joi, 16 septembrie 2010

Kristen Stewart e fericita ca a renuntat la scoala la 13 ani

Kristen Stewart recunaoste ca nu i-a placut deloc la scoala si a fost nespus de fericita cand, datorita faptului ca si-a luat in serios meseria de actrita, a putut sa renunte la cursurile zilnice inca de la 13 ani. 

Kristen Stewart e fericita ca a renuntat la scoala la 13 aniActivitatea profesionala o tinea foarte ocupata si nu-i permitea sa fie prezenta la scoala in fiecare zi, asa ca in cele din urma a renuntat sa mai mearga. “Am fost super-fericita cand am plecat de la scoala. Lipsisem de la o multime de ore si era clar ca m-ar fi lasat corigenta la multe materii”, a declarat ea pentru Daily Telegraph.

In afara de faptul ca lipsea de la ore, Kristen nu se intelegea prea bine nici cu colegii ei. “Nu reuseam deloc sa ma inteleg cu copiii de varsta mea”, spune acum actrita in varsta de 20 ani, celebra pentru rolul Bellei din trilogia Saga Amurg, dar si pentru rolul interpretat alaturi de Dakota Fanning in “The Runaways”.

Copiii pot sa fie foarte rai si nu-ti dau nici o sansa. Cand termini cu scoala iti dai seama ca se intamplau acolo lucruri la fel de serioase ca in orice alt moment al vietii. Inca de la 5 ani am considerat ca ar fi trebuit sa fiu adulta”, marturiseste ea.

Kristen a absolvit scoala cu ajutorul cursurilor facute la distanta, cand ii permitea timpul. Acum nu regreta deloc ca a luat aceasta decizie.

Unii dintre colegii ei din Amurg, in schimb, sunt inca preocupati de scoala. Taylor Lautner cauta colegii la care sa se poata inscrie in luna mai, in timp ce Dakota a lipist de la premiera filmului “Eclipsa” pentru a da un examen important.

Sursa: AcasaTV

4 comentarii:

Anonim spunea...

informatia este gresita dakota fanning nu a lipsit de la premiera eclipse din LA a fost prezenta la premiera

Anonim spunea...

e invitat in seara asta la acces direct un actor din twilight, nu stiu care

Anonim spunea...

kiowa gordon, am vzt, a fost tare. ma mir ca a venit cnv si in romania, finally!!!!! a inceput el, dar poate se ajunge si la actori mai mari, cn stie

Bee Stormborn spunea...

Wow ! Bravo ei !
Mi-as dori sa devin actrita si sa ma las de scoala.
Are mult talent dare si foarte norocoasa.

Chat

Create a Meebo Chat Room