sâmbătă, 3 aprilie 2010

Jodelle Ferland: ou de Paste "Eclipse"

Jodelle Ferland a facut un ou de Paste inspirat de coperta volumului "Twilight: Eclipse"


http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/04/82839723-8761fd20f089a4478e41437d80f0259c-4bb952ed-scaled1.jpg  http://maniatwilight.files.wordpress.com/2009/08/jodelle-ferland-eclipse-bree.jpg

Robert Pattinson duce lipsă de prieteni şi nu are unde să stea

http://www.sponkit.com/wp-content/uploads/2009/04/robert-pattinson3.jpgActorul din Twilight are o viaţă foarte nefericită, el fiind mereu singur şi pe drumuri, nemaiştiind ce înseamnă "acasă". Robert Pattinson a declarat recent într-un interviu oferit The Sun că din cauza faimei şi-a pierdut aproape toţi prietenii. "Mi-e frică de oameni când îi văd că se apropie de mine şi am început să mă feresc de ei", a declarat starul adăugând că pe lângă faptul că nu-şi poate face amici noi, i-a pierdut şi pe cei vechi. "Singurul meu prieten e o chitară, pe care o iau peste tot cu mine", a mai spus Robert. Actorul nu prea are nici casă, el locuind în ultimii trei ani mai mult prin hoteluri şi chiar dacă a vrut să-şi cumpere o locuinţă în Hollywood, şi-a dat seama că ar însemna că dea o sumă prea mare şi nici măcar nu ştie dacă va ajunge să stea vreodată acolo.

Coperta ghidului ilustrat ECLIPSE+ Fanmade Eclipse

"The Twilight Saga Eclipse: The Official Illustrated Movie Companion" va fi disponibil incepand cu data de 29 iunie 2010. Acest ghid arunca o lumina noua fenomenului Amurg si alimenteaza cu informatii noi interesul fanilor pentru povestea celor doi indragostiti, Bella si Edward.
GHIDUL ILUSTRAT COMPLET AL FILMULUI ECLIPSA va fi scris de actorul MARK COTTA VAZ. Cu imagini în premiera, interviuri exclusive si povesti personale, renumitul autor Mark Cotta Vaz ne invita sa patrundem în spatele scenei pentru a afla direct de la regizoare, producatori si designeri cum a fost facut acest film. Mai jos puteti vedea coperta. Poate fi deja precomandat on-line.
Editiile anterioare, "Fenomenul Amurg. Secrete de pe platoul de filmare" si "Saga Amurg: Luna Noua. Cartea ilustrata a filmului", sunt deja disponibile in librariile din tara. Veti descoperi secretele din spatele scenelor dramatice din film.

sursa: The Vampires Crib

sursa: Twifans

Marshmallow Mania: scena din VolterraCastigatorii locului 2 al Editiei 2010 al "Peeps Diorama Contest" s-au inspirat din filmul "New Moon".
sursa: The Vampires Crib

Alex Meraz in Revista "Da Man Magazine"


Robert cum nu l-ati mai vazut niciodata...Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, s-au gandit sa
faca cel
mai modern ou de Paste din ciocolata: capul lui Robert Pattinson in marime naturala din ciocolata cu lapte. Starul din Twilight a fost reprodus cu ajutorul a 18 kilograme de ciocolata solida. Maestrul bucatar-artist Prudence Staite a lucrat 2 saptamani pentru a finaliza mica opera de arta culinara care se aseamana cu Robert. Un fan norocos va avea ocazia sa-si infiga coltii in Robert.
sursa: Twifans+The Vampires Crib


Evolutia familiei Cullen


sursa: brand Heroin

BooBoo si castigatoarea concursului "Castiga o intalnire cu BooBoo}Acum, pe bune...cate participante au fost, oare?
sursa: Brand Heroin

Nikki in backstage la "Saturday Night"

imagebam.com imagebam.com
sursa: Brand Heroin

Cool Boys Romania [scanuri]

 VIDEO: Nikki Reed pentru Young Hollywood

  

Reclame la metroul din Madrid: 'DVD New Moon' vs. 'Remember Me'

 
http://i44.tinypic.com/15x0hzp.jpg 

Noot Seear: fotografii pentru un catalog de moda

  
Image
 and video  hosting by TinyPic

imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Fotografii cu Jamie Campbell Bower si trupa sa “The Darling Buds”

  

vineri, 2 aprilie 2010

Rachelle Lefevre a postat pe Twitter o poza noua

  
Nu este prima data cand actrita se implica in acte caritabile, o vedem aici donand sange. Ea spune pe Twitter: "Giving life".

http://i41.tinypic.com/30tlwk5.jpg 

Sursa

Poza mai veche cu Robert Pattinson

 

Sursa

Poza noua Eclipse

Sursa:BrandHeroin

Photoshoot vechi cu Kristen


imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
Sursa:BrandHeroin

Chat

Create a Meebo Chat Room