sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Robert Pattinson in numarul din ianuarie al Revistei JOY


Robert Pattinson, actorul principal din Twilight si "cel mai sexy vampir de la Hollywod", asa cum adora presa sa il numeasca, a acceptat sa le raspunda la cateva intrebari redactorilor de la revista Joy. Astfel, intrebat despre atitudinea sa fata de statutul de star pe care l-a dobandit aproape peste noapte, Robert spune:
"In majoritatea timpului nu realizez ca sunt un star pentru ca, de cand am succes, lucrez constant. Dupa "Twilight" am filmat imediat "New Moon" si, intre timp, lucrez deja la a treia parte a acestei saga cu vampiri, numita "Eclipse". Pe platoul de filmare chiar nu conteaza pentru nimeni ca sunt o vedeta."
In ceea ce priveste relatia sa cu Kristen Stewart, Robert marturiseste ca o place foarte tare si ca asta ii usureaza mult munca de pe platoruile de filmare, insa asta nu inseamna ca se indragosteste de fiecare partenera de film. Despre seria care l-a facut celebru, Robert declara:


"New Moon are, din punctul meu de vedere, dintre toate cele patru parti, cel mai interesanta "rasturnare de situatie" pentru ca Edward este atat de indragostit de Bella, incat il chinuie mereu ideea ca nu este indeajuns de bun pentru ea."

Sursa


Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room