vineri, 30 aprilie 2010

Alice Fashion - tinuta9

In sfarsit ultima tinuta. Va anunt ca puteti lasa comentarii pana la ora 00:00.

Deci, ce credeti? Eu m-am gandit la ceva mai festiv. E prea colorata?

8 comentarii:

scortisoara92 spunea...

Oficial al doilea nume al lui Alice e Eleganta.Alice Eleganta Mary Cullen.Suna bine nu?Matase,volani,plutire,eleganta,gratie,naturalete,finetele,bun-gust.Aparent niste simple substantive insa menite sa faca parte din campul lexical al acestei rochite sinonima cu frumusetea. Iar cireasa de pe tort este bineinteles poseta glamour impreuna cu nelipsitele accesorite, de asemenea argintii. O tinuta cu adevarat eleganta, marca Alice. Noi vedem viata in culori, deci nimic,dar absolut nimic nu e prea colorat, peste ca frumusetea a ceea ce ne inconjoara e scaldata in culoare.De accea rochita e absolut perfecta, feminina, deosebita, de un roz incantator;e de fapt Alice metamorfozata intr-o rochie. Categoric tinuta mea preferata si intuitia imi spune ca e si a lui Alice.Let's see the life through fashion!

Maddy spunea...

Rochita este croita pentru Alice pentru ca se potriveste foarte bine stilului ei vestimentar. Culoarea este foarte calda si placuta, aducand aminte de o aroma dulce, ca cea a zmeurei, iar volanele ii dau o lejeritate tinutei. Gentuta se potriveste foarte bine cu accesoriile.

Sabinna spunea...

Rochita este perfecta pentru Alice. Pielea ei alba ca marmura se potriveste perfect cu rozul rochitei. Alice adauga mereu la tinuta ei ceva elegant, asa ca lantisorul si poseta accesorizeaza perfect tinuta. Culoarea este absolut superba, rochita este numai buna pentru o petrecere.

Mmonik spunea...

Eu sonsider ca rochia din matase este foarte potrivita pentru Alice deoarece culoarea rochiei scoate in evidenta fata ei alba si denota eleganta si finete in acelasi timp.Lantisorul este simplu si cu ajutorul bratarii tinuta se "ingreuneaza" putin..adica nu mai este monotona,simpla.Prinde un aer mai chic si mai elegant dar in acelasi timp da senzatia de relaxare.
E bine ca poseta nu are culoarea roz...si merge mai bine la vestimentatie daca este putin stralucitoare.
In picioare poate sa ia niste pantofi cu putin toc sau fara toc.
Se poate purta la ceva festiv...:)

DancingVampire spunea...

Superbaaaaa! Si extraordinar de potrivita pentru Alice.
Culoarea este mirifica, cat si materialul rochitei. Bratara metalica e super potrivita, iar lanticul si inelul de arigint, de asemenea. Poseta este absolut perfecta, cat sa-i incapa lui Alice cateva farduri acolo :).
Acestei tinute nu-i lipseste nimic! Este pur si simplu superba.
Repet: se potriveste de minune stilului lui Alice :)!

lucy spunea...

WOOW!!!in mintea mea se deruleaza o imagine de vis...Alice imbracata asa la nunta Bellei..:X:X..vibrand p ritmul muzicii impreuna cu Jaz...:X:X
Tinuta asta imi da garantia absoluta a elegantei si a bunului gust...adik mio da p Alice!:D
Rochia asta le are pe toate...e comoda rafinata eleganta chic seducatoare feminina...Mai simplu spus e o rochie a la Alice:X
Rozul inchis se potriveste d minune cu irizatiile date de bratara si poseta iar umerii goi si medalionul lantisorului o sa atraga atentia ca un magnet...
Little pink dress for the little vampire-princess!:X

funnkysmile spunea...

yeees!!! pot sa comentez!! ieri n-am avut timp:(
modelul rochiei e ft dragutz, si Alice ar purta-o sigur daca nu ar fi putin prea.. roz pentru stilul ei:))
in rest, tinuta e ok. geanta e dragutza.
ador medalionul:X:X
in concluzie, daca rochia ar avea o culoare putin mai inchisa, Alice ar purta cu siguranta tinuta asta!:X

Perfect World :x spunea...

La fel ca si Funky Smile, ma bucur enorm de mult ca am sansa sa comentez si azi.
cred ca glumiti. Tinuta aceasta este potrivita pentru orice fata stilata, supla si frumoasa. Pentru Alice este din nou PERFECTA, ea fiind o vampirita.
Rochia aceasta merge de MINUNE la balul de absolvire.
Ador culoarea. Se potriveste cu culoarea parului lui Alice.
Trecerea de la Rosu la roz a rochiei este completata de plicul sclipitor si de accesorii.
Acela este un tatuaj?
daca da, va anunt cu regret ca un tatuaj nu este alegerea lui Alice, ea fiind cocheta si eleganta , nu rebela , nu cu tatuaje.

cred ca Alice poate lasa la o parte colierul Cullen. macar pentru o zi. Nu ar merge cu tinuta.

Chat

Create a Meebo Chat Room