sâmbătă, 20 februarie 2010

And the winner is.....!

Nu cred ca am mai avut un concurs unde am stat sa citesc atata; nici macar la concursul "Happy Valentine's Day". Am avut in total 111 de raspunsuri din care am putut alege.
Majoritatea ati raspuns ca ati purta rochia la o cununie, la o cina romantica sau la biserica...printre altele.
Au fost raspunsuri banale, unele pline de romantism, iar altele de-a dreptul impresionante. Joanne si Ioni au avut si ele acces la mail si au citit raspunsurile voastre si au ales cele mai frumoase 2 raspunsuri, iar eu am fost pusa in fata unei decizii foarte greuu de luat.

Iata locul 2: O calatorie in a modei lume
Fascinanta este, de mult mi se spune
Daca destinatia pe care-o alegi
E Larissa Fashion, si ai sa-ntelegi
Ce e in tendinte, cu ce-accesorizezi,
Cum un fashion icon sa devii inveti.
Rochia-n carouri cu drag as purta-o,
Cu multa finete as accesoriza-o;
Demna e de un party pe timp de zi
Cu colegi de la firma imi pare a fi
Intr-o cocheta cafenea
Cu iesire la sosea.


Si castigatoarea: O rochie atat de ..perfecta :X Unde as purta-o prima data? E foarte dificil avand in vedere ca m-as duce la o baie publica und m-as schimba de haine, imediat dupa ce am ridicat coletul si apoi as defila prin piata civica si printr-un club cu ea , cel mai probabil la Kings.
Dar, sa fim seriosi, e prea SF varianta asta.

Deci, iata varianta a2a :

1. Merg si ridic coletul.
2. Merg la o colega si facem vreo 500 de poze cu ea, dintre care una va fi perfecta pentru hi5.
3. Ajunsa acasa, m-as lauda la cativa vecini :))
4. Luni sau a2a zi as merge cu ea la scoala , unde lumea ar fi invidioasa pe mine, deoarece eu am rochie de fite si ei nu. Normal, as accesoriza-o cu toate cele necesare.
5. Vineri seara m-as sacrifica si as iesi intr-un club doar pentru a-mi bate joc de un baiat care m-a respins. :X

Sau, varianta a3a: cea mai plauzibila:
M-as imbraca cu ea in cadrul cenaclului National Sagetatorul, la Bucuresti, unde voi prezenta materielele pentru o posibila carte si voi primi distinctia de poeta cu toate drepturile.
Apoi, vara as purta-o in oras.
--


Vreau sa va spun ca am fost foarte sincera si, desi ideile mele vi se vor parea absurde si ilogice, eu chiar le-as pune in aplicare.

Castigatoarea concursului "Alice Fashion" este Miss Purple. I-am trimis un e-mail si, daca citeste acest anunt, o rog sa imi trimita datele de contact mentionate in mail.

Felicitari tuturor!
Multumim sponsorului Larissa Fashion!
Image and video hosting by TinyPic

--------------------------------------------------------------------
Va anunt ca aici iau sfarsit concursurile noastre. Din pacate nu am mai gasit sponsori.
Speram ca v-au placut.

Fan Fic'uri

Buna! In primul rand doresc sa le urez tuturor castigatorilor felicitari! In al doilea rand imi cer scuze ca nu am mai publicat nimic de mult timp, dar chiar sunt foarte ocupata si nu stiu cum sa imi mai fac putin timp liber. Si acum sa trecem la fan fic-uri fiindca de 3 saptamani nu am mai facut rubrica.

CONTINUARI:

~Angeladry a terminat noi capitole(23--->26) din "Impenetrable to pain"- aici gasiti toate capitolele. Tot ea terminat capitolele 3 si 4 din "The Unspoken Story" -aici
~Lady Pentesylea a terminat capitolul 4 din "Pain"-aici
~Krisz a termiant capitolul 29 din "Hazard Games"-aici
~DD a terminat de tradus alte capitole din "Vindecand Ranile Sale" -aici gasiti toate capitolele
Tot ea a terminat de tradus si ale capitole din "Bienvenido a mi cuerpo" -aici
~Ramona a terminat capitolul 15 din "Frica Ascunsa"-aici
Tot ea impreuna cu Alexya au terminat de scris capitolul 12 partea a 2-a(bonus) si cap13 din "Dincolo de orizont" -aici
~Alexandra a terminat capitolul 13 din "O alta viata" -aici
~Mmonik a terminat capitolul 26 din "Forever and Always"-aici
~Adina a terminat capitolul 22 din "Lumi Paralele"-aici
~Dark a terminat capitolul 2 si 3 din "When love dies" -aici
~Maria Cristina a scris capitolele 7 si 8 din "Eye Stars" aici

FAN FIC-URI NOI:

~Gabryella a inceput sa traduca un fan fic. Ficul este scris de Madcowre si se numeste "Kidnapped" -aici gasiti primele 4 capitole.

