sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Ashley prin Hollywood

Ashley Greene Actress Ashley Greene out running some errands in Hollywood, CA.Ashley Greene Actress Ashley Greene out running some errands in Hollywood, CA.Ashley Greene Actress Ashley Greene out running some errands in Hollywood, CA.Ashley Greene Actress Ashley Greene out running some errands in Hollywood, CA.Ashley Greene Actress Ashley Greene out running some errands in Hollywood, CA.

vineri, 26 noiembrie 2010

Ashley Greene si Joe Jonas cat pe ce sa fie arestati

Categoria Monden, Stiri cinema de Andreea Tarau in 26 November 2010, 16:57
Ashley Greeene si Joe Jonas erau cat pe ce sa fie arestati pe un aeroport din Abu Dhabi, dupa ce cantaretul-actor a uitat din greseala un set de cutite in bagajul de mana
.
Cei doi, impreuna deja de 4 luni, au fost opriti de agentii de securitate, dupa ce starul in varsta de 21 de ani din “Camp Rock” a lasat cutitele pentru branza pe care tocmai le cumparase, in timpul sejurului din Emiratele Arabe.

ashley greene joe jonas“Mergeam din Orientul Mijlociu spre New York, asa ca securitatea era foarte vigilenta si verifica totul foarte atent. am trecut printr-un filtru in mod surprinzator. In al doilea filtru agentii au inceput sa se uite suspect la noi, parca intreband: Ce aveti in geanta? M-am uitat la Joe si ne-am adus aminte de setul de cutite pe care l-am cumparat. Ups!” a declarat Ashley Greene dupa incident.

Dupa ce au explicat ca a fost vorba de o incurcatura, cutitele au fost depozitate in bagajul de cala si situatia s-a linistit.  Aceasta nu este prima oara cand Ashley este pusa intr-o asemenea situatie. Tanara a mai trecut printr-un incident asemanator cand calatorea alaturi de Kellan Lutz pentru turul international de presa al filmului The Twilight Saga: Eclipse. Bagajul ei s-a stricat si a fost nevoita sa isi mute lucrurile in bagajul lui Kellan, insa politica aeroporturilor interzice sa transporti in bagajul tau lucrurile altor persoane.

Sursa: Cinemarx

30.000 $ pentru a te intalni cu RPatzz

O întâlnire cu Robert Pattinson, 30.000 de dolariVedeta seriei de filmeTwilight, Robert Pattinson este unul dintre cei mai populari tineri actori la ora actuala.  Cu milioane de fani în toată lumea, titlul de cel mai sexy bărbat al anului oferit de diverse publicații şi o statuie de ceară la muzeul Madame Tussaud's din Londra, celebritatea britanicului pare a fi la apogeu. Iar suma la care a ajuns licitația de pe Charity Buzz, site-ul care reuneşte vedetele cu fanii lor, nu face altceva decât să-i confirme statutul, scrie Studio Briefing. Pentru a te putea întâlni şi discuta cu Pattinson în Vancouver, pe platourile de filmare ale The Twilight Saga: Breaking Dawn, trebuie să plăteşti peste 30.000 de dolari, licitaţia fiind încă activă. În preţ este inclusă şi cazarea pentru o noapte la un hotel din Vancouver, dar nu şi biletul de avion până acolo.
Licitaţia Pattison a strâns suma cea mai mare în momentul de faţă, iar banii vor merge către diverse asociaţii de binefacere, așa cum se întâmplă cu toţi banii strânși de site.

 Sursa: Cinemagia

Ash & Joe --- Fara Perdea

De cand povestea lor de dragoste a iesit la iveala, in vara acestui an,  Joe Jonas si Ashley Greene au ajuns in centrul atentiei presei si a fanilor.
Joe Jonas  si Ashley Greene nu isi mai ascund povestea de dragosteDesi la inceput au preferat sa isi mentina relatia departe de lumina reflectoarelor, acum cei doi au decis sa se arata lumii exact asa cum sunt: tineri, frumosi si indragostiti.

Cantaretul de la Jonas Brothers si actrita din "Saga Amurg" au fost fotografiati tinandu-se de mana si foarte zambitori pe aeroportul din Los Angeles. Alaturi de ei era si catelusul lui Ashley, Marlo.

Cuplul a petrecut sfarsitul de saptamana la New York, profitand de timpul pe care il au impreuna, deoarece Ashley va trebui sa se intoarca pe platourile de filmare de la "Saga Amurg: Zori de zi", in Louisiana, iar de acolo va pleca in Canada.

Cel mai probabil cei doi vor avea destul de multe zile in care vor fi departe unul de altul. Totusi Joe, care abia a incheiat un turneu alaturi de fratii sai, vrea sa renunte la multe dintre activitatile sale profesionale pentru a petrece mai mult timp cu iubita sa.

In timpul vizitei la New York, cei doi au asistat la un spectacol pe Broadway, numit "Elf", si apoi s-au pozat cu protagonistii. Ashley Greene a fost atat de incantata de spectacol incat le-a impartasit emotiile si fanilor si prietenilor de pe Twitter, unde a marturisit si ca adora Craciunul.

Sursa: Acasa Tv


miercuri, 24 noiembrie 2010

Ashley Grenee la Lopez Tonight

duminică, 21 noiembrie 2010

Dakota pentru revista Vogue


Sursa

Interviuri noi/vechi pentru 'Welcome to the Rileys'


Sursa

Bella (Kristen) in cele trei filme


Sursa

Poze funny New Moon


Sursa

Robsten la filmarile pentru BD


Sursa

Eclipsa-TV spots


Sursa

Chat

Create a Meebo Chat Room