marți, 27 aprilie 2010

Alice Fashion - tinuta6

Iata si tinuta de azi. Prea mult albastru?

9 comentarii:

Maddy spunea...

Este ok albastrul din tinuta. Cred ca se potriveste foarte bine cu tenul palid de vampir al lui Alice. Totusi, cred ca Alice nu ar alege acei pantofi, fiind prea inalti... poate niste balerini (rosii, sa se asorteze cu imprimeul de pe rochie) ar fi mai potriviti pentru ea.Cureaua i-ar pune in evidenta talia, iar rochita i-ar avantaja de-asemenea silueta.

Totusi, aceasta tinuta nu este foarte tipica pentru Alice, ci mai degraba pentru Ashley Greene.

DancingVampire spunea...

Tinuta aceasta ma duce cu gandul la o zi innorata, avand in componenta ei negru si albastru inchis.
Modelul rochitei este foarte dragut, cat si culorile. Centura imi place pentru ca i-ar defineste lui Alice corpul,care, sa fiu sincera, arata foarte bine! Colantii sunt simpli si draguti.
Tinuta este destul de incarcata in zona gatului, din punctul meu de vedere. Eu nu as fii pus acea bluza neagra pe dedesubtul rochiei, ci mai degraba as inlocui-o cu o esarfa rosie pentru ca negrul inchide foarte mult. Din nou, am de obiectat in legatura cu pantofii platforma. Nu o vad deloc pe Alice purtand platforme, ci mai degraba opincute. Lantisorul este frumos si argintiu, deci se potriveste cu nuantele albe ale rochitei.
Lipseste geanta, eventual neagra. Alice chiar are nevoie de una: farduri, telefon, bani...

Cam atat am avut de spus :).

Alice spunea...

Urasc colantii! Nu neaparat pe acestia dar nu ii vad practici decat in sala de fitness sau la aerobic, dar cum gusturile nu se dicuta evident declar ca ii urasc si pe acestia pentru ca ii fac picioarele prea slabe si prea lungi. In schimb ador rochita in patratele care e la moda, deci pe gustul lui Alice iar bluzita neagra si accesoriul de la gat care presupun ca e insemnul Cullen aduc un mare, mare plus tinutei.

funnkysmile spunea...

poate doar putin prea mult albastru:)
doar putin:)
ar fi fost mai ok dk pantofii ar fi fost negri. zic. asta e umila mea parere:)
nu dau cu paru', pentru ca nu sunt decat o adolescenta care incearca sa tina pasul cu moda:))
acum, revenind la tinuta... este foarte IN:X
rochia in carouri e ft frm, si e accesorizata in talie cu o centura, ceea ce e al naibii de la moda:X de unde rezulta ca Alice ar purta asta.
picioarele tpei din poza sunt extrem de subtiri, si arata km aiurea in colanti, insa nu comentam modelul, ci tinuta:)) sunt sigura k p Alice ar arata mult mai bine.
si pantofii cu platforma sunt foarte la moda.
din cele spuse mai sus, rezulta ca DA. ALICE AR PURTA ASTA CU SIGURANTA!!

Mmonik spunea...

Mda...cam mult albastru,dar se poate rezolva daca acei pantofi(care sunt prea inalti) sunt inlocuiti cu o pereche de baleri(nu albastru!)..rosii ar fi de preferat...Nu stiu ce sa zic de colanti..daca ii inlocuiesti cu o pereche neagra...hmmm..nici asa nu merge.Deci...lasam colanti albastri!Cureaua este foarte frumoasa si ii poate accentua micuta talie a lui Alice.Bluza e draguta si ea...Si lantul la fel.Cred ca Alice ar purta asa o tinuta deoarece e la moda si ami ales ca albastrul ii scoate in evidenta fata palida.:)

lucy spunea...

Rochita tip "double look" e superba si i s-ar potrivi la Alice de minune mai ales k ii pune in evidenta talia.
in ceea ce priveste culoarea...e cam prea mult albastru..si Alice nu cred k se axeaza pe albastru ,mai degraba cred k ea ar inlocui pantofii cu cv balerini rosi si eleganti....
Colantii ( nu imi plac de fel!) iar inlocui cu cv ciorapei culoarea piciorului.
Alice ar purta tinuta si ar straluci in ea dak ar respecta conditiile impuse mai sus...

scortisoara92 spunea...

Ia uite-o si pe scolarita noastra vesela si jucausa.Doamnelor si domnilor dati-mi voie sa va prezinta tinuta:,, e o zi mohorata si ploioasa in Forks,dar eu sunt Alice si arat bine oricum".Eu una personal ador tinuta; e atat de Alice, atat de tineresc si plin de viata ,culori, veselie. Bineinteles ca daca tocurile ar lipsi ,ar fi ca si cum cafeaua ar fi bauta fara zahar: amara si plicticoasa. Am uitat sa mentionez: albastrul e culoarea mea preferata, asa ca poate subiectivitatea cam domina pe aici. Oficial v-o prezint pe Alice pe pasarela (aleea) de la Milano( parcarea Forks Highschool)!Cred ca totusi Alice si-a gresit vocatia:ar trebui sa renunte la previziunile la bursa si sa devina manechin si totodata creator de moda.Viata ar fi mai fashion asa!!!

Perfect World :x spunea...

De ce cand am vazut tinuta am vazut-o pe Alice plimbandu-se prin liceu?
Raspuns corect! Pentru ca este ideala pentru Alice.
Pantofii inalti , dupa ultima moda - bifat.
Colantii - bifat.
Rochie pe care o poti purta cand vrei , in caz ca iti este dor de anotimpul cald - bifat.
Oricum , rochia o ador. E clar ceva potrivit pentru Alice. Nu stiu de ce, dar stiu.
Bluza aceea, este ideala pe dedesupt. Se poarta sa stiti.
centura! Nu poate lipsi! - bifata si ea.

Ar merge trency tot asa, albastru sau negru. Nu rosu, pentru ca ar da impresia de fan Steaua. :))

Sabinna spunea...

Albastrul e o culoare placuta, dar nu cred ca Alice ar purta aceasta tinuta cu acei pantofi. Prea inalti, sunt albastri ca si colantii si nu se mai face un contrast, si Alice nu ar purta tocuri chiar atat de inalte. Poate ar incerca niste pantofi cu un toc mai mic.
Cum Alice e mereu in pas cu moda cred ca ar adora centura si colantii. Toata lumea stie ca Alice e adepta colantilor, asa ca eu cred ca Alice chiar ar purta tinuta si ar fi si in centrul atentiei.

Chat

Create a Meebo Chat Room