sâmbătă, 21 noiembrie 2009

New Moon in engleza

E de calitate mai buna si intelegem mai multe... aici

Ashley Grenne la The Cinema Society Screening a lui NM





E cam lung titlul,dar nu aveam cum sa-l pun alt cumva...
Sursa:Twifans

Kellan si fetele....


Lui dragutzul nostru de Kellan ii plac fetele care ii poarta hainele!!a declarat asta intr-un interviu...Mi se pare foarte dragutz.
Sursa:TwiFans

Fanfic


Credeati ca am uitat de ficurile voastre? Nici gand.....am tot sperat ca o sa primesc continuari la cate ficuri am publicat. Dar am primit putine, asa ca cititi-le pe acestea deocamdata.
- Lara a terminat capitolul 2 si capitolul 3 din ficul "Speranta nemuritoate".
- Tot Lara noastra iubita a terminat capitolul 2 si capitolul 3 din ficul "Spini".
Am inteles ca Lara e bolnava......insanatosire grabnica Lara.
- Mmonik a terminat capitolul 6 din ficul “Forever and Always". Il gasiti aici.
-----------------------
LATER EDIT: Ralu Ioana a trimis un fan fic pe nume "Together" in care e vorba despre 3 prietene pe nume Bella, Alice si Rose care intr-o zi dau peste fratii Cullen.
Aici gasiti primele 3 capitole.

Interviu nou cu Robert din Japonia

Poze noi din Remember Me








Multe poze din filmul care ni'l aduce in rol principal pe Robert Pattinson..Sursa (gasiti mai multe poze)

Ashley promoveaza New Moon in Chicago






Frumoasa Ashley este in Chicago pentru a promova New Moon..Sursa

FILMUL NEW MOON!!!!! DOWNLOAD it right now


Da, e adevarat!! E chiar mult asteptatul New Moon!!Din pacate doar 5 minute si 20 de secunde. Inceputul filmului... Il puteti downloada de aici..Folositi µTorrent si aveti filmul..Magnific!! Multumim mult blogului.
-----------------------------
EllaRose: Dupa cum ati vazut nu e decat o parte din film care se repeta.....trist.....
am gasit o lista New Moon pe un site...incercati-va norocul ...poate gasiti ceva interesant....click aici.
------------------------------
Edit by EllaRose.
-------------------------------
GATA!!!!!!!!!!!!! STOP cu bucatele din film. Am deschis id-ul si in lista la sts GYA avea link'ul pentru New Moon. Il puteti vedea on-line sau il puteti descarca. este pe bucatele. Nu mai stati!! DESCARCATI-L!! E in spaniola..dar merita totusi..
CLICK AICI

Cum ar fi trebuit sa se termine Twilight :))

Rob&Kris~Replici celebre


Cateva din sutele de replici care au fost rostite de Kristen si Robert, iar apoi de fanii seriei Twilight..Interviu luat de pe Utv.
_______________________
Robert despre auditia rolului lui Edward Cullen din 'Twilight':

"Eram jenat sa ma duc la casting, pentru ca prima replica era, 'Edward este barbatul ideal perfect'. Timp de 5 luni nu am facut nimic, apoi m-am dus pentru ca vazusem 'Into the Wild' si am vrut sa o intalnesc pe Kristen pentru ca mi s-a parut misto. Dar m-am simtit ca un idiot spunand 'Salut, sunt aici pentru auditia barbatului ideal.'"

Kristen despre nebunia fanilor 'Twilight':

"Oriunde ne duceam pentru 'Twilight' era o situatie nebuneasca. Sunetul era asurzitor, o aiureala completa... Si primesti o gramada de intrebari afumate ca 'Cum e sa te saruti cu un vampir?' si 'Cat de mult il iubesti pe Edward?' Apoi primesti o intrebare mai serioasa, dar tu esti ceva de genul, 'Nu, nu pot chiar acum, nici nu o pot lua in considerare."

Robert despre nebunia fanilor 'Twilight':

"O mama mi-a inmanat recent bebelusul ei si m-a intrebat: 'Poti te rog frumos sa-i musti capul?'"

Robert despre adevarata natura a lui Edward Cullen:

"Intotdeauna dai de ciudati ca Edward care par sa atraga femeile pentru un motiv anume. Daca Edward nu ar fi un caracter fictional si l-ai intalni in realitate, probabil ar fi unul din tipii aia care te-ar omorî cu toporul sau ceva de genul asta."

Kristen referitor la speculatia ca se intalneste cu Robert:

"Nu exista un raspuns care o sa te faca sa crezi una sau alta. Gandeste-te la toate situatiile posibile: 'OK, suntem impreuna. Nu suntem. Sunt lesbiana.' Eu doar incerc sa tin ceva pentru mine."

Robert referitor la speculatia ca se intalneste cu Kristen:

"Nu are nici un rost ceea ce spui ziarelor de scandal. Am fost prin tara (fara Kristen) si citesc in ziare 'Ooo, s-au intalnit in secret!' Unde?, eu nici nu pot sa ies din camera mea de hotel!'

Kristen despre calatorii:

"Avem un mare turneu european de promovare de facut. Nu stiu daca o sa ajungem in Londra sau in Berlin, dar oriunde o sa ajungem, eu o sa ma duc in Rusia. Sunt foarte, foarte entuziasmata."

Robert referitor la zvonul nebunesc pe care l-a auzit despre el:

"Imi place povestea cum ca eu as fi insarcinat. Am citit-o intr-o revista australiana, pe prima pagina! Eram de genul 'Uau, asta e nebunie curata'. Si nici macar nu era ironica. Nici nu cred ca articolul vroia sa se justifice; era doar un titlu. Da, sunt. Da, si il tin la subrat pentru ca vreau sa-l ascund de toata lumea."

