vineri, 7 ianuarie 2011

Poze noi Ashley pentru MARK

imagebam.comimagebam.comimagebam.com

La multi ani!

Astazi este ziua de nume a lui Joanne, alias Ioana. Ii multumesc pentru faptul ca a ramas alaturi de mine in continuare, si la bine si la rau, fiindu-mi nu doar o colega de blog ci si o buna prietena. Ioana, iti urez un calduros "La multi ani!". La fel le urez si tuturor Ioanelor, Ionelelor si Ionilor. "La multi ani!"

joi, 6 ianuarie 2011

Robert Pattinson îşi pierde averea în Cosmopolis

Starul din Twilight, Robert Pattinson, s-a alăturat lui Marion Cotillard şi Paul Giamatti în Cosmopolis, adaptarea romanului cu acelaşi nume al lui Don DeLillo, scrie Deadline.

David Cronenberg va regiza şi va fi autorul scenariului acestui thriller cu accente dramatice, care îl va avea pe Robert Pattinson în rolul lui Eric Parker, un tânăr geniu al afacerilor, multimiliardar.

Într-o singură zi, Eric are parte de o cursă nebunească şi plină de situaţii neprevăzute prin Manhattan, cu luxoasa şi multifuncţionala sa limuzină, şi îşi pierde toţi banii pariind pe yen într-un nefast moment la bursă. Traseul său este presărat de o mulţime de femei atrăgătoare, adrenalină, conflictul cu tatăl său, ameninţări, într-un film ce va face analiza capitalismului într-un oraş al viitorului. Majoritatea scenelor se petrec în maşina care îl transportă pe Eric din loc în loc.
Cottilard va fi soţia protagonistului, iar Giamatti unul din urmăritorii săi, angajat să-l hărţuiască după ce pierde cantități foarte mari din banii unor clienţi.

Pattinson l-a înlocuit pe Colin Farrell, care a renunţat la rol pentru a putea lucra la remake-ul lui Total Recall, ale cărui filmări vor începe, asemenea lui Cosmopolis, la jumătatea lunii mai.
sursa: Cinemagia

People's Choice Awards 2010

Iata ca nici de data aceasta reprezentantii nostri de seama nu au plecat acasa cu mainile in buzunar, reusind sa impuste mai multi iepuri deodata.
  • Favorite Movie: The Twilight Saga: Eclipse
  • Favorite Movie Actress: Kristen Stewart
  • Favorite Drama Movie: The Twilight Saga: Eclipse
  • Favorite On Screen Team: The Twilight Saga: Eclipse (Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner)

Robert nu a reusit insa sa castige premiul pentru sectiunea " Favorite Movie Actor" pentru a face pereche cu partenera sa de film si din viata reala, Kristen Stewart, premiul fiind castigat de nimeni altul decat Johnny Depp. (partea mea preferata)
Felicitari tuturor castigatorilor acestor premii. Dupa "Citeste mai mult" aveti mai multe poze de la gala de premiere.
PS: Se pare ca niciuna din rochiile prezentate ieri nu a fost purtata de Kristen. 
sursa: Bravonet, Brand Heroin
imagebam.com imagebam.com imagebam.com 
imagebam.com imagebam.com imagebam.com 
imagebam.com imagebam.comimagebam.com   

 imagebam.comimagebam.com  imagebam.com

miercuri, 5 ianuarie 2011

Eclipse - nominalizat la "Zmeura de Aur"

Chiar daca anul trecut, Zmeura de Aur nu a fost luata acasa de producatorii filmului New Moon sau de actorii acestuia, iata ca anul 2011 vine cu o noua nominalizare la categoria "Cel mai prost film". La aceeasi actegorie a fost nominalizat si...surpriza! ...parodia "Vampires suck", dar si filmul "The Last Airbender" in care joaca si Jackson Rathbone. Filmul "Burlesque" in care joaca Cam Gigandet a primit aproape toate nominalizarile cu exceptia nominalizarii la cel mai prost film.
Detalii puteti vedea aici.

Gazda! Scanari...

Buna! Mai tineti mitne scanrile de la Gazda pe care le-a facut Maya pentru noi?.... Ei cum site-ul de unde puteati downloada scanarile nu mai functioneaza, deoarece scanarile incarcate pe site s-au sters... apelez la voi pentru a recupera macar cateva din scanari. Maya nu le mai are si are mare nevoie de ele. Daca mai aveti scanarile macar o parte din ele contactati-o pe Maya la adresa de mail: andreea_marya12@yahoo.com
omMultumesc mult ^:)^

Kristen Robert si Taylor la PCA

 
Cei 3 actori principali din minunata Twilight Saga au confirmat prezenta la People's Choice Awards.  
Se pare ca Robert se va alatura colegilor sai, venind special din louisiana pentru a fi prezent la eveniment. 
Cei de la Gossip Cop au o presimtire cum ca Robert nu va pleca inapoi pe platourile de filmare cu mainile goale.
Ceremonia de premiere va avea loc miercuri, la Nokia Theatre in Los Angeles si va fi transmisa la ora 9:00 la CBS.
Se pare ca protagonista seriei, Kristen Stewart va purta una din urmatoarele rochii, lucru afirmat de Donna Karan pe Twitter, designer american.
sursa: Brand Heroin
Traducere: Twilight Hot News

Robert Pattinson - prezentator la Globurile de Aur

Cea de-a 68-a ediţie anuală a Globurilor de Aur va fi prezentată de Matt Damon, Jennifer Lopez şi Robert Pattinson. Anunţul a fost făcut de cei care oferă Globurile de Aur, Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA) pe Twitter.

