miercuri, 28 aprilie 2010

Dincolo de Eclipse - Proiecte de viitor

Kristen Stewart
K-11: Kristen si Nikki vor lucra impreuna pentru film in regia lui Jules Mann-Stewart, mama lui Kristen.
Filmarile pentru film vor incepe in ianuarie, pe 25 cel mai probabil in Los Angeles.
Actiunea filmului are loc intr-o inchisoare in Los Angeles in sectorul cu numele K-11.Acest sector este doar pentru homosexuali, transexuali si cei care poarta virusul HIV. Butterfly, (Kristen Stewart) joaca o fata inchisa in acest sector si traieste o viata de transexual.

An American Girl:
An American Girl: Ea ar juca rolul unei liceene campioana la inot care trebuie sa isi faca ordine in viata, dupa ce cade prada alcoolului si drogurilor ca o consecinta a unui casete in care este filmata facand sex.Nu s-a semnat niciun contract inca.
Breaking Dawn: Este ultima ecranizare a seriei de romane "Twilight" filmata in doua parti.

In ciuda acetor proiecte de viitor nu avem nicio indoiala ca Kristen nu va fi ocupata cu multe proiecte de viitor. Doar in 2010, ea are debutul in "The Yellow Handkerchief", "The Runaways", "Welcome to the Rileys" si "Eclipse".

Robert Pattinson
Breaking Dawn
Water for Elephants: Lui Pattinson i s-a propus rolul lui Jacob Jankowski, un copil orfan, student la medicina veterinara, care trebuie sa aiba grija de animalele unui circ ambulant. Personajul sau se va indragosti de Marlena, o experta in calarie. Din pacate insa, Marlena se va casatori cu cel mai carismatic membru al trupei – August, care dreseaza animalele periculoase ale circului.
Rolul lui August a fost propus lui Sean Penn, insa actorul de 49 de ani nu a dat un raspuns final.
Water for Elephants" se concentreaza pe triungiul dragostei dintre membrii unei trupe de circ din America, in timpul perioadei de recesiune. Scenariul va fi creionat de Richard LaGravenese, iar ca producatori vor lucra Gil Netter, Erwin Stoff si Andrew Tennenbaum.
Filmul isi va incepe filmarile in luna iunie, 2010 dar premiera va avea loc abia in 2011.

Bel Ami: Acest film este cronica unui tanar care inainteaza in societate, in Paris manipuland femeile bogate. Filmarile au inceput deja, dar lansarea filmului va fi abia in anul 2011.

Unbound Captives: O vaduva este salvata de un om de frontiera si cei doi pornesc in cautarea copiilor ei disparuti. Desi este legat de film prin contract, cei de la studio nu vor putea incepe filmarile pana in 2011 din cauxza programului lui Robert, mai ales daca Breaking Dawn primeste lumina verde. Din distributie mai fac parte Hugh Jackman si Rachel Weisz.
Taylor Lautner
Breaking Dawn
Abduction: In Abduction, Lautner gaseste o poza de-a lui din copilarie pe un site cu persoane disparute si astfel, incepe o investigatie personala, pentru a afla cine este el in realitate.
Cancun : Un student o insoteste pe colega sa si prietenele ei la Cancun pentru o scurta vacanta. Acolo, fetele sunt rapite de un grup de traficanti de droguri iar baiatul va trebui sa faca ceva sa le salveze.
Stretch Armstrong: Taylor il va interpreta pe Hasbros` Supererou, Strech Armstong. Lansarea va fi in 2012.

Un comentariu:

Anonim spunea...

sorry, dar niki nu mai joaca in k-11 (se stie deja de mai multa vreme) si nici mama lui kris nu va mai regiza filmul(acum cateva zile a fost publicata aceasta veste):|
motivele nu sunt cunoscute

cautati noi informatii si actualizati postul :|

Chat

Create a Meebo Chat Room