen din Twilight



Mai jos aveti un colier inspirat de medalionul lui Renesmee din "Twilight Saga", descris in cartea "Breaking Dawn". Blazonul Cullen este pe partea exterioara a medalionului, iar in interior este inscriptionat textul "Plus que ma propre Vie", care inseamna  "Mai mult de cat propria mea viata", la fel ca al lui Renesmee.



Reamintire [spoiler alert]:
Bella Cullen i-a oferit fiicei sale, Renesmee, cu ocazia primului Craciun impreuna, un medalion din aur cu inscriptia “plus que ma propre vie”.

Reclama Twilight Hot News

Mai tineti minte initiativa lui Mery de acum ceva timp? Reclama blogului? Din lipsa de materiale, am renuntat la aceasta idee. Astazi, Luisa ne-a propus-o iarasi si s-a oferit sa o faca ea.
ii multumim din suflet! Noua ne place. Speram sa va placa si voua.

Daca sunteti fani Twilight si frecventati blogul nostru, va rugam sa ne sustineti. Dati linkul mai departe si puneti video-ul la voi pe blog. Multumim anticipat!

Robert Pattinson in numarul din ianuarie al Revistei JOY


Robert Pattinson, actorul principal din Twilight si "cel mai sexy vampir de la Hollywod", asa cum adora presa sa il numeasca, a acceptat sa le raspunda la cateva intrebari redactorilor de la revista Joy. Astfel, intrebat despre atitudinea sa fata de statutul de star pe care l-a dobandit aproape peste noapte, Robert spune:
"In majoritatea timpului nu realizez ca sunt un star pentru ca, de cand am succes, lucrez constant. Dupa "Twilight" am filmat imediat "New Moon" si, intre timp, lucrez deja la a treia parte a acestei saga cu vampiri, numita "Eclipse". Pe platoul de filmare chiar nu conteaza pentru nimeni ca sunt o vedeta."
In ceea ce priveste relatia sa cu Kristen Stewart, Robert marturiseste ca o place foarte tare si ca asta ii usureaza mult munca de pe platoruile de filmare, insa asta nu inseamna ca se indragosteste de fiecare partenera de film. Despre seria care l-a facut celebru, Robert declara:


"New Moon are, din punctul meu de vedere, dintre toate cele patru parti, cel mai interesanta "rasturnare de situatie" pentru ca Edward este atat de indragostit de Bella, incat il chinuie mereu ideea ca nu este indeajuns de bun pentru ea."

Sursa


Rachelle Lefevre la Teledonul Haiti din Canada

In clipul de mai jos apare Rachelle Lefevre si alti artisti canadieni care au participat la Teledonul Haiti din Canada.



Twilight!!! ce-ai facut cu nevasta-mea?

Cam aceasta este intrebarea pe care o pun barbati din intreaba lume. Twilight a facut victime de toate varstele, iar doamnele casatorite si cu copii, au cazut si ele in plasa. Bineinteles, clipul de mai jos este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
Vizionare placuta!
sursa: Twifans

Michael Sheen la filmarile "30 Rock"

Actorul ce joaca rolul lui Aro in filmul New Moon a fost pozat la filmarile "30 Rock" Mai multe poze gasiti la sursa.



SURSA

Robert Pattinson, de la vampir la omul peşterii

O persoana superficiala, din punctul meu de vedere, a publicat un articol in presa romana despre noua infatisare a lui Robert Pattinson. Se pare ca pentru unele persoane nu conteaza gestul nobil pe care l-a facut actorul, ci felul in care arata "podoaba sa faciala".
"De parcă avea nevoie de un look mai masculin… Robert Pattinson şi-a lăsat barbă şi nu pot să nu mă gândesc că ori i-a fost lene să se radă ori vrea doar să treacă ignonito. De parcă o barbă l-ar putea camufla… Nu poate, n-are cum. Come on, totuşi este vorba de Robert Pattinson. Băiatul acesta nu are nicio şansă se ascundă, din contră cu o astfel de podoabă facială atrage şi mai multe priviri, dintre cele mai confuze. Mai este şi varianta că barba ar fi trendy cică… Oare?"


Din cate am citit eu in presa straina, Robert si-a lasat barba in semn de solidaritate pentru victimele din Haiti, precum au facut si multe alte vedete, inclusiv Brad Pitt.
In plus, unele voci din presa speculeaza ca barba ii este necesara lui Rob pentru urmatorul film in care va juca, "Bel Ami".

Sursa

Rachelle Lefevre



Poze cu Rachelle din serialul "The Deep End" unde va juca 2 episoade in rolul lui Katie
Sursa

Happy B'day Julia Jones!

Astazi actrita Julia Jones [[ Leah ]] implineste 29 de ani.
Echipa Twilight Hot News ii ureaza "La multi ani"!
sursa: VolturiGuard

Anna la teledonul "Speranta pentru Haiti" - part 2


O completez si eu pe Ioni cu cateva poze de la teledon. Tot respectul pentru vedetele care s-au implicat!
sursa: Luna Nueva Meyer

Taylor si Anna la teledonul "Speranţă pentru Haiti"

Taylor Lautner si Anna Kendrick au participat si ei la teledonul "Speranţă pentru Haiti", facand parte din echipa de la LA. Cei doi actori din "Twilight"au preluat apeluri de la oricine a vrut sa ajute printr-o donatie.








                                                   
Va multumesc tuturor pentru incurajari, voi face tot posibilul sa nu va dezamagesc! Precum spun eu mereu: sa fi pasionat de Twilight este cel mai tare hobby!!!

Anna pentru Life Magazine


Anna a avut de curand o sedinta foto pentru revista Life Magazine.
sursa: Luna Nueva Meyer

Anna la Rachael Ray


sursa: Luna Nueva Meyer

Acelasi stil de adidasi

Kristen@ Festivalul din Sudance





Kristen a venit cu un avion privat in Park City pentru a sustine 2 dintre proiectele ei "Welcome to the Rileys" si "The Runaways". Distractia a inceput deja la Sudance, inca de noaptea trecuta, cu James Franco si Ioan Hamm cu premiera "Howl". Kristen insa, a preferat sa mai astepte putin pana la promovarea evenimentului.
sursa: Luna Nueva Meyer

New Admin!


Hey! Ma batea gandul de ceva timp si am observat ca au fost si comentarii referitoare la acest lucru, asa ca aseaea i-am propus Ionicai sa fie admin pe blog. Ea a acceptat, dar a spus sa ma concult mai intai cu fetele, macar cu Joanne.
Joanne a spus ca nu e nicio problema, ba chiar este o idee foarte buna.
Deci, sa-i uram bun venit noului admin al blogului Twilight Hot News - Ioni!
Mult succes Ioni! Stiu ca vei face o treaba excelenta, cum ai facut si pana acum cu dozele de stiri!


Bun venit!

Chat

Create a Meebo Chat Room