Matt Damon a confirmat că va fi prezentator al galei şi rolul său va fi de a-i înmâna trofeul Cecil B. DeMille lui Robert De Niro.
 Se pare ca si Robert Pattinson a confirmat prezenta sa la eveniment.
Printre prezentatori vor fi şi Garett Hedlung şi Leighton Meester din echipa filmului “Country Strong“, potrivit contului de Twitter al studiourilor Sony, preluat de contul Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood. Gala Globurilor de Aur va avea loc duminică, 16 ianuarie şi va fi difuzată în SUA de reţeaua NBC.

sursa: Cinemarx

marți, 4 ianuarie 2011

Top 10 stiri in 2011

2010 a fost cu certitudine un an important si totodata interesant pentru fanii Twilight. Si pentru ca nici 2011 nu putea fi mai prejos, cei de la Examiner.com au realizat un top al celor mai importante evenimente Twilight de care ne vom bucura in 2011. Iata in continuare lista cu cele mai asteptate 10 momente din urmatoarele luni, in ordine cronologica:

1.Filmarile Breaking Dawn
Filmarile Breaking Dawn au inceput deja de o luna si ceva, si din 3 ianuarie se vor relua dupa vacanta de sarbatori. Desi platoul de filmare din Baton Rouge este foarte bine pazit impotriva scurgerilor de informatii, avem totusi speranta ca o sa aflam din cand in cand amanunte despre film. Actorii sunt activi pe profilele lor de Twitter, oferindu-ne mici informatii in exclusivitate si nu trebuie sa uitam ca regizorul Bill Condon a publicat poze de pe platorile de filmare de Ziua Recunostintei si de Craciun, si probabil ca o sa continuie cu surprizele.

2.Ghidul oficial Twilight

Pe 12 aprilie se va lansa Ghidul Oficial Twilight scris de Stephenie Meyer. Ghidul a fost anuntat de mult timp, deci fanii sunt nerabdatori sa afle explicatiile autoarei si sa citeasca amanuntele omise in carti. Cartea despre Bree Tanner a dovedit ca mai sunt multe de aflat despre lumea Twilight. Se pare ca si Twilight Graphic Novel volumul 2 va aparea tot anul acesta.

3.Trailere si poze promotionale din Breaking Dawn
Cu siguranta ca imaginile din film si clipurile video promotionale sunt foarte asteptate. Nu vor aparea toate de-odata, ci pe parcursul intregului an, pe masura ce se apropie lansarea. Probabil ca primul trailer Breaking Dawn o sa fie difuzat in exclusivitate in cadrul unui eveniment important. Sa ne amintim ca primul trailer New Moon a fost difuzat la MTV Movie Awards. Pozele din film vor aparea pe rand, ca sa prelungeasca suspansul, deci urmeaza o perioada foarte interesanta pentru fanii Twilight.

4.Coloana sonora
Fiecare coloana sonora din filmele seriei Twilight a avut povestea ei. Au fost compuse numeroase piese inspirate din carti si multe trupe si-au dorit sa participe cu melodiile lor pe soundtrack. In cazul filmului Eclipse, albumul s-a lansat online si a oferit ocazia fanilor de a-l asculta inainte de a-l cumpara. Toata lumea a fost foarte curioasa sa afle care sunt artistii alesi sa faca parte din coloana sonora. La fel se va intampla si acum. Deci ne asteapta multe momente interesante legate de soundtrackul Breaking Dawn, culminand cu lansarea albumului oficial. Si alegerea compozitorului pentru muzica instrumentala din film va fi foarte importanta. Este posibil sa fie ales un singur compozitor pentru ambele parti ale filmului, pentru a asigura continuitatea.

5.Premii

Deja stim ca la premiile People’s Choice Awards de anul acesta, Kristen Stewart si Taylor Lautner si-au anuntat participarea. Cu siguranta urmeaza multe alte aparitii ale actorilor in cadrul evenimentelor de acest gen. Este de retinut ca in 2010, actorii din Twilight au participat la MTV Movie Awards, Scream Awards, Video Music Awards, Golden Globes si chiar Premiile Oscar.

6. Personajele noi din Breaking Dawn
O sa aflam mai multe despre actorii distribuiti in rolurile noi din Breaking Dawn. Cativa dintre ei au profiluri pe Twitter si astfel fanii pot sa-i cunoasca mai bine. Ceilalti probabil ca vor da interviuri si vor aparea in emisiuni ca sa-si promoveze imaginea. Asta se va intampla in apropierea lansarii primei parti din film. O sa fie interesant sa aflam cum s-au simtit actorii cand s-au alaturat fenomenului Twilight.

