vineri, 12 noiembrie 2010

Selena Gomez e obsedata de Edward Cullen

Selena Gomez e obsedata de Edward CullenSelena Gomez este una dintre adolescentele care au facut o obsesie pentru Edward Cullen, personajul interpretat de catre Robert Pattinson in seria Twilight. 

Selena spune ca l-a placut pe Edward inca de canda vazut prima parte a seriei, insa insista ca nu se numara printrei cele care il adora pe Robert Pattinson, ci ii place doar personajul sau.

"Cand am vazut prima part din Twilight mi-a placut la nebunie de Edward. Am fost intrebata daca mi se pare ca Pattinson e un tip sexy, insa eu cred asta despre personajul sau, nu despre el". insista artista.

Selena e buna prietena cu Taylor Lautner, cel care il interpreteaza pe Jacob Black, iar asta face ca situatia sa fie putin ciudata pentru ea. "Nu ma pot abtine sa nu ma declar membera a echipei Edward, insa Taylor e un actor super, e foarte talentat si face un rol minunat", declara ea.

Selena este prietena si cu Justin Bieber si insista ca relatia lor este una de fraste-sora. "Justin este pentru mine ca un frate mai mic. Este un prieten minunat".

Sursa: Acasa Tv

2 comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

e dragutzica, dar, ce sa zica vulpea cand nu ajunge la struguri???...zice ca sunt acri!

~ Joanne ~ spunea...

da si eu ma gandeam la asta :))

Chat

Create a Meebo Chat Room