miercuri, 10 noiembrie 2010

Vampirii conduc lumea

După ce au luat tot ce se putea de la Scream Awards 2010, vampirii din Twilight vor să se impună şi la People’s Choice Awards 2011.
Marţi a fost anunţată lista nominalizaţilor la premii iar vampirii au împânzit categoriile. În primul rând filmul The Twilight Saga: Eclipse este nominalizat pentru Favorite Movie şi Favorite Drama Movie.

robIar, separat, Robert Pattinson se luptă cu Johnny Depp, Leonardo DiCaprio şi Robert Downey Jr. pentru titlul de Favorite Movie Actor. Acum să vedem cine e mai fermecător. Sau poate le suflă premiul de sub nas, tânărul Taylor Lautner, colegul de platou al lui Pattinson, care (surpriză!) a fost nominalizat şi el.

Şi pentru că iubitul ei se luptă cu numele grele, Kristen Stewart nu se lasă mai prejos şi le provoacă la duel pentru Favorite Movie Actress, pe Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Julia Roberts şi Katherine Heigl. Oare va câştiga tinereţea?

Dar cel mai amuzant mi se pare faptul că Robert şi Kristen vor concura chiar şi unul împotriva celuilalt. Asta da competiţie! Ei sunt nominalizaţi pentru Favorite Movie Star Under 25.
În plus, Pattison, Stewat şi Lautner sunt în cărţi pentru premiul Favorite On-Screen Team.
V-am spus eu că vampirii conduc lumea! După atâtea nominalizări, trebuie să şi câştige ceva. Voi ce credeţi, vor reuşi să-i bată pe mai marii actoriei?

Sursa: Rimel

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room