7. Multe interviuri
In luna noiembrie o sa ne bucuram de asa de multe apartitii televizate ale actorilor, articole, fotografii si interviuri in presa tiparita si online, incat abia o sa putem sa facem fata. O sa fie greu sa ne hotaram ce stiri Twilight merita atentia noastra. Cand o sa fim prinsi in avalansa de informatii, o sa fie clar cat de cunoscuta a devenit seria Twilight peste tot in lume.

8. Celelalte filme ale actorilor
Actorii din Twilight au lucrat si la alte proiecte cinematografice, iar anul acesta ii vom vedea pe marile ecrane. Se pare ca cele mai asteptate filme sunt Water For Elephants (cu Robert Pattinson), On The Road (cu Kristen Stewart) si The Apparition (cu Ashley Greene).

9. Premiera Breaking Dawn
Nimic n-o sa se compare cu seara in care va avea loc premiera partii intai din Breaking Dawn. Asa cum s-a intamplat si la premierele filmelor anterioare, fanii vor veni la marele eveniment cu mult timp inainte, ca sa prinda un loc bun. Sa speram ca noi, cei care nu vom putea ajunge in LA, vom avea macar posibilitatea sa urmarim transmisiunea live de la fata locului. Actorii, autoarea Stephenie Meyer, regizorul Bill Condon, artistii de pe soundtrack si toti cei implicati in realizarea filmului vor fi prezenti pe covorul rosu. Aceasta este un moment care merita cu adevarat asteptat.

10.Breaking Dawn in cinematografe
Filmele New Moon si Eclipse au inregistrat un numar record de spectatori in saptamanile lansarii. Bineinteles ca asa se va intampla si cu Breaking Dawn, dar cel mai important este ca fanii vor putea in sfarsit sa urmareasca pe marele ecran unele dintre scenele lor preferate din intreaga serie Twilight. In Breaking Dawn 1 trebuie sa vedem nunta, luna de miere, cateva personaje noi si inceputul unei noi vieti. Lansarea este programata pentru 18 noiembrie, adica avem de asteptat mai putin de un an de acum incolo.

sursa: Stiri Twilight, Twilight Saga Romania
Traducere: Stiri Twilight

Outtakes

Am umblat pe site-urile de socializare si am gasit noi poze de la diverse sedinte foto. mai multe dupa continuare. Enjoy! 

Imagini din "Apa pentru elefanti"

Bryce Dallas Howard se lanseaza in moda cu brandul Kate Spade

Desi in 18 ani de existenta brandul Kate Spade nu a apelat niciodata la serviciile unei celebritati pentru a-si promova colectiile, la inceputul anului 2011 reprezentantii faimoasei case de moda au decis sa o angajeze pe actrita californiana Bryce Dallas Howard (29 ani) ca protagonista a reclamelor de promovare a colectiei de primavara-vara.

Fiica regizorului Ron Howard, cunoscuta publicului din filmele “Lady in the Water”, “Spider-Man 3” sau “Terminator Salvation”, dar mai cu seama din rolul Victoriei interpretat in “The Twilight Saga: Eclipse“, este o fana declarata a brandului Kate Spade inca de cand era adolescenta, motiv pentru care a marturisit ca a fost coplesita de bucurie atunci cand i s-a propus aceasta colaborare: “Mi-am pierdut mintile cand am primit oferta de la Kate Spade. Este ceva legat de acest brand cu care, inca de la o varsta frageda, am simtit ca am o conexiune. Produsele Kate Spade erau cele pe care mi le doream intotdeauna de Craciun, inca de cand aveam 15 ani sau 16 ani. Reprezinta un stil de viata care mi-a placut dintotdeauna. Este prima mea experienta intr-o campanie publicitara. Dar altfel nu as fi fost potrivita. Ar fi fost evident faptul ca nu sunt atasata de brandul respectiv”.

Realizata de catre cunoscutul fotograf de moda Norman Jean Roy in Brooklyn – New York, sedinta foto ce o are ca protagonista pe Bryce Dallas Howard o prezinta pe actrita in toiul unor activitati relaxante si distractive, vedeta plimbandu-se cu bicicleta sau cu rolele, dansand sau urland intr-un megafon si fiind imbracata din cap pana in picioare in haine si accesorii marca Kate Spade.

Deborah LLoyd, directoarea de creatie a brandului Kate Spade, a explicat motivele pentru care au ales-o pe Bryce Dallas Howard ca imagine a casei lor de moda, precizand: “Cautam pe cineva cu care sa incheiem un parteneriat. Ne place de ea ca persoana si ne place faptul ca a crescut cu brandul nostru. Nu are doar un chip frumos. Este o femeie cu multiple talente, care ne reprezinta foarte bine brandul. Bryce este jucausa, frumoasa si foarte talentata. Ea imbratiseaza si intruchipeaza spiritul brandului Kate Spade. In momentul in care imbraca hainele noastre, ele prind viata intr-un mod inovator”.
sursa: cinemarx.ro

Chat

Create a Meebo Chat Room