sâmbătă, 25 septembrie 2010

Photoshoots



  
sursa: Brand Heroin

Gresesile Eclipse









Cui ii sta mai bine?


Ultima fata nu este cea care a jucat in "the blind side"? :-??

Outtake nou cu Kellan pentru KC

joi, 23 septembrie 2010

Joe Jonas se cearta tot timpul cu Ashley Greene

Se pare ca Demi Lovato ar putea scapa de prezenta lui Ashley Greene in turneul ce urmeaza, dat fiind faptul ca fostul ei iubit se cearta non-stop cu noua achizitie. Desi Joe Jonas o place foarte mult pe interpreta lui Alice din Saga Amurg, iar ea a declarat recent ca nu i se daruieste imediat ca sa-l mentina curios cat mai mult timp, apropiatii celor doi spun ca intre ei au aparut certuri ce au loc foarte des. 
 
Totul era perfect la inceput, dar acum se cearta tot timpul si numai din motive marunte, lipsite de importanta. Joe e obisnuit ca fetele sa i se ofere de-a gata, e destul de lenes si nu-i place vanatoarea. Nu suporta faptul ca n-o poate controla deloc pe Ashley. Ultimele saptamani au fost dificile pentru ei si nu ar surprinde pe nimeni daca s-ar desparti in curand ”, a declarat un prieten al lui Joe.

La inceputul lui septembrie, un apropiat al lui Ashley spunea ca ea il innebuneste din-adins, ca sa-i mentina interesul. “ Il place foarte mult, chiar enorm, dar stie ca daca-i cedeaza prea usor el se plictiseste si trece la urmatoarea. Este destul de rautacioasa cu Joe si asta il innebuneste ” a declarat o prietena a ei pentru revista Heat.

Sursa: Acasa Tv

miercuri, 22 septembrie 2010

Demi Lovato, nevoita sa o suporte pe Ashley Greene in turneu

Demi Lovato are toate motivele sa-si piarda respectul fata de fostul ei iubit, Joe Jonas. Cei de la Hollywood Life au scris ca artista a fost dezamagita cand a aflat ca Joe are de gand sa o ia si pe Ashley (actuala) in turneul unde va canta cu Demi (fosta). Ea a aflat asta cand a fost intrebata ce sfat le-ar da fetelor care se confrunta cu situatii asemanatoare.

Demi Lovato are toate motivele sa-si piarda respectul fata de fostul ei iubit, Joe Jonas. Cei de la Hollywood Life au scris ca artista a fost dezamagita cand a aflat ca Joe are de gand sa o ia si pe Ashley (actuala) in turneul unde va canta cu Demi (fosta). Ea a aflat asta cand a fost intrebata ce sfat le-ar da fetelor care se confrunta cu situatii asemanatoare.

Nu cred ca pot sa dau cuiva vreun sfat. Trebuie sa te straduisti sa reci peste”, a spus la inceput ea. “Cred ca iti cam pierzi respectul pentru persoana care face asta, dar nu prea ai de ales, nu poti decat sa incerci sa-ti vezi de viata ta si sa te bucuri de lucrurile bune care ti se intampla si de prietenii adevarati, cu care chiar merita sa-ti petreci timpul ”, a adaugat Demi.

Ea si Joe s-au cunoscut in 2007 pe platourile de filmare de la “Camp Rock”. Dupa ce au fost prieteni foarte buni, Demi a recunoscut ca s–a infiripat o relatie de iubire intre ei, in luna martie a acestui an. In mai, relatia se termina, lasand-o pe Demi indurerata.

La cateva luni dupa despartire, Joe a pus ochii pe Ashley Greene, cunoscuta pentru interpretarea personajului Alice Cullen din Saga Amurg . Nici unul dintre ei nu a confirmat relatia, insa au fost vazuti sarutandu-se in public la sfarsitul lui august, iar Joe a fost vazut recent fara ‘inelul puritatii’!

sursa: acasatv.ro

Breaking Dawn nu va fi lansat in 3D

Executivii seriei Twilight au negat orice zvonuri legate de o lansare in 3D a filmelor Breaking Dawn.

Protagonista francizei, Kristen Stewart a dat start speculatiilor la inceputul verii, cand a declarat ca i-ar placea foarte mult ca filmul sa fie realizat cu cea mai noua tehnologie.

Sefii de la Summit Entertainment au insistat ca zvonul legat de cele doua filme este fabricat, ambele filme urmand sa apara in 2011, respectiv 2012 in format normal.

Cati bani ai plati pentru o intalnire cu Robert Pattinson si Kristen Stewart?

Un fan norocos, innebunit dupa seria Twilight si foarte bogat este dispus sa plateasca 60.100$ pentru o intalnire cu cele doua staruri ale seriei filmelor cu vampiri.
Superfanul, care a participat la o licitatie pe eBay, a surclasat sute de alti licitatori pentru privilegiul de a fi prezent pe platoul de filmari a peliculei The Twilight Saga: Breaking Dawn.
Pachetul V.I.P. include o excursie all-inclusive la Vancouver, o zi petrecuta pe platoul de filmare si o iesire in oras cu cel mai discutat cuplu de la Hollywood.
Banii, care reprezinta un pret destul de mare pentru o seara cu Bella si Edward, vor fi donati fundatiei Stand Up To Cancer.
Tu cat ai fi in stare sa platesti pentru o intalnire cu celebritatile tale preferate?
sursa:utv.ro

marți, 21 septembrie 2010

Ashley la concertul Jonas



luni, 20 septembrie 2010

Poza noua cu Kristen

Dakota Fanning la un spital de copiii bolnavi

Despre prima auditie pentru Remesmee




Sursa:LNN

duminică, 19 septembrie 2010

Chat

Create a Meebo Chat Room