marți, 2 august 2011

Ultima postare



Hei fetelor! Imi pare sincer rau ca s-a ajuns si la acest moment,dar odata trebuia sa se intample..Sincer, nu putem spune ca Twilight nu facea parte din viata noastra,chiar aveam o anumita obsesie pentru el,dar in special aveam acea obsesie pentru acest blog.El chiar facea parte din viata noastra.

Asa cum am crescut in acesti 2 ani,ne-am maturizat ,ne-am schimbat parerile.Pot sa spun ca acest blog a fost una dintre cele mai mari experiente ale mele din lumea internetului . Va spun sincer, sunt o fata simpla, de obicei nu ma complic cu chestii de genul asta,dar blogul acesta nu cred ca il voi uita curand,sper sa ma vad vreodata cu colegele mele, cu care lucram, la care chiar tineam si ne intelegeam foarte bine cu fiecare. Am avut o decadere mare in ultimele luni pe blog.Vreau sa va spun ca imi pare rau pentru ce sa intamplat,dar nu mai e aceasi chestie care o simtim pentru Twilight ca si cum era acum 2 ani.Voi sustine filmul in continuare, chiar merita, dar in special vreau sa sustin blogurile care inca se ocupa de el.

Uite fetelor, prima data cand am vorbit cu voi mai tin minte ca eram pe chat cu Ella, Joanne si Mery ,stiu ca v-am pus intrebarea ca pana cand aveti de gand sa tinteti acest blog,iar voi m-ati raspuns ca pana prin 2012,si atunci ziceati ca o sa va fie cam greu sa va despartiti de el .Nu-mi vine sa cred ca am ajuns si eu in aceasi impostaza, sa-mi fie dor odata de "fanii care critica" ori de cei care apreciaza toate cele 8275 de postari facute in acesti 2 ani. Nu pot sa zic ca nu am lucrat la acest blog, fiecare dintre noi incerca sa-si faca treaba cum trebuie,dar ce a fost a fost. Incepem cu toti o viata noua pe "blogosfera" ,chiar daca nu uitam de acest blog, sper ca nici voi sa nu o faceti ,pentru ca stiu ca multi dintre voi aveati obiceiul sa intrati zii de zii pe el, sa vedeti ce mai gaseam de postat.O sa-mi fie dor de toate aceste lucruri, o sa-mi fie dor de fete.

BTW , nu vreau sa o mai lungesc, nu vreau sa plictisesc sau sa molesesc pe nimeni ! Va urez tuturor o viata cat mai buna decat este, sa aveti grija de voi si fiecare de blogul lui .Sper sa ne revedem curand [hug]

_____________________________________
Cateva cuvinte si din partea lui Mery :) :


Ar fi cam putin sa descriu in cateva cuvinte experienta mea pe acest blog,dar totusi voi incerca sa spun esentialul.In primul rand,eu am fost adusa pe acest blog dupa castigarea unui concurs interesant.M-am bucurat foarte mult si am hotarat sa ma dedic total acestui blog.Ma atasam din ce in ce mai mult de el.Imi placeau foarte mult concursurile organizate si incercam sa ma implic si eu cu cate ceva,faceam bannere,incercam sa schimb ceva la acest blog.Pe langa placerea de a posta stiri interesante,s-a format o prietenie foarte buna intre noi,cele care il administram si o relatie extraordinara cu vizitatorii nostri.Multi dintre ei ne multumeam,dar au fost si alte persoane care ne spuneau cuvinte urate.Nu ne-am suparat pentru ca fiecare lucru are si o parte negativa.Incepeam sa ne inmultim pe zi ce trece,si aveam cat mai multi vizitatori care ne incantau cu cate ceva mereu.Am avut si concurenta cu alte bloguri,cateva conflicte,dar acestea trebuiau sa apara la un moment dat.Oricum,dupa toate acestea,o astfel de experienta nu se uita,si o prietenie niciodata nu se va uita.Chiar daca timpul nu mi-a mai permis sa postez,pasiunea mea pentru Twilight Saga nu a incetat nici o clipa.Va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de noi tot acest timp si ca ne-ati sustinut cum ati putut mai bine.Se pare ca aici se incheie "istoria" acestui blog,dar totul va ramane tiparit in sufletele noastre.Multi pupici ! :*


Chat

Create a Meebo Chat Room