joi, 21 ianuarie 2010

Descrierea scenei de sex dintre Robert Pattinson si Christina Ricci in “Bel Ami”

Potrivit scenariului Bel Ami, personajele interpretate de Robert Pattinson si Christina Ricci vor fi implicate intr-o scena da sex in care vor fi “surprinse de intensitatea dorintei de a se descoperi”.



Detaliile relatiei sexuale dintre Robert Pattinson si Christina Ricci din filmul Bel Ami au fost dezvaluite. Revista Life and Style a reusit sa obtina scenariul si a facut publice scenele picante dintre Georges Duroy si Clotilde.
“In prima escapada sexuala cu Christina, ambele personaje vor fi surprinse de intensitatea dorintei de a se descoperi”, scrie publicatia. “Momentele delicate si de o chinuitoare dorinta trec inainte ca George sa o intrebe pe Clotilde: Iar acum? Si el nu se opreste aici”.
In film, personajul lui Robert este descris ca un barbat care evolueaza in ierarhia vremii prin manipularea unor amante puternice si foarte bogate. Pe de alta pate, Christina joaca rolul unei sotii de inspector de cai ferate, care este adesea plecat pentru perioade lungi de timp.


Pe langa faptul ca-si face de cap cu Christina, Robert va putea fi vazut in ipostaze picante si alaturi de Uma Thurman, care va intepreta rolul sotiei sale in film. In plus, actorul din Twilight va imparti scena si cu Kristin Scott Thomas, care va intra in pielea unei socialite care se indragosteste de Georges si devine obsedata de acesta.


Filmarile la Bel Ami vor incepe in februarie 2010 la Paris, iar pelicula va fi regizata de debutantul in lungmetraj Declan Donnellan. Producatorul peliculei va fi Uberto Pasolini (The Full Monty, The Emperor's New Clothes), prin intermediul companiei sale - Redwave Films. Scenariul a fost adaptat de Rachel Bennette dupa romanul lui cu acelasi titlu al lui Guy de Maupassant.
Filmul va fi lansat in 2011.
sursa: 24-fun.ro

4 comentarii:

Anonim spunea...

abia astept sa il vad pe rob si in alte roluri decat tw, iar actorii care s-au anuntat in urmatoarele lui 2 filme sunt destul de cunoscuti ceea ce e foarte bine.. bravo rob, keep going!

ena spunea...

uuu, abia astept filmul asta :D
scene de amor cu rob.. daca in breaking dawn ne lasa fara macar aici sa vedem :P

diana spunea...

cum adica in BD "ne lasa fara" ???

◤◤ Vampy © spunea...

cu placere pt stire :p [http://vampirescrib.blogspot.com/2010/01/doza-zilnica-de-stiri.html]

Chat

Create a Meebo Chat Room