vineri, 22 aprilie 2011

Noutati


Rob si Kris vor pleca sa termine BD :D
Sursa

Clip exclusiv WFE


Sursa

Trailerul filmului 'The Art of Getting By' cu E.Reaser


Sursa

De ce sa ne uitam la 'Water For Elephants'?


Voi de ce ati vedea filmul? Pentru ca v-a placut cartea sau din cauza ca joaca Rob in film? :)
Sursa

Rob in revista braziliana ''Capricho''



Sursa

Ashley si Jackson in Vancouver









Sursa
Sursa

miercuri, 20 aprilie 2011

Fan-ficuri

Hei fetele. Am primit azi niste fan-ficuri noi ,si de data asta le pun eu :* . Sper sa va placa, sunt scrise si traduse de Nessie .
1. It's my life- il traduce singura .
Descriere:Eu sunt Bella Swan si viata mea este un dezastru.Tatal meu m-a parasit pentru o alta femeie si mama mea este bolnava.Lucrez la un bar dupa ce scap de la scoala.Dar viata mea s-a schimbat cand l-am intalnit pe Edward Cullen,doctorul care a ajutat-o pe mama mea.
Il gasiti aici.

2.Caderea ingerilor-il scrie cu Niko
Sunt impreuna de mult timp,Larisa si Chad sunt un cuplu grozav,sau asa zic unii.
Tin mult unul la altul,le sunt fideli unul altuia,sau asta zic ei,poate chiar exista iubire intre acestia,dar numai ei stiu adevarul.
Cand apare in joc un alt baiat pentru Larisa,viata lor se schimba.Se dovedeste ca este cel mai bun prieten al lui Chad,cuplul ia intorsaturi ciudate,si Kevin este hotarat sa lupte pentru ceea ce isi doreste.

Il gasiti aici.


3.Jurnalul unei vieţi colorate-scris de ea si Ramonix
Descriere:

Nu ma asteptam deloc ca viata sa ia o astfel de intorsatura. Nu ma asteptam sa se intample ce s-a intamplat. Nu ma asteptam la nimic. Dar intr-un fel ma simteam imuna, si proasta. Incercam degeaba, dar de ce nu imi iesea? Pentru ca eram ceea ce eram: o cersetoare. Pana m-a salvat el! Mda, preferam sa nu…

Intr-un fel, e tot o experienta, o greseala in plus. Dar eu tot Bella sunt, si Bella raman, asta daca nu ma schimba ei intre timp! Cine isi putea imagina ca schimbarea asta imi va aduce dusmani? Sau poate dusmanii mi-au adus aceasta schimbare… Bleah…!”

Bella Swan, o cersetoare, ca toate celalalte, este adoptata de un om bogat si bun, dar aceasta bunatate, ii adduce iubire, dar si ura, pe care nu o cunoscuse niciodata.


4.Viaţă de înger

Rezumat:Amintirile sunt cele care ne mai rămân şi împreună cu amintirile vine şi trecutul.Unul pe care vrei cu toată puterea ta să-l uiţi.Însă poţi face asta?De ce te urmăreşte trecutul?Dar ce se întâmplă când moartea te pândeşte?

Uite-l aici!


5.Silent Tears-E tradus de ea si Ramoni

Rezumat:

Il gasiti aici!

6.Betrayed-îl traduce cu Ramonix

Aici!

7..Si in cele din urma -Wild thing

Prolog:PROLOG

Am văzut-o o clipă prea târziu - o fracţiune de secundă mai devreme, şi aş fi prins-o, dar am fost distras, iar acum ea a fost acoperit de iedera otravita de la genunchi în jos. Din fericire, a reusit sa se mentina asa si sa nu se adanceasca mai mult. Am oftat. Această călătorie nu avea sa mearga bine. De ce, oh de ce, l-am ascultat pe Emmet sa vorbesc cu Bella, care e binenteles cel mai mere magnet de pericole, si mai ales aici in Coasta de Vest si poate chiar oriunde in lumea asta. Am scos-o repede de acolo si am urcat-o in spatele meu, apoi am pornit spre lac.
- Asta a fost iedera otravitoare? întrebă ea, uitandu-se la picioarele ei micute care falfaiau in vant ca si copacii de pe margine pe care ii daramam cu viteza mea ametitoare.
- Da. Imi pare rau pentru asta, ar fi trebuit sa fiu atent, mi-am cerut scuze, ştiind că nu era suficient, şi că ea ar va suferi pentru o perioada de timp de la această ultimă greşeală a mea.
- Mda, binenteles, de parca ai fi tu vinovat pentru greselile mele, suspină ea, si am putut auzi, practic, cum isi da ochii peste cap. Un zambet mic aparu in colturile gurii mele, chiar dacă nu era nici pe departe amuzant acest lucru. Sperăm că Alice sa aiba ceva de ajutor ambalat în coşul de picnic in care tine masa de prânz a Bellei. Am dorit ca ea sa ma fi avertizat, insa nu o puteam invinui pentru greselile mele.
Bella m-a scos din reveria mea cu un sarut mic pe partea din spate a gâtului meu. Picioarele mele se intinsera si alergara mai rapid, antrenati de caldura buzelor ei pe pielea mea inghetata, trimiţând ramificaţii de foc coborand de-a lungul coloanei mele vertebrale.
- Te iubesc, şopti ea, şi inima imi crescu. Am tusit usor incercand sa evit sa ma las calauzit de acele 2 cuvinte chiar aici, in aceasta pustietate.
- Si eu te iubesc, Bella, am răspuns si am iesit din umbra verde a pădurii în lumina puternică a soarelui dimineaţa târziu, reflectată de micul lac care ni se intindea la picioare.

Il gasiti aici daca sunteti curiosi .

V-am pupat .

Chat

Create a Meebo Chat Room