vineri, 12 noiembrie 2010

Selena Gomez e obsedata de Edward Cullen

Selena Gomez e obsedata de Edward CullenSelena Gomez este una dintre adolescentele care au facut o obsesie pentru Edward Cullen, personajul interpretat de catre Robert Pattinson in seria Twilight. 

Selena spune ca l-a placut pe Edward inca de canda vazut prima parte a seriei, insa insista ca nu se numara printrei cele care il adora pe Robert Pattinson, ci ii place doar personajul sau.

"Cand am vazut prima part din Twilight mi-a placut la nebunie de Edward. Am fost intrebata daca mi se pare ca Pattinson e un tip sexy, insa eu cred asta despre personajul sau, nu despre el". insista artista.

Selena e buna prietena cu Taylor Lautner, cel care il interpreteaza pe Jacob Black, iar asta face ca situatia sa fie putin ciudata pentru ea. "Nu ma pot abtine sa nu ma declar membera a echipei Edward, insa Taylor e un actor super, e foarte talentat si face un rol minunat", declara ea.

Selena este prietena si cu Justin Bieber si insista ca relatia lor este una de fraste-sora. "Justin este pentru mine ca un frate mai mic. Este un prieten minunat".

Sursa: Acasa Tv

joi, 11 noiembrie 2010

Clip nou cu Kristen in WTTR

Xavier Samuel la "Gold Coast Film Festival"


La multi ani Makenzie Foy!

Azi,micuta noastra "Renesmee" implineste 10 ani!Sa-i uram cu totii la multi ani!

Poza cu Insula Esmee

0

Taylor cu Lily Collins prin LA




miercuri, 10 noiembrie 2010

Vampirii conduc lumea

După ce au luat tot ce se putea de la Scream Awards 2010, vampirii din Twilight vor să se impună şi la People’s Choice Awards 2011.
Marţi a fost anunţată lista nominalizaţilor la premii iar vampirii au împânzit categoriile. În primul rând filmul The Twilight Saga: Eclipse este nominalizat pentru Favorite Movie şi Favorite Drama Movie.

robIar, separat, Robert Pattinson se luptă cu Johnny Depp, Leonardo DiCaprio şi Robert Downey Jr. pentru titlul de Favorite Movie Actor. Acum să vedem cine e mai fermecător. Sau poate le suflă premiul de sub nas, tânărul Taylor Lautner, colegul de platou al lui Pattinson, care (surpriză!) a fost nominalizat şi el.

Şi pentru că iubitul ei se luptă cu numele grele, Kristen Stewart nu se lasă mai prejos şi le provoacă la duel pentru Favorite Movie Actress, pe Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Julia Roberts şi Katherine Heigl. Oare va câştiga tinereţea?

Dar cel mai amuzant mi se pare faptul că Robert şi Kristen vor concura chiar şi unul împotriva celuilalt. Asta da competiţie! Ei sunt nominalizaţi pentru Favorite Movie Star Under 25.
În plus, Pattison, Stewat şi Lautner sunt în cărţi pentru premiul Favorite On-Screen Team.
V-am spus eu că vampirii conduc lumea! După atâtea nominalizări, trebuie să şi câştige ceva. Voi ce credeţi, vor reuşi să-i bată pe mai marii actoriei?

Sursa: Rimel

luni, 8 noiembrie 2010

Elizabeth in filmul"the good wife"!

Free Upload Images

........................................................
Hey fetelor! vreau sa le urez lma din partea echipei THN tuturor care poarta numele de : Mihai/Mihaela sau Gabriel/Gabriela s.m.d ...!

Kristen cu Robert la acelasi balcon

http://ego.globo.com/Gente/foto/0,,43777198,00.jpg59559-crepusculo-071110-1-original.jpg image by twilightxchangehttp://ego.globo.com/Gente/foto/0,,43777190-EXH,00.jpgPhilippe Lima/AG.NewsKristen Stewart e Robert Pattinson aparecem na sacada do Copacabana PalaceKristen Stewart e Robert Pattinson aparecem na sacada do Copacabana Palace

Kellan Lutz pentru revista YRB

http://www.kellanlutzspain.com/portal/wp-content/uploads/2010/11/resized.jpg

Kellan cu cainele la plimbare

kellan lutz walk kevin kola 01kellan lutz walk kevin kola 05kellan lutz walk kevin kola 02kellan lutz walk kevin kola 03

Kristen si Rob intr`un avion din Brazilia

Chat

Create a Meebo Chat Room