sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Jackson despre scena in care o ataca pe Kristen


Revista J-14 ne prezinta parerea lui Jackson despre scena care reprezinta intriga filmului New Moon~infometat, vampirul Jasper vrea sa o atace pe Bella, care din neatentie se taie cand isi deschide cadoul..Sursa

J-14: Jackson, tu ai un rol crucial in filmul New Moon. Cum a fost pentru tine sa sari la Kristen Stewart si sa fi oprit de Robert Pattinson?? A fost la fel de intens ca si pe micile ecrane?

Jackson: Da, a fost intens, la fel cum arata si scena. Nu vreau sa dezvalui mai mult, dar si Kellan (Emmett) si Peter (Carlisle) m'au tinut dupa ce Robert (Edward) m'a impins..A fost una din acele scene despre care am vorbit inainte si am vrut sa fie perfecta..a fost o placere sa lucrez cu Rob, Kellan si Peter care m'au tinut, fiindca altfel as fi dat'o pe saraca Kristen jos.

J-14: Kristen ar fi fost pierduta, nu?

Jackson: Cu siguranta!

Nikki despre Bella


J-14 ne da si un interviu cu parerea lui Nikki Reed despre starea Bellei dupa ce este parasita de Edward..Sursa

J-14: Unii fani cred ca Bella intra intr'o depresie si este foarte slabita deoarece se crede pierduta fara cel iubit..Tu ce simti in legatura cu asta?

Nikki: Eu cred ca acesta e lucrul care o face pe Bella atragatoare..Adica, daca o comparam cu o femeie in toata firea, atunci ce as avea de zis despre Bella e ca este doar un copil..Este un copil si am uitat pentru ca Stephenie Meyer a creat un fel de relatie adulta intre Edward si Bella..Ati uitat ca Bella e doar un copil care locuieste cu tatal sau, care este incapatanata in anumite privinte si are nevoie de indrumare..Asta e doar perspectiva ei, intelegeti ce vreau sa spun?

J-14: Si pana la sfarsitul acestei serii, Bella se pregateste sa ia in considerare casatoria..Esti de acord cu ea, fiind in postura de sora sa??

Nikki: Cu siguranta nu..adica, din perspectiva lui Rosalie sau a lui Nikki?

J-14: Amandoua!

Nikki: Cred ca frumusetea este ca suntem in lumea lui Stephenie..Ea a creat'o, asa ca ar trebui sa fie totul perfect..Ar trebui sa raspund la intrebarea daca e bine ca oamenii sa se casatoareasca intre 18-19 ani? Chiar nu sunt eu cea care trebuie sa zica..Nimeni de aici (ma refer la Kellan si Jackson) nu ar putea sa o zica deoarece nu suntem casatoriti..dar nu se stie niciodata cand ne vine randul!!

Sunt impreuna sau nu?















Va rog frumos,ziceti-va si voi parerea despre pozele din MUNCHEN...mie unele mi se par prea ciudate...si sunt foarte fericiti!!Si mai ale scum zambesc;;)

Videou'ri din Munchen



Poze noi cu Anna~Behind the Camera Awards





Poze cu frumoasa Anna..Sursa

Munchen~partea 2

























Mai multe poze, de data asta mai clare, cu actorii in Germania..Sursa

UK Video


Find more videos like this on Twifans

New Moon score


Fanmade'uri





Foarte reusite..:XX Sursa

Tricou pentru Craciun


Sincer, nu m'ar supara daca mi l'ar aduce mosul pe Edward :)) Sursa

Revista Presei






Nu m'am mai ocupat de mult de aceasta rubrica..Dar o fac acum..

Chat

Create a Meebo Chat Room