Kristen despre cine dintre ea si Robert e o persoana mai atletica:

"Revendic cu siguranta titlul asta. Robert de-abia poate sa sara coarda. Il poreclesc Topaila, pentru ca atunci cand face repetitiile pentru cascadorii, topaie intr-una. Si, Doamne, cand incearca sa fuga..."

Robert referitor la puterea lui de convingere:

"O fana a spus, 'Ce pot face ca sa-ti atrag atentia?' eu i-am zis 'Hmm, da-ti hainele jos.' Statea acolo si a inceput sa se dezbrace in graba, apoi a fost scoasa afara din camera de catre oamenii de la securitate."

The cake eaters

Am gasit pe net azi din intamplare evident filmul "The cake eaters". Protagonista e Kristen a noastra. Ma uit la el si prima impresie pe care mi-a lasat-o este ca, Kristen joaca rolul unei fete cu handicap. Ce se intampla? Ramane de vazut. Watch it! Click here.

Video nou din New Moon

Parodie Taintlight


Vreti sa radeti? Ei bine am gasiot intamplator pe net o parodie de vreo ora si ceva a filmului Twilight. Taintlight....mor de ras va spun. Trebuie sa il vedeti....
Pentru a-l vedea, click aici.
-----------------------------------
Scuze ca am scris New Moon. M-am pierut si eu acuma....cu febra asta....mai ales cand ma uit la New Moon....scuzati va rog....

New Moon pe lista neagra a Vaticanului

Pe site-ul CinemaRX a aparut urmatoarea stire:
-----------------------------------------------------
Biserica Romano Catolica se ia la tranta ideologico-morala cu New Moon. Dupa ce Vaticanul a lansat invective la adresa francizei Harry Potter, pentru tematica “magica si vrajitoreasca”, dupa ce a purtat un razboi anti-marketing cu adaptarile romanelor blasfematorii ale lui Dan Brown, e randul vampirismului sa cada sub incidenta furiei clericale.

Fetele bisericesti si-au exprimat ingrijorarea fata de popularitatea crescanda a francizei Twilight, declarand cu emfaza ca aceste filme sunt “un vacuum moral cu un mesaj deviant.” Sfatul celor de la Vatican este ca parintii sa fie foarte atenti la ce filme se uita copiii lor.

“Tematica vampirilor din Twilight combina o serie de excese indreptate, ca de obicei, asupra tinerilor, fascinati de componenta esoterica. Este din nou cazul vechiului truc de folosire a extremelor pentru un mai mare impact la box-office. ” a declarat ingrijorat Franco Perazzolo, de de Consiliul Cultural Pontifical.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Cum sa fie pe lista neagra? E un film care ar trebui sa ii provoace papei lacrimi....:))

New Moon bate recordurile

S-a intamplat ceea ce s-a prezis cu multa vreme inainte. Premierea din miez de noapte a peliculei New Moon a stabilit un nou record cu suma de 26, 27 de milioane de dolari incasati de la 3.514 sali de cinematograf.
Mult asteptatul sequel al francizei Twilight a surclasat filmul Harry Potter and the Half-Blood Prince, care a “strans” din poiectia-premiera 22.2 milioane de dolari, in timp ce The Dark Knight a incasat doar 18.4 milioane la vremea sa. Urmeaza sa vedem daca New Moon va reusi sa depaseasca recordul de incasari intr-o singura zi stabilit de filmul lui Christopher Nolan, cu suma de 67.1 milioane de dolari.
Regizat de Chris Weitz, New Moon ii are in distributie pe Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Rachelle Lefevre, Billy Burke, Peter Facinelli, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Michael Sheen si pe Dakota Fanning.
----------------------------------------------
In plus, are deja in cont 1 milion de lire, chiar daca nu a fost inca lansat. Acest lucru este posibil datorita biletelor vandute in avans inca din 18 octombrie 2009. Astfel, thriller-ul romantic a vandut pana acum mai mult de 143.000 de bilete in Marea Britanie.
-----------------------------------------------
Sursa: CinemaRX

Nikki Reed vrea sa regizeze


Nikki Reed, actrita din Twilight, vrea sa-si incerce mana si la regia de videoclipuri muzicale.

Tanara de numai 21 de ani, care joaca in franciza “vampirica” rolul lui Rosalie Hale, se teme ca, din momentul in care seria Twilight se va incheia, va obtine foarte greu noi roluri.

Asa c-a decis sa-si diversifice abilitatile pentru a nu ramane pe dinafara.

“Nu cred ca voi fi actrita pentru totdeauna. Din pacate, odata cu varsta scade si intensitatea carieristica. Este purul adevar. Dar voi regiza primul meu videoclip peste o saptamana.” a spus Reed.

sursa: CinemaRX

Robert si Kristen ajung la premiera New Moon in New York

Ultima scena din New Moon

Nikki Reed si Rachelle Lefreve vorbesc despre New Moon

Scenele preferate ale actorilor

Kellan si flotarile :))









Kellan si Ashley vorbesc despre Twilight si New Moon

E! Online~Interviu cu Kellan Lutz

Kellan a ajuns in Los Angeles




Kellan a fost vazut in Los Angeles..Sursa

Kellan la emisiunea "Good day New York"

Secretele New Moon

Kellan in revista MAN


















Frumuselul de Kellan a aparut in numarul din august al revistei MAN..Acum au mai aparut cateva poze..Sursa

Interviu cu Kellan si Nikki

Poze noi din filmul "Up in the air"




Inca 3 poze noi din filmul in care joaca Anna Kendrick..Sursa

Rob prin New York











Robert a fost vazut de paparazzi prin New York, foarte zambitor :XX Sursa

Chat

Create a Meebo Chat Room