sâmbătă, 30 octombrie 2010

Ashley si fanii in Columbia (27 oct.)


Sursa

Rob, Taylor si Kristen in top-ul celor mai cautati actori din UK


Sursa

Daniel Radcliffe despre rolul sau din 'Simpsons'(Edmund)


Sursa

Clip nou cu Mackenzie Foy

Din pacate nu am putut posta filmuletul pe blog. Se pare ca nu numai noi avem problema aceasta. Click AICI pentru a vizualiza clipul. :)
Sursa

Photoshoot cu Mackenzie Foy







Sursa

Poze noi/vechi din 'Amurg','Luna noua' si 'Eclipsa'













Sursa

Screencaps din 'A Nightmare on Elm Street'












Sursa

Poze cu Anna de la Glamour Awards (Mexic)






Sursa

joi, 28 octombrie 2010

Robert Pattinson se fereşte de americani

Actorul din „Saga Amurg” se plânge că nu mai poate să facă nimic pe teritoriul SUA, pentru că este mereu urmărit de fotografi şi fani de când a devenit celebru, relatează femalefirst.co.uk.


„Lucururile s-au schimbat mai mult în America. Mereu am crezut că o să se întâmple la fel şi în Londra, dar m-am înşelat”, spune Robert Pattinson (24 de ani).

„Nu vreau să apară poveşti despre mine prin presă. Mie mi se pare că orice persoană căreia îi place să iasă în evidenţă şi să fie fotografiată nonstop este deziluzionată şi plictisitoare”, crede actorul britanic.

Robert Pattinson, care este implicat într-o relaţie cu Kristen Stewart (20 de ani), partenera sa din „Saga Amurg”, mai spune că celebritatea îl face să fie paranoic, deşi îi aduce unele avantaje.

„Vrei să ai controlul asupra situaţiei tot timpul şi este imposibil. Celebritatea este plăcută câteodată. Mă face să fiu paranoic, dar îmi permite să joc în ce filme vreau”.

Sursa: TV Mania

marți, 26 octombrie 2010

Billy pe Twitter


Billy Burke ne promite ca ne va face o surpriza daca il vom ajuta sa stranga 1 milion de urmaritori pe Twitter. Hai sa il ajutam si noi sa vedem ce ne pregateste!
Sursa

Primele poze cu bicicleta lui Robert



Bicicleta este de tip Felt Breed Cyclo-X 2010 si a costat $1,000
Sursa

Adio Renee!


Poza este o creatie a lui David Slade sugerand imaginea cand Bella isi ia "La revedere!" de la mama sa.
Sursa

luni, 25 octombrie 2010

Robert Pattinson, despre colaborarea cu Simon Cowell: “Mi-a fost teama ca nu voi fi apreciat de public”

Starul Twilight, Robert Pattinson, a refuzat o colaborare cu Simon Cowell, pentru simplul motiv ca s-a temut ca nu va fi apreciat de nimeni. De altfel, actorul – care canta la chitara, la pian si care isi compune singur melodiile – a refuzat mai multe oferte ale unor case de discuri renumite.
 http://robertpattinsonwho.com/wp-content/uploads/2010/01/robert-pattinson-remember-me.jpg
Robert Pattinson a marturisit ca Simon Cowell a facut mari eforturi sa il coopteze in proiectele sale, dar ca el s-a temut de reactia publicului: “Il iubesc pe Simon, consider ca are o personalitate minunata, iar show-urile lui sunt foarte antrenante. Este un baiat destept si a lansat artisti pe care stia ca publicul ii va aprecia. De aceea, cred ca nu ma va putea lansa vreodata pe piata muzicala.”
Pattinson se considera foarte egoist in ceea ce priveste propria muzica. “Imi iau chitara si cant ce doresc, dar nu cred ca ar fi foarte multa lume incantata sa ma asculte”, explica artistul. Cu toate acestea, el spera ca melodiile sale sa fie candva apreciate: “sunt sigur ca voi fi unul dintre acei artisti carora publicul nu le da importanta cat timp sunt in viata, dar odata decedati lumea va spune despre melodiile mele: da, acestea sunt opere de arta”.
Artistul nu a vrut sa vorbeasca despre ce cale are de gand sa urmeze pe plan muzical si daca planuieste sa mearga o vreme pe cont propriu.
sursa: utv.ro

Robert Pattinson crede că muzica lui va fi apreciată după moartea sa

robert
Cel mai îndrăgit vampir de pe ecrane se vaită că lumea nu-i apreciază muzica. Iar tipul chiar cântă, nu urlă noaptea la lună.
Robert Pattison, care se compară cu Kurt Cobain de la Nirvana, nu renunţă la muzică şi pace, chiar dacă până acum casele de discuri nu prea l-au băgat în seamă. Dar cum or suna baladele baiatului ăsta de nu plac nimănui?
Ba mai mult, actorul (sau cântăreţul) este convins că va fi apreciat la adevărata lui valoare abia după ce va trece în lumea celor drepţi.
“Sunt sigur că sunt unul dintre acei artişti pe care lumea nu-i bagă în seamă cât sunt încă în viaţă. După ce voi muri, cu siguranţă vor fi mulţi care vor spune că muzica mea este într-adevăr artă”, a spus Pattinson.
Acum să sperăm că dorinţa de afirmare nu-i va da idei nefericite. Nu de alta, dar în afara faptului că nu ar mai avea cum să-şi vadă visul cu ochii, ar fi păcat să-l pierdem pe unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume (cică aşa l-ar fi votat femeile).

Sursa: Rimel.ro

duminică, 24 octombrie 2010

Chat

Create a Meebo Chat Room