sâmbătă, 1 mai 2010

15 lucruri pe care nu le stiai despre adevaratii vampiri

Vrem nu vrem, figura romantic-sangeroasa a vampirului este adanc intiparita in cultura noastra, fiind de altfel prezenta, sub o forma sau alta, in folclorul de pe toate continentele. Dar ce ar fi putut sa-l inspire pe Bram Stoker sa scrie Dracula? De unde a inceput totul?

Vampirii nu pot exista. E dovedit matematic

Costas Efthimiou si Sohang Gandhi, doi fizicieni renumiti, au tinut sa demonteze mitul existentei vampirilor intr-un articol publicat recent in jurnalul „Cinema Fiction vs. Physics Reality". Conform celor doi oameni de stiinta, ar fi simplu de aplicat o progresie geometrica pentru a dovedi faptul ca intr-un timp extrem de scurt, vampirii si-ar epuiza toate sursele de hrana (in genere, oamenii).

Mesaj de la Bill Condon

Bill Condon  a lasat pe FaceBook un mesaj fanilor:

Salutari Twihards, Twifans, Twilight Moms, Team Edward, Team Jacob and Team Switzerland!
Vreau sa va spun salut tuturor si sa va anunt ca a inceput aventura pentru realizarea filmului "Zori de zi".
Dupa cum ati auzit , am fost primit cu caldura de Stephenie Meyer si Summit -  care sunt super concentrati sa faca filmele acestea bune.
Am citit de 2 ori "Zori de zi", am revazut de 2, 3 ori filmele facute de Catherine si Chris, am cele 4 CD-uri in masina ( se refera la soundtrack-uri si la cd-urile acelea bonus), am Catherine's notebook, cartile realizate de Mark Cotta Vaz si chiar romanul  grafic aici, pe biroul meu. Un colt al biroului incepe sa arate ca Hot Topic. Imi dau seama ca ma incadrez abia la "nou-nascuti" in acest unvivers in care voi traiti de cativa ani, dar trebuie sa incep de undeva.
Ca multi dintre voi, am fot intodeauna usor obsedat de vampiri, care dateaza din seria DARK SHADOWS, pe care am urmarit-o cu nesat , ca un copil.Dar nu astea m-au facut sa fiu interesat sa fac un film cu vampiri, chiar daca scenaristica si eforturile de dirijare au crescut dintr-o mare dragoste pentru filmele horror si romanele de aventuri. De cand am facut filmul GODS AND MONSTERS, acum 13 ani in urma, mereu mi-am dorit sa revin asupra unei povesti cu accente gotice.
Minunata lume pe care Stephenie a creat-o a lovit o parte din mine si nu cred ca este prea greu sa imi dau seama de ce. Pentru mine, personajele ei sunt in acelasi timp invechite, dar foarte moderne.
Înrădăcinată într-un peisaj frumos, real, cu un mare simt de loc, Bella, Edward, Jacob, orasul Forks si rezervatia La Push, emotia experientelor si sentimentele universale: dorinta, disperare, gelozie - şi totul s-a realizat în Zori de zi. Acesta este un capitol final în cel mai bun sens; nu doar la nivel în domeniul de aplicare şi la scară, dar si incercarile emotionale intense de pe parcursul povestii.
Sunt un admirator de-al lui Kristen , Robert si Taylor si am vrut sa lucrez cu ei , deoarece fac fata provocarilor de a aduce personajele dragi la sfarsitul calatoriei lor.  Serios, ce ar putea fi mai distractiv decat asta?

Vă rugăm să nu ezitaţi să puneţi întrebări în secţiunea de comentarii de mai jos, si voi face tot posibilul sa va raspund. Sper ca aceasta sa fie prima din multele ocazii pe care le vom avea sa lucram impreuna in realizarea filmului "Zori de zi" . Sunt emotionat si recunoscator pentru ca va am alaturi de mine in calatoria mea Twilight.

Pe Facebook ii puteti lasa comentarii cu intrebarile/laudele/sugestiiile voastre.

Making of Star Ambassador


sursa: Dailymotion Star Ambassador

Din calendarul 100 Monkeys

Image and video hosting by TinyPic
sursa: FoForks.com.br

Poze, poze, poze!

