sâmbătă, 25 decembrie 2010

Rob si Kristen au dus-o pe Mackenzie la bowling in Baton Rouge (18 dec.)


Sursa

Brazi celebri :D

Bradul lui Christian Serratos:


Bradul lui Peter Facinelli:

Sursa1 si Sursa2

vineri, 24 decembrie 2010

Craciun Fericit!

Iata ca a mai trecut un an si a sosit din nou momentul sa fim mai buni, sa ne dechidem inimile si portile si sa primim colindatori care sa ne vesteasca Nasterea Domnului. In numele echipei THN va urez un Craciun Fericit, caldura in suflet si in camin si fie ca Noul An sa fie un bun prilej pentru implinirea tuturor dorintelor.
La multi ani!

Interviu Jordelle

Brittany Hackett de pe saltlakemagazine.com a intervievat-o pe Bree a noastra, deci iata noi raspunsuri plus o fotografie noua cu Jordelle.

BH: Cum s-a schimbat viata ta de la Eclipse?

JF: Ei bine, viaţa mea s-a schimbat un pic dar în mai multe moduri rămâne aceeaşi. Sunt încă o fată normală, care se bucură de petrecerea timpului cu prietenii, fac lucruri normale. Dar, vreau sa spun, nu aş fi aici dacă nu ar fi fost Twilight. Am făcut toate aceste convenţii, unde ma intalnesc cu multi fani. E distractiv.

BH: Ai un moment memorabil în Eclipse?

JF: Ei bine, eu sincer cred ca tot filmul a fost foarte memorabil. De fapt, mi-am petrecut ziua de nastere pe platourile de filmare, aşa că a fost foarte bine.

BH: Ai avut tort?
JF: Da, într-adevăr. Am avut un tort de ziua de nastere pe platourile de filmare. Şi vreau să spun, acest lucru este, în principiu visul fiecarei faete, o petrecere de ziua ei pe platourile de filmare Twilight. Am fost atât de fericita să fac asta. A fost distractiv.


BH: Cum a fost sa lucrezi cu Jeff Bridges şi Tideland Terry Gilliam?
JF: Oh, a fost fantastic. M-am distrat în Tideland. Fost o lungă perioadă de timp de fapt, aveam 9 ani, atunci când am făcut-o. Am implinit 10 ani in timpul filmarilor.


BH: Ti-ai petrecut majoritatea aniversarilor pe platourile de filmare?
JF: De fapt, da.


BH: Asta trebuie să fie dificil. Esti prea departe de familia ta, asa-i?
JF: Ei bine, mama mea vine întotdeauna cu mine. Pentru că trebuie sa am un părinte sau tutore pe perioada filmarilor, deci va trebui să vină cu mine, oricum. Nu sunt niciodată complet singura. Mai ales cand aveam 9 ani si am fost filmare in Tideland. Nu am putut lăsa lucrurile acolo, stând într-o cameră de hotel şi să ceară ceva pentru serviciul de telefonie.

BH: Ai avut vreodata vreun dezechilibru cu scoala, filmarile si toate activitatile astea?
JF: Este foarte dificil, dar pot. Invat acasa, este un curriculum online. Şi când eu sunt pe platourile de filmare trebuie să amun tutore în orice moment. Asa prevede legea. Astfel, cel puţin atunci când am filmare am un tutore şi pot continua cu studiile mele, chiar şi atunci când eu sunt pe platouri. Dar poate fi foarte dificil să facem ambele lucruri şi poate fi dificil sa gasesti timp pentru alte lucruri.

BH: Ce îţi place să faci pentru a te distra?
JK: Imi place sa citesc. Sunt complet dependenta de cărţi. Si-mi place să pictez.


JK: Imi place Harry Potter. Înainte, am vrut să fiu britanica, sa joc în Harry Potter. Din păcate, nu sunt.

BH: Imi place Harry Potter. Deci, ce fel de roluri ai vrea pe viitor?
Ia lucrurile aşa cum au venit şi ia ceea ce poti. Nu trebuie să faci orice lucru mic care vine la tine. Dar niciodată nu ştiu ce să fac în viitor. Trebuie doar sa asteptam si sa vedem ce rol vine la mine. Am tendinţa de a face o mulţime de filme horror, care este foarte bun pentru ca le iubesc. Dar ar fi bine sa fac ceva diferit.


BH: Crezi că va fi un film scurt "A doua viaţă a lui Bree Tanner"?
JF: Sincer, nu ştiu dacă va fi sau nu. Nu sunt sigura de ce se va întâmpla. Este o posibilitate.

BH: Vrei sa le transmiti ceva fanilor?
JF: Mi-ar face placere. Am fani atât de multi si dedicati si sunt atât de uimitori. Îmi place că sunt atât de pasionati. Si eu va iubesc pe toti.

Traducere de pe Brand heroin.

joi, 23 decembrie 2010

Zvonuri...

Nu totul este lapte si miere in viata celebritatilor si Robert Pattinson si Kristen Stewart sunt un exemplu in acest sens. Tabloidele americane au dat asigurari ca cele doua vedete au probleme de cuplu si deja dorm in camere separate. Dar acestea, bineinteles fac parte din ciclul "Barfe = bani pe paine".

"Ei au niste probleme in relatie si deja nu mai sunt siguri ca se potrivesc pe termen lung. Deja dorm in camere separate.Toata lumea se intreaba ce ar fi facut daca erau casatoriti", a declarat un apropiat al celor doi presei americane.


Actorul care da viata personajului Edward Cullen din "Saga Amurg" a declarat ca de fiecare data cand o saruta pe Kirsten pe platourile de filmare "uita de tot", chiar daca ea prefera sa nu doarma cu el.

Sursa: acasatv.ro

Vremuri noi...tot noi.

Cum am lasat de inteles intr-un comentariu recent, acum in prag de sarbatori vrem sa ne reunim fortele si sa revenim in lumea Twilight Saga. Regret nespus de mult ca acest blog s-a lasat in jos. Totul este doar din vina mea, este datorita neimplicarii mele, fapt ce a dus si la neimplicarea colegelor de breasla.
Am revenit cu un nou look de sarbatoare si totusi fresh pentru a mentine prospetimea si puritatea fulgilor de nea.
Pentru inceput, eu si Joanne vom incercsa sa postam cele mai importante stiri despre acest univers, universul Twilight si speram ca si celoelalte vechi colege sa se alature revenirii noastre, daca nu cu postari, cu sprijin moral.

Vrem de asemenea sa reinventam blogul si sa facem din el un loc de bastina, un loc al discutiilor legate de subiectul preferat si nu doar un butic de informare. :) Dar pentru asta, avem nevoie de voi, fanii Twilight Saga, cititorii cartilor lui Stephenie Meyer si cinefilii infocati ai indragitei serii.
Pana la noi postari, ne inclinam, Ella si Joanne! :)

Chat

Create a Meebo Chat Room