sâmbătă, 18 septembrie 2010

Nikki Reed la The Falconer Boutique in Beverly Hills


Sursa

Alex Meraz la repetitii pentru "Never Back Down 2"




Sursa

Julia Jones la MBFW Spring 2011




Sursa

Interviu cu trupa lui Jackson la TIFF


Sursa

Anna Kendrick pentru Elle



Sursa

Portrete cu Jackson






Sursa

vineri, 17 septembrie 2010

Interviu cu Kiowa pe aeroport


Actorul din Twilight “New Moon” Kiowa Gordon a aterizat aseară în Romania
ca să o aleagă pe cea mai sexy
vampiriţă. Filmul a făcut încasări de peste 300 milioane de dolari şi are o distribuţie care i-a înnebunit pe toţi.

PS: Nu e ciudat? Nu a fost in timpul promovarii filmului, dar vine acum pentru a alege o miss botox :|

Maine poimnaine il vedem si pe Taylor [[Doamne ajuta!]] ca vine sa jurizeze un meci de urlat la luna. :))

Ashley si nou look / L'Wren Scott Fashion Show

sursa: Twifans

I-am cucerit pe americani! Un actor din Twilight a dansat ca nebunu' pe melodiile Clejanilor!

Kiowa Gordon, actorul din celebrul film Twilight, care a înnebunit toţi adolescenţii, a ajuns la Bucureşti pentru a o premia pe Cea Mai Sexy Vampiriţă, eveniment ce va avea loc sâmbătă.
Starul hollywoodian a fost prezent în platoul Acces Direct unde s-a distrat de minune alături de cei de la Clejani. Acesta a dansat în stilul lui caracteristic pe una dintre cele mai cunoscute melodii de petrecere a celor doi soţi.


"O să îmi pun muzica lor pe I-Phone pentru că mi-a plăcut foarte tare" a declarat Kiowa Gordon la Antena 1, spunând că abia aşteaptă să vadă frumuseţile ţării şi că îi plac foarte tare brunetele.
sursa: cancan.ro

Kiowa Gordon in Romania!


joi, 16 septembrie 2010

Kristen Stewart e fericita ca a renuntat la scoala la 13 ani

Kristen Stewart recunaoste ca nu i-a placut deloc la scoala si a fost nespus de fericita cand, datorita faptului ca si-a luat in serios meseria de actrita, a putut sa renunte la cursurile zilnice inca de la 13 ani. 

Kristen Stewart e fericita ca a renuntat la scoala la 13 aniActivitatea profesionala o tinea foarte ocupata si nu-i permitea sa fie prezenta la scoala in fiecare zi, asa ca in cele din urma a renuntat sa mai mearga. “Am fost super-fericita cand am plecat de la scoala. Lipsisem de la o multime de ore si era clar ca m-ar fi lasat corigenta la multe materii”, a declarat ea pentru Daily Telegraph.

In afara de faptul ca lipsea de la ore, Kristen nu se intelegea prea bine nici cu colegii ei. “Nu reuseam deloc sa ma inteleg cu copiii de varsta mea”, spune acum actrita in varsta de 20 ani, celebra pentru rolul Bellei din trilogia Saga Amurg, dar si pentru rolul interpretat alaturi de Dakota Fanning in “The Runaways”.

Copiii pot sa fie foarte rai si nu-ti dau nici o sansa. Cand termini cu scoala iti dai seama ca se intamplau acolo lucruri la fel de serioase ca in orice alt moment al vietii. Inca de la 5 ani am considerat ca ar fi trebuit sa fiu adulta”, marturiseste ea.

Kristen a absolvit scoala cu ajutorul cursurilor facute la distanta, cand ii permitea timpul. Acum nu regreta deloc ca a luat aceasta decizie.

Unii dintre colegii ei din Amurg, in schimb, sunt inca preocupati de scoala. Taylor Lautner cauta colegii la care sa se poata inscrie in luna mai, in timp ce Dakota a lipist de la premiera filmului “Eclipsa” pentru a da un examen important.