 
Tinsel la petrecerea K-Swis.
 Justin Chon la Asian Pacific Film Festival in LA.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
BooBoo la  petrecerea K-Swis.
sursa: Foforks.com.br

Dakota pentru campania Lazarus Effect

Am ras putin cand am citit "Lazarus" - m-am gandit la zeoTV. :))
sursa: Just Jared

Poze Kristen

Poza marita de la photoshootul pentru Elle UK si coperta priginala Elle UK.
Si poze pentru Gloss.
sursa: team-twilight.com

Poze de la refilmari


  sursa: Brand Heroin

Alice Fashion - tinuta10

O sa vi se para stupid. Am uitat sa pun duminca 2 tinute ca sa recuperez si in total au fost 9 tinute, nu 10. De aceea, intram in prelungiri pana azi la ora 00:00. Castigatorii vor fi anuntati maine.
Intr-un fel e aiurea pentru ca va mai tin pe jar cateva ore, dar intr-un fel e bine pentru ca mai aveti o sansa. Sper sa nu se supere nimeni pe mine si pentru faptul ca sunt adormita.

vineri, 30 aprilie 2010

Interviu cu Peter

Cum este lumea vampirilor zilele acestea?
Ocupata

Ai al treilea film din ciclul Twilight, respectiv Eclipse,e pe cale sa apara.La ce altceva mai lucrezi?
Scriu un scenariu,si vom filma asta in iunie,care inseamna ca ar trebui sa se termina exact inainte de inceperea sezonului al treilea al serialului Nurse Jackie.Apoi cred ca vom afla ce se va intampla cu Breaking Dawn

Ai vreo idee in legatura cu data inceperii filmarilor pentru Breaking Dawn?
Nu

Franciza Twilight a avut parte de regizori diferiti la realizarea fiecarui film.Ce efect a avut asta asupra ta,ca actor?
Cred ca este mult mai dificil pentru regizor.Toti ceilalti au personajele deja create.Mie imi place sa lucrez cu regizori diferiti.Am facut seriale Tv, precum "Nurse Jackie" sau "Six Feet Under" si fiecare episod are un regizor nou.Si fiecare dintre ei odata ce vine da o alta perspectiva materialului.

Dupa realizarea a trei filme,s-a schimbat in vreun fel relatia ta cu ceilalti actori?
Nu.Cred ca unicul lucru care s-a schimbat este faptul ca atunci cand iesim ne asteapta mult mai multi oameni pe strazi.Cand filmam Twilight mergeam cu totii la cina,si nimanui nu-i pasa ce faceam.ACum,daca mergem impreuna la cina in oras,avem zeci de oameni care ne urmaresc,lucru care nu te binedispune tot timpul.Asa ca sfarsim prin a petrece din ce in ce mai mult timp in camerele noastre,si comandand mancarea.
sursa: aici.

Robert Pattinson printre cei mai frumoşi bărbaţi ai anului

Revista americană People şi-a dezvăluit joi palmaresul celor mai frumoase vedete ale anului. Pe această listă foarte selectă figurează staruri feminine ca Scarlett Johansson, Julia Roberts, Jennifer Lopez şi Zoe Saldana, anunţă site-ul premiere.fr.


În 2010, printre vedetele masculine care nu scapă atenţiei se numără Bradley Cooper, actorul din 'Very Bad Trip', care a sedus-o pe Renee Zellweger, Channing Tatum, care filmează în prezent cu Katie Holmes, dar şi Jake Gyllenhall, cap de afiş, alături de Heath Ledger în premiatul 'Brokeback Mountain'.

În clasament mai apar Kevin McKidd, scoţianul care a îmbrăcat halatul alb pentru a-l întruchipa pe doctorul Owen Hunt din 'Anatomia lui Grey', Robert Pattinson, care a aprins inimile femeilor tinere şi mai puţin tinere cu rolul său din 'Twilight'. Nu lipseşte nici noul star al muzicii pop, protejatul lui Usher, Justin Bieber. 
sursa: agerpres.ro

Pattinson şi Swift, printre cele mai influente vedete

E timpul topurilor, iar revista „Time” a realizat unul al celor mai influente celebrităţi din toată lumea.
Printre celebrităţi ca vedeta tv Oprah, actriţa Sandra Bullock sau regizorul James Cameron, s-au mai strecurat în acest top şi Lady Gaga, Robert Pattinson sau Taylor Swift.
http://i190.photobucket.com/albums/z54/jesska14007/robert-pattinson-gq-3129-2.jpg  
sursa: Bravonet

Julia Jones la Revival Vintage

sursa: Brand heroin

Nikki pentru "I'm Chile"

Click pe imagine pentru video.
sursa: Brand heroin

Photoshoot-ul lui Jackson

sursa: Brand heroin

Poza noua pentru LA Times

sursa: Brand heroin

Peter la festivalul din Tribeca

sursa: Brand heroin

Dakota a plecat in NYC

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
sursa: Brand heroin

De pe platourile de filmare "Love, Wedding, Marriage"

sursa: Brand heroin

Kristen in Gloss Magazine

Dupa cum puteti vedea, poze de la un photoshoot recent.
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 
Si o poza de la un nou photoshoot pentru Elle UK. Speram sa mai apara si altele.
 sursa: kstewartfans

Chat

Create a Meebo Chat Room