Descriere:Bella si Edward au crescut urandu-se unul pe celalalt, de mult la frustare parintilor lor. Dar cand sunt aruncati impreuna intr-un eveniment traumatic, pot ei sa puna deoparte diferentele lor sa supravietuiasca si probabil sa se indragosteasca? 27 capitole + epilog.
---------------------------------

~Andreea a inceput sa scrie fan ficul "Symphony of Life", pana acum ascris doar un capitol pe care il puteti gasi aici.
Rezumat:"Isabella Swan, o fată cu un trecut dureros, încearcă să scape de iubitul ei beţiv, Jacob Black. Şi oricât încearcă ea să plece, să-l părăsească, nu poate. Dar atunci când totul este mai rău pentru ea, găseşte o luminiţă de scăpare. Găseşte un “el”. Găseşte o persoană care o va ajuta necondiţionat, care o v-a sprijini constant. Dar cum rămâne cu iubitul ei? Ce se va întâmpla cu acel “el"?"
----------------------------------

~Maria traduce fan ficul "Rising" scris de AngstGoddess003 (AG003) -aici primul capitol
Scurt Rezumat: "Pentru Bella Swan, gloria primei iubiri cu un irascibil, cu părul de culoarea asfinţitului, un compozitor, se transformă într-o toxică învoială. Aceasta este povestea înălţării Bellei."
---------------------------------------

~Corina a inceput acum o luna fan ficul "Predestinat", pana acum a scris 9 capitole, el gasiti-aici
Descriere: Personajul principal este Bella, eleva la liceul din Forks si prietena cu Jacob. Intr-o zi afla de la el ceva despre Edward, la care nu se astepta. Ei bine, de aici povestea (de dragoste) continua...
--------------------------------------

~Gaby traduce fan ficul "Midnight Dreams" scris de Thejedijoyjoy-aici gasiti 28 de capitole.
Rezumat: Faceti cunostiinta cu Aiyana black, jumatate umana, jumatate schimbatoare de forma/vampir, fiica lui jacob si Renesmee. Viata de familie, aventurata in lumea umana, mergand la liceu, intalnind noi oameni si incercand sa fie normala. Toti Cullenii, Jacob, Seth, Leah, si noi caractere.
----------------------------------------
~Ana scrie fan ficul "Bella's pink life" -aici
Rezumat: Bella este genul de fata care nu poate sa iasa din casa fara sa se machieze.Ea este o impatimita a shoppingului,dar ii era urat sa mearga singura la shopping mereu deoarece se plictisea.Sa nu omitem faptul ca ea este un fel de pinky girl,adorand pana la Dumnezeu si inapoi culoarea roz..In seara petrecerii de 18 ani,cad parintii ei vor venii acasa,ea va afla ca se muta in Los Angeles.Dupa ce se muta din Malibu in LA ea incepe sa isi faca prieteni.Prima care ii va fii prietena va fii Rosalie,care ii era un fel de sora geamana(aveau acelasi gusturi si aceleasi preocupari),urmatoarea este Alice si mai apoi varul ei Emmett.Intr-o seara Alice organizeaza o petrecere unde fiecare fata isi gaseste perechea.Dupa catva timp acestia isi vor cumpara o casa si vor sta acolo toate cuplurile.
-------------------------------------
~Tot Ana traduce fan ficul pe nume "Tu nombre en el viento" -aici
Rezumat: Dupa scena din camera oglinzilor,Bella se trezeste singura in spital si nu isi aminteste nimic de viata ei in Forks.Edward crede ca este mai bine sa se indeparteze de Bella.Se intorc la liceu si Edward observa ca ii poate citi gandurile.
---------------------------------
~Deea 005 scrie fan ficul "Un Final Tragic" -aici primele 7 capitole
Rezumat:Dupa ce Edward incearca sa o transforme pe Bella in vampir ,el se uraste pe sine pentru ca incercarea lui a esuat .Ceea ce el nu stie este ca Bella nu a murit si ca in prezent traieste alaturi de Volturi.Se imprieteneste cu Csandra, care poseda si ea ceva daruri speciale.La cererea lui Aro ea ii sterge amintirile Bellei despre Edward si familia Cullen….Se indragosteste de Peter si reuseste sa fie fericita..dar ce se intampla cand Bella se intoarce in Forks cu scopul de a indeplini o misiune ? Cand Edward o vede alaturi de alt barbat si realizeaza ca este in viata? Va trece peste asta? Sau Bella va reusi sa isi patrunda in cele mai ascunse ganduri si sa isi aminteasca de cel pe care odata l-a iubit mai mult decat propria viata?
-----------------------------------
~Alma scrie fan ficul "If is my life...I will live it in my way..."-aici 29 de capitole
Rezumat: Un baiat de 18 ani , Andrew , se indragosteste nebuneste de colega lui de camera , Elena , si cand isi da seama este prea tarziu....Cel putin asta crede el....Dar cand afla ca si ea este indragostita de el din momentul in care s-ua vazut , lucrurile se intorc cu totul...Fosta iubita a lui Andrew este foarte geloasa si incearca sa le faca viata la scoala si peste tot foarte dureroasa...Dar ceea ce nu a aflat ea inca este ca Elena si Andrew sunt mult mai puternici decat ea....
-------------------------------------
~AnNy traduce fan ficul "Easy as breathing" -aici
Rezumat: Atunci cand Renesmee se indragosteste,nimic nu ii poate sta in cale,nici cei mai aprigi dusmani. Atunci cand se indragosteste de prietenul ei cel mai bun, Jacob Black, viata ei se schimba. Multe pericole ii pun relatia in pericol,dar si familia. Va reusi sa treaca peste toate de una singura?!
----------------------------------------
~BB scrie fan ficul "Love Dance" -aici
Rezumat: Bella este dansatoare hip-hop si Edward la fel.Cand Edward se muta inapoi in New York se reindragosteste de Bella.Ei doi vor avea de infruntat multe obstacole pentru a fi impreuna plus ca sunt rivali in lumea dansului si asta ar provoca neintelegeri
----------------------------------------
~Tot BB traduce fan ficul "El sueno de Crepusculo" -aici
Rezumat: Bella a avut un accident in timp ce se intorcea de la scoala.In perioada in care a fost in coma,ea a visat intreaga familia Cullen,dar in peisaj apareau Renesmee si persoana Bellei ca si vampir.Cand se muta in Forks la tatal ei ii va cunoaste cu adevarat pe cei din familia Cullen si le va spune despre visul ei.Vor reusi ei sa evite toate problemele?
----------------------------------------------
Rubrica aceasta de fic'uri chiar ca e lunga... Ei bine spor la citit. Daca mai aveti fan ficuri puteti s ale trimiteti pe adresa: ladyjoanne21@gmail.com

