sâmbătă, 5 iunie 2010

HQ Bella & Edward



Sursa

Cartonase Eclipse





Sursa

Christinei Aguilera ii place Twilight


Sursa

vineri, 4 iunie 2010

Peter la Gala 2010 Boys and Girls Clubs of America’s Chairman’s

sursa: Brand heroin

Filmarile Water for Elephants



Tinsel si Chaske la "Kari Feinstein MTV Movie Awards Style Lounge"

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Photoshoot Jackson

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, interpretul vampirului din filmul "Amurg / Twilight", a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume de către cititorii revistei Vanity Fair, în urma sondajului organizat de site-ul oficial al acestei publicaţii.

Actorul britanic, în vârstă de 23 de ani, a cunoscut o ascensiune explozivă pe scena internaţională în 2008, odată cu rolul vampirului Edward Cullen din filmul "Amurg / Twilight", care a avut încasări de 382 de milioane de dolari pe plan mondial.

Devenit un adevărat star internaţional, Robert Pattinson este admirat de milioane de femei din lumea întreagă. Cu toate acestea, presa internaţională a scris că actorul britanic are o relaţie de mai multă vreme cu Bella, partenera sa din filmul "Amurg", actriţa Kristen Stewart.

În urma acestui sondaj, Robert Pattinson s-a clasat pe prima poziţie, cu 51% din totalul voturilor exprimate.

Restul topului aici.

Interviu Jordelle pentru Dream Magazine

1. Ai inceput sa apari in filme de la o varsta foarte mica, iti mai aduci aminte care a fost primul proiect?
Jodelle Ferland: Nu sunt foarte sigura. Imi amintesc fragmente din proiectele de cand eram foarte mica, dar cel care imi vine in minte acum este o reclama la Pedialyte pe care am facut-o cand aveam in jur de 3 ani. Am avut o singura replica "Mai vreau Pedialyte, te rog!" si intindeam o cana mica cu un zambet imens pe fata. Mi-o amintesc pe aceasta dintr-un motiv anume....cred ca a fost amuzant la filmari.

2. Care a fost proiectul tau preferat de pana acum?
JF: Asta e o intrebare grea! Majoritatea oamenilor ar presupune ca favoritul meu este "Eclipse", dar nu cred ca asta as alege de fapt. Am facut un film numit "Celine" acum cativa ani, in care am interpretat-o pe tanara Celine Dion. A fost foarte amuzant, si m-am simtit atat de bine la filmari. Nu am apucat sa cant, dar este unul din favoritele mele de pana acum.

3. Ce te-a inspirat sa devii actrita?
JF: Pai, avand in vedere ca am inceput sa joc de la 2 ani, nu m-a "inspirat" nimic. Fratele si sora mea obisnuiau sa joace, si sincer nu imi amintesc, dar se pare ca gaseam acest lucru foarte interesant! Mama m-a dus la o agentie si am inceput cu reclame...iar astazi sunt aici.

4. Ce tip de personaj nu ai avut sansa sa interpretezi, dar speri ca se va intampla?
JF: Hmmm...am avut deja atat de multe! Fata moarta, verificat. Vampir, verificat. Clona rea, verificat. Printesa/Regina, verificat. Fata normala, verificat (desi nu e foarte amuzant). Nu cred sa fi avut vreun rol de fata nebuna. Ar fi amuzant sa le incalcim putin, nu?

Kellan Lutz cu THE VERONICAS

 Si un nou photoshoot cu Kellan pentru revista DA MAN.

 sursa: Brand heroin

Ashley plimbandu-se in LA


Ashley la un eveniment

Ashley a fost ieri, 3 iunie , la  Cesar Canine Cuisine - Kari Feinstein MTV Movie Awards Style Lounge, in Beverly Hills.

Eclipse la premiile MTV

Un preview al clipului ce va fi lansat la premiile MTV.

sursa: mtv.com

Bryce in LA

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

joi, 3 iunie 2010

Chat

Create a Meebo Chat Room