sâmbătă, 29 mai 2010

Happy B'day!

Azi este ziua lui Justin Chon. A sosit anul in care pe data de 29 mai, el implineste 29 de ani.
Asa-i ca nu pare? Eu ma gandeam ca are vreo 18 ani, fie, vreo 22. Dar, 29? Si ma si joaca rolul unui pusti cu 11 ani mai mic decat el. Super tare, nu credeti?


La multi ani Justin Chon!

Alice Fashion 3 - prelungire concurs

Later edit: Pentru ca nu s-au inscris prea multe persoane la acest concurs si pentru ca sunt mai multe premii decat concurenti, in acest moment, concursul se va prelungi pana pe data de 12 iunie 2010.  

Image and video hosting by TinyPic

Un adevarat fan Twilight

 sursa: twifans

Ashley nu va juca in SCREAM 4

Saptamana trecuta aflam ca Lake Bell, Ashley Greene, Hayden Panettiere si Rory Culkin sunt in negocieri sa apara in filmul Scream 4 al regizorului Wes Craven . Azi suntem informati ca Ashley Greene nu va aparea in film pana la urma, rolui care se credea ca trebuia sa fie al ei a fost oferit actritei Emma Roberts.

Filmarile vor incepe de azi intr-o luna in Ann Arbor, Michigan. Roberts o va intepreta pe Jill, verisoara lui Sidney Prescott- noua eroina a filmului.

Aceasta a declarat pentru EW ca este foarte entuziasmata sa faca parte din aceasta franciza si este oportunitatea perfecta sa faca ceva diferit fata de ce a facut pana acum.
sursa: CinemaRX

Kristen plecand in Australia din LA

imagebam.comimagebam.com
sursa: Brand Heroin

Michael Sheen la Craig Ferguson

sursa: Brand Heroin

Poza noua Bree

 sursa: Brand Heroin

Obiecte promotionale noi - poze noi

sursa: Brand Heroin

Comedie - Robert si Tom Cruise

Parul ala jegos ti-a adus milioane de dolari si de fani...:)) I-a dat maxim :x

sursa: Brand Heroin

Poza noua pentru Calvin Klein

Kristen pentru Elle UK

vineri, 28 mai 2010

Playlist Twilight Hot News

Hey! Ma gandeam sa mai schimb playlistul. As vrea sa pun niste melodii pe care chiar sa le ascultati si sa va placa.
De aceea, m-am gandit sa va intreb pe voi. Voi sunteti vizitatorii nostri si aveti dreptul sa faceti astfel incat blogul sa va fie cat mai pe plac. Deci, ce propuneri de melodii aveti?

Puteti sa discutati melodiile intre ele, daca va plac sau nu etc.
Astept propuneri cat mai numeroase.

PS: Puteti intra si aici pentru a discuta, in caz ca nu ajunge spatiul :))
Daca mai aveti si alte sugestii si opinii, suntem deschisi, sau cel putin, eu sunt.

Kristen nu il mai vrea pe Robert

Kristen Stewart este indiferenta la avansurile colegului sau de platou, Robert Pattinson, spun expertii in limbajul corporal, care au analizat fotografii cu cei doi actori din Twilight.
Acestia au concluzionat ca Robert este intr-adevar indragostit pana peste cap de Kristen, lucru ce poate fi observat din gesturile tandre ale actorului din Amurg.
Tot expertii au afirmat insa ca, din gesturile sale, Kristen Stewart nu da semne ca ar fi atrasa de Pattinson, pe care il priveste ca pe un simplu prieten.
sursa: myidol.ro

Poza noua din film

 Cred ca este in casa Cullen, in seara petrecerii.
sursa: LNM

Poze noi Remember Me

imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
sursa: Brand Heroin

Poza noua ROAD TRAIN

 Poza noua din filmul Road Train cu Xavier.
sursa: Brand heroin

Screencaps Eclipse

 Aceasta este preferata mea.

EDWARD CULLEN and Jacob - PETA

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) este o organizaţie care lupta pentru drepturile animalelor. Având peste două milioane de membrii şi suporteri în toată lumea, este considerat cel mai mare grup care luptă pentru drepturile animalelor, din lume. Fondată în 1980, organizaţia luptă împotriva testărilor pe animale, creşterii acestora pentru blană şi folosirea în divertisment. Sloganul folosit este „animalele nu sunt ale noastre pentru a le mânca, a le purta, a le folosi la experimente sau pentru divertismentul nostru”.
Fanii seriei Twilight Saga au creat postere pentru promovarea mesajului PETA. 

  
sursa: Vampires Crib, Twifans

Kristen Stewart: Twitter-ul imi nenoroceste fiecare zi!

Kristen Stewart a aparut intr-un pictorial fashion in revista Flaunt si le-a acordat reporterilor de acolo un interviu in care a vorbit despre cat de greu e sa te descurci cand ai obtinut celebritatea la o varsta frageda. 
 
„E frustrant sa fii mereu urmarita de 15 gangsteri nenorociti care se chinuiesc sa-ti faca poze. Ar face orice pentru o singura poza! As vrea s apot merge in fiecare zi pe platourile de filmare fara sa ma confrunt cu asa ceva”, a declarat actrita.  
„Chiar nu e normal! E o tampenie! In America, faima e considerata mai importanta decat bogatia, decat fericirea, mai importanta decat orice si chiar nu e cazul sa fie asa. Eu stiam  asta inainte de a fi celebra. Pentru mine era ceva clar. Nu inteleg cum cei din afara nu inteleg asta. Eu nu mi-am schimbat deloc parerea despre asta dupa ce am ajuns cunoscuta. Sunt exact asa cum credeam ca o sa fiu si inainte de a ajunge aici”, a mai spus ea. 

Kristen si pretendentii

 Kristen Stewart nu s-a intalnit niciodata cu barbati care sa ii fi parut atragatori. Actrita, care are o relatie cu partenerul ei din “Twilight”, Robert Pattinson, marturiseste ca trebuie sa treaca un timp pana reuseste sa cunoasca un barbat inainte ca acesta sa i se para suficient de aratos pentru a iesi cu el. Vedeta este convinsa ca oamenii se asteapta ca ea sa spuna ca ii place atunci cand tipii sunt amuzanti si se prostesc, insa Kristen spune ca nu a iesit niciodata cu cineva care i s-a parut atragator de la inceput.
Starul din “Ruanaways” a afirmat si ca nu are planuri legate de cariera dupa finalizarea proiectului “The Twilight Saga: Eclipse”. Decat sa isi faca griji pentru viitor, actrita prefera sa se bucure de putin timp liber.

sursa: egirl.ro

Nikki de ziua ei

Pe data de 17 mai a fost ziua de nastere a actritei Nikki Reed care a sarbatorit implinirea varstei de 22 de ani. Abia acum au aparut cateva fotografii de la petrecerea care a avut loc in Miami.
sursa: Vampires Crib, Brand Heroin

Prins in timp ce se uita la majorete!

Cu totii stiti pozele. Dar, cei de pe Bravonet au adunat poze cu mai multe vedete uitandu-se la majorete.

Rachelle la evenimentul “Yes To Carrots Garden Challenge”

Chaske Spencer: sedinta foto pentru Revista "Vain Mag"

Taylor-ii la Amoeba Records

Chat

Create a Meebo Chat Room