sâmbătă, 15 august 2009

Dakota- sedinta foto

Hmm.......cat de feminina este. Ce n-as da sa am parte si eu de asa poze...;))

Actorii prin oras

Reuniune


A avut loc o reuniune a actorilor in Vancouver...ca de obicei Nikki si Kristen sunt foarte apropiate.

vineri, 14 august 2009

Noul Trailer New Moon

Am gasit o noua varianta...care este inca valida:))....sper sa nu o scoata si pe aceasta. Apropo...coloana sonora e mai buna.

Din ziarele de scandal...romanesti!

Hmm.......mai rar intalnesti stiri cu vedetele New Moon in ziarele de scandal romanesti, precum CANCAN. Pe site-ul lor este un articol ...ceva de genul, o noua dovada ca Rob si Kris sunt impreuna.
Robert Pattinson nu se uita la bani cand vine vorba de femeia de care este indragostit. Actorul incearca sa o impresioneze pe cea cu care joaca in seria "Twilight" si ii cumpara acesteia tot felul de cadouri.
Interpretul lui Edward Cullen stie ca lui Kristen Stewart ii place Beatles asa ca i-a cumparat pana acum noii sale cuceriri o fotografie alb-negru cu celebra formatie britanica, pe care a platit nu mai putin de 300 de dolari, dar si un tricou cu poza acestora de 400 de dolari.

"De fiecare data cand iese in oras cauta lucruri vintage, despre care stie ca ii plac lui Kristen. Mi-a marturisit odata ca ei doi isi trimit zilnic sute de mesaje", a povestit un prieten al actorului.

Twilight Beauty


Noi produse cosmetice ...de data aceasta New Moon.

Radiohead-posibila piesa pentru Soundtrack

Piesa “These Are My Twisted Words”a celor de la Radiohead este o posibila piesa de pe Soundtrack-ul New Moon. Cel putin, asa este evaluata.

Interviuri!

Noi clipuri si interviuri de la Photoshoot-ul cu Kris si Taylor.

joi, 13 august 2009

Asemanari

Wow...am gasit pe blogul CCO un articol foarte interesant...;))...asemanari intre Rob si Xavier.
ASEMANARI:
-Aceeasi coafura ciufulita
- Acelasi stil de a se imbraca - haine suprapuse
- Aceeasi pasiune pentru ochelarii Wayfarer.

Bryce si Xavier




Se pare ca actorii Eclipse se mentin in forma.

Paramore- un nou clip

Nu sunt mare fana Paramore...recunosc....insa mi-au placut atat melodia Decode, cat si videoclipul. Am inteles ca sunt si fani Paramore, asa ca uitati aici noul lor videoclip, Ignorance, Lansat astazi, 13 august 2009. Vizionare placuta!

Pe coperta!








Urmatorul numar al revistei Entertainment Weekly va contine un articol despre New Moon, iar Kristen si Taylor sunt pe coperta. Acestia au avut un photoshoot. Asteptam pozele.

2 din starurile Twilight vor face parte din noul proiect marca Catherine Hardwicke?

Hmm.......Catherine nu ne da prea multe informatii, dar ne lasa sa ne facem noi iluzii. Este vorba despre o adaptare modernizata la Hamlet. Catherine a spus ca la auditie vor participa 2 staruri Twilight. Tot ea a mai spus ca filmarile se vor suprapune cu filmarile pentru Eclipse, asa ca rolurile trebuie sa fie mici, pentru c actorii sa se poata strecura printre filmari. Cate nu ne vin in minte. :> In mod sigur nu este vorba despre Rob, Kris sau Taylor. Voi ce credeti?

miercuri, 12 august 2009

Poze in exclusivitate








Trailer in avanpremiera

: )....in limba franceza...dar merita ...ne facem o idee:X

Kellan & Taylor



Kellan si Taylor au ajuns si ei in Vancouver, pentru Eclipse.

Chat

Create a Meebo Chat Room