luni, 11 octombrie 2010

Mackenzie Foy in BD

Mackenzie Foy, in varsta de 9 ani, va fi fetita vamiprului Edward Cullen (Robert Pattinson) impreuna cu Bella (Kristen Stewart) in “Twilight: Breaking Down”. Personajul ei se va numi Renesmee, iar cea care a anunat ca a primit deja rolul a fost chiar autoarea cartilor “Saga Amurg”, Stephanie Meyer.
Kristen Stewart si Robert Pattinson vor avea o fetita in “Twilight: Breaking Down” - FOTO&VIDEO
Aceasta a scris pe pagina oficiala de Facebook a filmelor Twilight ca e foarte incantata de alegerea actritei ce o va interpreta pe Renesmee. “Este o tanara actrita minunata si sunt nerabdatoare sa lucrez cu ea” a declarat scriitoarea in varsta de 36 de ani.

Mackenzie nu are prea multa experienta actoriceasca. A aparut intr-un episod din “FlashForward” si “Til Death” si a cochetat pana acum cu modelingul, aparand, printre altele, intr-o campanie publicitara pentru Guess.

Renesmee va fi o creatura jumatate om, jumatate vampire, care se maturizeaza rapid: va ajunge la 17 ani in doar 7 ani. S-a speculat ideea ca regizorul Bill Condon va folosi efecte speciale similare cu cele folosite de David Fincher pentru “The Curious Case of Benjamin Button”.

“Breaking Down” este ultima carte din seria “Twilight Saga”, iar ecranizarea va fi separata in doua parti. Prima ar trebui sa apara pe marile ecrane pe 18 noiembrie 2011, in timp ce a doua e programata pentru 16 noiembrie 2012. Filmarile ar trebui sa inceapa in aceasta toamna, iar printre actorii noi care vor fi distribuiti se numara Maggie Grace (Irina), MyAnna Burin (Tanya), Mia Maestro (Carmen), Casey LaBow (Kate), Christian Camargo (Eleazar) si Rami Malek (Benjamin).

Mai jos poti vedea un material video de la o sedinta foto in care apare Mackenzie Foy alturi de alti copii

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room