vineri, 26 noiembrie 2010

Ashley Greene si Joe Jonas cat pe ce sa fie arestati

Categoria Monden, Stiri cinema de Andreea Tarau in 26 November 2010, 16:57
Ashley Greeene si Joe Jonas erau cat pe ce sa fie arestati pe un aeroport din Abu Dhabi, dupa ce cantaretul-actor a uitat din greseala un set de cutite in bagajul de mana
.
Cei doi, impreuna deja de 4 luni, au fost opriti de agentii de securitate, dupa ce starul in varsta de 21 de ani din “Camp Rock” a lasat cutitele pentru branza pe care tocmai le cumparase, in timpul sejurului din Emiratele Arabe.

ashley greene joe jonas“Mergeam din Orientul Mijlociu spre New York, asa ca securitatea era foarte vigilenta si verifica totul foarte atent. am trecut printr-un filtru in mod surprinzator. In al doilea filtru agentii au inceput sa se uite suspect la noi, parca intreband: Ce aveti in geanta? M-am uitat la Joe si ne-am adus aminte de setul de cutite pe care l-am cumparat. Ups!” a declarat Ashley Greene dupa incident.

Dupa ce au explicat ca a fost vorba de o incurcatura, cutitele au fost depozitate in bagajul de cala si situatia s-a linistit.  Aceasta nu este prima oara cand Ashley este pusa intr-o asemenea situatie. Tanara a mai trecut printr-un incident asemanator cand calatorea alaturi de Kellan Lutz pentru turul international de presa al filmului The Twilight Saga: Eclipse. Bagajul ei s-a stricat si a fost nevoita sa isi mute lucrurile in bagajul lui Kellan, insa politica aeroporturilor interzice sa transporti in bagajul tau lucrurile altor persoane.

Sursa: Cinemarx

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room