luni, 26 aprilie 2010

Alice Fashion - tinuta5

 Tinuta de azi! Materialele sunt putin mai a la ALICE?

10 comentarii:

DancingVampire spunea...

O tinuta care imbina modernul cu 'vechiul'. Sincer?! Imi PLACE! :) camasuta este foarte draguta si eleganta, exceptand funda aceea mare. Eu as fi preferat una mai micuta pe la nivelul soldurilor.
Pantalonii, de asemenea imi plac.
Margelele albe sunt perfecte.
Nu stiu daca aceasta tinuita i s-ar potrivi lui Alice, dar este perfecta pentru o zi la birou, de exemplu.

Mmonik spunea...

Dap...materialele sunt perfecte pentru Alice.Aceasta tinuta simpla denota eleganta.Insa eu nu as pune funda si margelele.Le-as inlocui cu o esarfa fina prinsa in jurul gatului sau lantisorul ei pe care il poarta in carti.Pantalonii imi plac si cred ca Alice i-ar purta datorita culorii lor.Pentru aceasta tinuta ar merge tot o pereche de baelerini.Mie imi place aceasta vestimentatie foarte mult si sunt sigura ca Alice ar purta-o!:)

ANA Karina spunea...

Mmonika, vreau sa te intreb unde ai citit tu ca in carti Alice ar purta vreun lantisor?
te referi cumva la colierul din film , cu emblema fam. Cullen?
nu de alta, dar numa in film poarta asa ceva, in carti nu se mentioneaza asa ceva (a fost ideea regizoarei primului film, „Twilight”

Maddy spunea...

Tinuta perfecta pentru Alice! Chic, modern, dar totusi cu un aer vintage o va face pe Alice sa arate ca o adevarata Lady. Ar fi mers mai bine niste perle mai scurte, care sa vina in jurul gatului, astfel incat sa nu ajunga la funda de pe bluza, sau (de ce nu?) medalionul lui Alice cu "simbolul" familiei Cullen.

Alice spunea...

Si avem bineinteles tinuta office, care nu e doar practica in orice situatie si necesara in majoritatea job`urilor dar e foarte chic si lejera. Imi place culoara pantalonului, iubesc faptul ca nu e negru, multa lume tinde spre combinatia negru-alb, care intr-adevar nu da gres niciodata dar este plictisitoare. Cred totusi ca nu ar mai fi fost nevoie de niciun accesoriu, fundita aceea mare de pe bluza ajunge. Nu este stilul lui Alice pentru ca ea prefera stilul mai adolescentin dar mi-o imaginez imbracata asa in momentul in care organizeaza nunta Bellei, job serios, tinuta serioasa.

lucy spunea...

Acest outfit se bazeaza p stilul vintage foarte stilat si elegant.
Alice cred k ar purta aceasta tinuta dak ar merge la o intalnire de afaceri pt a arata kt mai onorabil...Bluzita e foate chic si comoda din cate se vede dar ar fi mai frumoasa dak fundita ar fi mai micuta.Materialul din care este facuta trebuie sa fie foarte fin cum ii place la Alice.Siragul de perle are si el un aer vintage si se potrivesc de minune.
Pantaloni cu talie medie se asorteaza foarte bine cu bluzita si sunt absolut perfecti pt Alice pt k ii evidentiaza corpul minunat .Aceasta tinuta e perfecta dar pt a fi mai mult decat perfecta eu i-as adauga o posetuta alba cu cadru metalic,eleganta, rafinata si foarte en vogue.:D

funnkysmile spunea...

hm.. tinuta e ok..pt o zi la birou. insa nu stiu de ce, nu mi-o pot imagina pe Alice imbracata asa, si cu atat mai putin stand linistita la birou:))
plus ca ea e micuta, energica.. ceea ce mie nu imi inspira tocmai o femeie de afaceri:))
orivcum, tinuta e super:)
sunt sigura ca daca Alice ar fi fost om, si ar fi fost nevoita sa munceasca, ar purta cu siguranta tinuta asta.

scortisoara92 spunea...

Sincer, eu cred ca aceasta e tinuta ,,Alice o imbraca pe Esme".Imaginatia mea imi sopteste ca Alice si-o bagat nasucul in garderoba lui Esme si a fortat-o sa poarte aceasta tinuta, tinuta pe care probabil ea insesi ar purta-o daca ar avea varsta (aparenta) lui Esme.Toate acestea sunt dezvaluite de materialele vaporoase semnate ,,ALICE" ,de culorile clasice armonios imbinate si de eleganta si gratia tinutei,atat de specifice ei. Cine ar fi zis ca Esme nu poate deveni o Alice mai in varsta in materie de imbracaminte?

Perfect World :x spunea...

Se poarta vintage. Deci, clar Alice ar purta.
Materialul din care sunt facuti pantalonii e asa mai de birou , mai casual iar bluza aceea care pare plictisitoare, clar ar purta-o Alice.

Tinuta ar fi buna de o zi la birou sau de stat prin casa.

Si pentru cei ce spun ca nu e prea buna pentru Alice: decupati capul ei dintr-o poza si puneti-l la poza. Veti vedea cat de PERFECT ii sta.

Sabinna spunea...

O tinuta absolut superba. Astea ar fi cuvintele cu care Alice ar descrie tinuta. Da un aer de vechi, de pretios, dar in acelasi timp e o tinta foarte moderna. Alice ar imbraca aceasta tinuta probabil la liceu, sau la o intalnire de familie. Bluza alba s-ar potrivi perfect pe corpul ei si ar face un contrast foarte dragut cu parul ei scurt.

Chat

Create a Meebo Chat Room