joi, 14 octombrie 2010

Doar un sarut...

Robert Pattinson si Kristen Stewart se straduiesc sa-si tina relatia secreta si nu dau nici un fel de declaratie cu privire la ceea ce simt unul pentru celalalt. Totusi, paparazzi sunt vigilenti si reusesc uneori sa-i surpinda in momente de tandrete, in diverse ocazii. De curand, se pare ca cei doi protagonisti ai seriei “Twilight Saga” au decis sa nu se mai ascunda.
Robert Pattinson si Kristen Stewart, surprinsi sarutandu-se la o petrecere privata 
Prin urmare, daca au chef sa se sarute, o fac, chiar daca se afla intr-un loc unde se afla si fotografi gata sa surpinda momentul. Dupa ce duminica trecuta, pe 10 octombrie, cei doi au fost fotografiati in timp ce se bucurau de o portie de sushi in oras, a urmat o petrecere privata la piscina unde nu au ezitat sa se sarute.

A fost o petrecere privata, la piscina, pe un acoperis, data pentru ziua de nastere a unui prieten comun al celor doi. Pareau foarte fericiti, au stat tot timpul impreuna si au ras mult. Se tineau de mana si din cand in cand se sarutau. Nu parea ca vor sa ascunda relatia, dimpotriva! Au fumat, au stat de vorba si s-au simtit bine impreuna cu prietenii lor. Nu i-a deranjat nimeni ”, a spus un martor al evenimentului.

luni, 11 octombrie 2010

Mackenzie Foy in BD

Mackenzie Foy, in varsta de 9 ani, va fi fetita vamiprului Edward Cullen (Robert Pattinson) impreuna cu Bella (Kristen Stewart) in “Twilight: Breaking Down”. Personajul ei se va numi Renesmee, iar cea care a anunat ca a primit deja rolul a fost chiar autoarea cartilor “Saga Amurg”, Stephanie Meyer.
Kristen Stewart si Robert Pattinson vor avea o fetita in “Twilight: Breaking Down” - FOTO&VIDEO
Aceasta a scris pe pagina oficiala de Facebook a filmelor Twilight ca e foarte incantata de alegerea actritei ce o va interpreta pe Renesmee. “Este o tanara actrita minunata si sunt nerabdatoare sa lucrez cu ea” a declarat scriitoarea in varsta de 36 de ani.

Mackenzie nu are prea multa experienta actoriceasca. A aparut intr-un episod din “FlashForward” si “Til Death” si a cochetat pana acum cu modelingul, aparand, printre altele, intr-o campanie publicitara pentru Guess.

Renesmee va fi o creatura jumatate om, jumatate vampire, care se maturizeaza rapid: va ajunge la 17 ani in doar 7 ani. S-a speculat ideea ca regizorul Bill Condon va folosi efecte speciale similare cu cele folosite de David Fincher pentru “The Curious Case of Benjamin Button”.

“Breaking Down” este ultima carte din seria “Twilight Saga”, iar ecranizarea va fi separata in doua parti. Prima ar trebui sa apara pe marile ecrane pe 18 noiembrie 2011, in timp ce a doua e programata pentru 16 noiembrie 2012. Filmarile ar trebui sa inceapa in aceasta toamna, iar printre actorii noi care vor fi distribuiti se numara Maggie Grace (Irina), MyAnna Burin (Tanya), Mia Maestro (Carmen), Casey LaBow (Kate), Christian Camargo (Eleazar) si Rami Malek (Benjamin).

Mai jos poti vedea un material video de la o sedinta foto in care apare Mackenzie Foy alturi de alti copii

Chat

Create a Meebo Chat Room