Sursa: AcasaTV

Julia Jones la "Alice + Olivia Spring 2011" in NYC Mercedes-Benz Fashion Week

Alice + Olivia - Arrivals - Spring 2011 MBFW
Alice + Olivia - Arrivals - Spring 2011 MBFWAlice + Olivia - Arrivals - Spring 2011 MBFWAlice + Olivia - Arrivals - Spring 2011 MBFW

Xavier Samuel la Evenimentul Mulberry Spring/Summer 2011 Fashion Week in NYC

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Sursa: LNM

Scanuri cu Kris in Direct Soir

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinalrveweR-CitkjlMrkFqdrz_E6jDHfOVTLMpdiNV1GnaGdC5uPz6SMb_X2Ug9laW5ms_MMK2QGX06bGsXBZ6GrNE59g0oOcXD_OqEzvONKbFGFuDe4D-XUxQ2NUwsJU8ZCq6Bqsf8teO/s1600/d1.jpg
Sursa: LNM

Robert Pattinson si Emma Watson - artist si muza in Dark Arc?

Robert Pattinson mai bifeaza inca un proiect interesant de la Hollywood si pentru asta va face din nou echipa cu Emma Watson cu care a mai lucrat la seria Harry Potter.
Spunk-Ransom citeaza o sursa interna si afirma ca actorul din Twilight ar fi semnat deja pentru a juca in remake-ul filmului Dark Arc din 2004. In afara de Pattinson, in film va juca si Emma Watson. Cei doi tineri actori vor detine doua din cele trei roluri principale. Actorul si regizorul Casey Affleck poarta negocieri pentru cel de-al 3-lea rol principal. Cei de la Spunk-Ransom sustin ca au primit mai multe detalii (inclusiv numele regizorului) despre acest proiect de la o sursa din cadrul studiourilor care vor produce remake-ul, insa nu le vor face momentan publice pana cand producatorii sau actorii implicati nu vor confirma realizarea peliculei. Darc Arc este o comedie misterioasa despre dragoste, dorinta, arta si puterea unei imagini graitoare. Filmul spune povestea unui triunghi amoros intre un artist, un designer si muza care ii inspira.
Robert Pattinson a jucat alaturi de Emma Watson in Harry Potter and the Goblet of Fire si Harry Potter and the Order of the Phoenix. Actorul se pregateste sa reia pentru ultima data rolul vampirului Edward in cel de-al 4-lea film (in doua parti) al francizei Twilight, in timp ce Watson va putea fi vazuta in curand in prima parte din Harry Potter and the Deathly Hallows.

sursa: cinema.acasa.ro

Kristen Stewart preferă să stea acasă cu prietenii decât în locuri publice

Kristen Stewart nu se simte bine să meargă la restaurant cu gașca ei de prieteni, faima devenind o povară. Tânăra a intrat în atenție din 2008, după succesul cu primul film “Twilight “, în care avea rolul Bellei Swan.
De atunci a rămas mereu în lumina reflectoarelor și acum i se pare foarte greu să cunoască oameni noi. “Prietenii mei îmi zic că sunt într-un restaurant și mă invită să merg cu ei. Totuși, eu le zic să mergem la cineva acasă sau că ar fi foarte distractiv să vină toată lumea la mine acasă”, a menționat actrița pentru Sunday Telegraph. Kirsten e îngrijorată de câte ori cunoaște pe cineva din cauză că persoana respectivă are deja o părere despre ea. “E ciudat să nu fiu o fată oarecare niciodată. Toată lumea mă știe, așa că nu pot să fiu vreodată cineva nou pentru o persoană.
Necunoscuții au întotdeauna deja o impresie despre mine, iar eu îmi dau foarte bine seama de asta, și probabil asta mă schimbă”, a adăugat vedeta “Twilight”.

sursa: cinemaRX

miercuri, 15 septembrie 2010

Cum sa iti faci parul ca si Rosalie in Eclipse?

Twilight si....dinozauri?





Xavier cu prietena la plimbare





Revista presei














Chat

Create a Meebo Chat Room