The Winner is.....!!!

Buna dragilor! Sper ca va simtiti bine. Noi tocmai am ales castigatorii, adica nu noi, ci Alecs care e mereu alaturi de noi. Eu si Joanne am stat de paza, sa zic asa.
Au fost multi participanti, avand in vedere ca, concursurile au fost publicate si pe Koncurs.ro.
Desi in poza se vedea clar ca este vorba despre o actrita, nu pot intelege ce va determinat sa spuneti ca in poza este vorba despre Robert Pattinson. Ultimul indiciu era clar: NU este Robert Pattinson. Am primit peste 20 de raspunsuri de acest gen+ alte cateva raspunsuri cum ca ar fi Peter , Kellan sau Michael Sheen.
Raspunsul corect era :
ASHLEY GREENE

In cele din urma iata castigatorii:
Locul 1 - cartea "Gazda" scrisa de Stephenie Meyer - Valy
Locul 2 - cartea "Semnul scrisa de P.C. Cast si Kristin Cast - Madalina
Locul 3 - ghidul ilustrat New Moon - Adriana

Clip "Remember Me"

Iata un clip din "Remember Me" de la partea cu prima lor intalnire..cina:



SURSA

Tatuajul lui Rob


Iata o poza cu tatuajul lui Rob in filmul "Remember Me"


SURSA

Trailer Brazilian Remember Me

Iata trailer-ul Brazilian al filmului "Remember Me" in care joaca Robert :



SURSA

Jackson despre Eclipse si The Last Airbender

Jackson vorbeste intr-un video despre filmul Eclipse si alt film al sau: The Last Airbender



SURSA

Poze personale Jamie si Bonnie


sursa: Brand heroin

Peter la premiera "Viva Elvis"

imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.com
sursa: Brand heroin

Poze noi

Jamie si Bonnie la petrecerea Bafta

Michael Sheen la o intalnire cu fanii pentru "Alice in Wonderland".

Poza noua din "Remember Me"

Poza noua de la cel mai nou photoshoot al lui Kristen.

sursa: Luna nueva Meyer

Photoshoot vechi Kellan

sursa: Luna Nueva Meyer

Revista presei


sursa: Volturi Guard

Produse Twilight

Doamne...unde s-a ajuns! Recunosc ca ma tenteaza o scrumiera cu Edward...sau un suport pentru betisoare parfumate / saculet parfumat Taylor.
sursa: Volturi Guard

Kellan cu o fana

O fana a "profitat" de Kellan la CK Women's Fashion Show pentru 2 poze.
sursa: Brand Heroin

Kristen despre trailerul Eclipse


sursa: mtv.com

Taylor in Valentine's Day


Poze noi!
sursa: Brand Heroin

Kellan inapoi in LA



sursa: Brand Heroin

Chat

Create a Meebo Chat Room