joi, 29 aprilie 2010

Stiri, dar intr-o alta forma

Stirile sunt preluate de pe siteul UTV. 
Robert Pattinson si colegii lui din Twilight vor incepe filmarile la cel de-al patrulea film din seria Twilight, 'Breaking Dawn', in luna octombrie a acestui an.

Nici un detaliu nu a fost dezvaluit in ceea ce priveste inceperea productiei celui de-al patrulea film din Saga Twilight, dar actorii care vor juca in film au scapat in fata presei o posibila data de start a filmarilor.

Actorii Christian Serratos, Gil Birmingham, Booboo Stewart si Daniel Cudmore au participat la o conventie dedicata filmelor Twilight in Australia.

Conform On Location Vacations, Serratos a dezvaluit data inceperii filmarilor.

Cand au fost intrebati de o posibila data, Stewart a spus: "Nu avem nici o veste deocamdata". Insa Christian Serratos a adaugat: "Nu, Octombrie."

Oricum era clar ca informatia nu trebuia dezvaluita, iar Birmingham a spus: "V-am putea spune, dar apoi ar trebui sa va omoram - cum urmeaza sa si facem Christian".

Cu toate ca filmul 'Twilight: Eclipse' nici nu a fost lansat inca, el urmand sa aiba premiera in Statele Unite pe data de 30 iunie, discutiile pentru urmatorul film au inceput deja sa apara.
Si, pentru inca un moment de palpitatii, sa vizionam inca odata trailerul. Ganditi-va ca mai este atat de putin!

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room