sâmbătă, 13 august 2011

It was enchanting to meet you...

Totul a inceput de la o revista cu Rob si Kristen pe coperta,apoi -la insistentele prietenelor mele - cu prima carte (Amurg) citita, cu un film vazut si asta a fost. Aceste lucruri "m-au furat" complet din lumea mea si m-au tarat in cea a locuitorilor din Forks. Cand am terminat de citit cartile,o tristete uriasa s-a abatut asupra mea-parca totul se terminase cu ultima fraza din Zori de Zi. Sunt mai mult decat convinsa ca nu am fost singura care a expermimentat acest sentiment.
Cand am auzit ca fetele fac recrutari,am zis sa imi incerc norocul si iata-ma! Am avut parte de cele mai frumoase momente la vremea aceea, momente de care, sincera sa fiu,o sa imi aduc mereu aminte, cu un zambet. Cand am vazut ca blogul se duce usor usor in jos si fanii nu mai erau multumiti,am incercat sa postez mai des,sa fac sa fie bine si evident...Nu mi-a mers.
Bineinteles,au inceput sa apara critici si v-am pierdut increderea si sustinerea. Adevaratul motiv pentru care nu am mai postat este scoala care mi-a mancat timpul, total.
Ca sa fiu sincera inca mi-ar placea sa postez din cand in cand daca as avea pentru cine-multi dintre (fostii) fani nu mai ne viziteaza blogul asa des...Nu stiu cati veti citi acest mesaj dar sa stiti ca eu personal voi mereu aici,din simplul motiv ca am depus un "juramant". I will always be a twilighter :X

Multumesc: -fetelor ca m-au primit in echipa si ca m-au tratat ca pe o sora. xD
-fanilor adevarati care au fost aici pentru noi de la inceput si pana acum.
-sponsorilor;
-lui S. Meyer
-si in special tuturor care au intrat pe blog chiar si din intamplare si si-au pierdut timpul citind postarile noastre =))

XoXo,
Alice ^^

Chat

Create a Meebo Chat Room