miercuri, 28 aprilie 2010

Alice Fashion - tinuta7

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLmaBSOIUy6q2xoO8DR-2WpfbyFO6tIe2IC2THj5JU0QY-7SQJtm0nKopGt5044zPJ4M6qkOcl7kr2fx390p0pauGDzQLvhyobORkp9r_42enWg0Lu6LR9VhTqKOy3JZH6C6DKlQRJ2lT1/s1600/Blog_Background_Pink_Swirls.jpg
Sa nu credeti ca am uitat de tinuta, ca datile trecute. Mai mult. Vreau sa va amintesc faptul ca pe 30 aprilie va fi postat ultima tinuta si pana la ora 00:00 va trebui sa lasati comentariile.
Cum am mai spus, la tinutele precedente sunt acceptate comentarii.
Pentru cei ce nu au inteles, mai repet: spuneti-va parerea despre cum i-ar sta lui Alice cu tinuta respectiva.
Tin sa va reamintesc si de concursul BIO . Vreti sa ia Gya toate premiile?
  • Iata si tinuat de azi. Prea sobra?

11 comentarii:

DancingVampire spunea...

Dupa parerea mea... nu e sobra deloc! Aceasta tinuta este perfcta pentru o petrecere.
Rochita e draguta, aducand un aer matur si elegant.Vesta cu capse metalice face tinuta sa fie casual, iar fara ea ar fi prea monoton.
Cred ca totusi lipseste geanta, eventual neagra cu capse metalice ca sa se potriveasca cu vestuta. Un lantic cu un pandant de argint nu ar fi rau deloc, nici cateva bratari metalice la mana stanga.
Chiar cred ca i s-ar potrivi de minune lui Alice pentru ca are acel aer adolescentin, placut.
Cam atat am avut de spus la aceasta tinuta. Repet: imi place muuuuuuult ;x!

Alice spunea...

Vestuta e exact accesoriul care da viata tinutei indiferent cat de intunecata e. Nu e nevoie sa spunem ca lui Alice i-ar sta perfect, ea are corpul care se potriveste oricarui tip de haina sau stil. Mi-o imaginez imbracata asa la scoala, bataindu-se de colo-colo agitata, pantalonii sunt preferatii ei ever, dar acum ciorapii negri ii dau o desfasurare mai buna, iar rochia o face feminina.

funnkysmile spunea...

nu, nu e prea sobra. e o tinuta chiar extrem de draguta, perfecta pentru mers la liceu:X
(sau facultate) sau o iesire cu fetele, ori o zi la shopping
in cazul asta, ar fi nevoie de niste incaltari comode, gen balerini.
in schimb, tinuta e foarte ok si pentru o seara in lcub, o petrecere..
in cazul asta, ar merge cu o pereche de sandale sau pantofi cu tine. cred:))
acestea fiind spuse, sunt sigura ca Alice ar purta inuta asta in oricare dintre situatiile mentionate mai sus, si ar arata fabulos in ea. Alice arata bn in orice! doar e vampir:))

funnkysmile spunea...

asta nu are legatura cu comentatul tinutei.
stiu ca ati zis ca se ia in calcul doar un comm la fiecare tinuta, insa asta e doar o intrebare.
la ce ora o sa postati vineri, ultima tinuta?
pentru ca eu in jur d ora 7 o sa plec la o petrecere, si vin deábia dimineata:|
asa ca va rooogg!! postati si voi pana la 6 seara, astfel incat sa pot sa comentez:D:D. Va implooor!!!

Maddy spunea...

Tinuta are un stil usor rock mi se pare mie, vesta dandu-i un aer adolescentin. Niste lanturi argintii sau bratari mari ar merge asortate. Pentru a da putina culoare tinutei, Alice poate adauga o geanta mica rosie sau chiar niste balerini rosii.

bell@-vampire girl spunea...

e foarte tare tinuta e ideala pentru o petrecere si asta ma duce cu gandul la petrecerea lui bella din new moon....alice ar fi fost minunata cu tinuta aceasta..imi place in mod special vesta pentru ca scoate in evidenta rochia..2 cuvinte:super tinuta

Mmonik spunea...

Prea sobra????Nici vorba.Vestuta cu tinte metalice a salvat tinuta:))
OK!!!E cam greu...deoarece as pune tot o gentuta gen plic cu tinte metalice...dar apoi nu as mai putea pune lant(care este normal din metal) deoarece o sa para foarte incarcata si urata!!!Asa ca...pun gentuta gen plic simpla,o bratara subtire la una din maini si....un lant mic(nu prea lung).Eceasta vestimentatie nu trebuie prea incarcata,zic eu...pentru ca este toata aproape neagra si sa adaugi alte culori nu poti...dar nici sa o "ingreunezi" cu metale.Oricum este potrivita pentru Alice.Am uitat!In picioare poate sa aiba niste balerini cu barete.:)

scortisoara92 spunea...

Let's party people!!Spiridusul nostru vesel se distreaza la petrecere intr-o tinuta traznet. Corpul ei armonios ii permite sa poarte acel maieu lung tip rochita,iar negrul e pentru ca fi in ton cu noaptile vampirice.Totul vine la pachet cu o pereche de pantaloni stramti( am precizat deja ca ea are corp de manechin, si deci prin urmare totul ii vine de minune?aaa..cred ca da).Totusi parca totul e prea banal.Asa ceva nu exista la Alice: totul e lumini si viata.Ce e o petrecere fara lumini?Vesta cu motiv disco realizat prin aplicatia de paiete argintii ii dau tinutei un parfum de petrecere si un luciu aparte. Oare ce ar zice Jasper daca ar vedea-o asa??

lucy spunea...

Outfitul se potriveste pt Alice deoarece ii evidentiaza spiritul dinamic dar si eleganta pe care aceasta o are in sange..:D..iar vestutele sunt foarte in voga anul acesta
Cred k un lantisor la gat..poate cel al familiei Cullen s-ar potrivi perfect aici pt k ar mai inveseli tinuta
Rochita si pantaloni slim sunt piese hot iar dak in picioare Alice ar purta cv cizmulite negre cu pliuri ar arata super
Si posetuta neagra cu tinte e musai sa apara aici!!!
Imbracata asa Alice ar arata atat de irezistibila incat toti barbatii..si vampirii... ar intoarce capul dupa ea...iar saracu Jasper va fi foarte gelos...

Perfect World :x spunea...

Blugii aceia sttramti sunt OK.
Se muleaza perfect pe coapsele ei micute , plapande la vedere, reci si tari ca pietrele la atingere.

Sunt la moda tricourile acestea lungi care au ceva pe ele, dar nu prea mult. Si, fiindca este o culoare inchisa, este impachetat si etichetat cu numele Alice Cullen.

Iubesc vestele. pur si simplu, le ador. Se poarta sezonul acesta si se vor mai purta. Alice ar face bine sa nu o arunce a2a zi. Nu cred ca m-ar asculta, dar, oricum , iubesc vesta si sunt mai mult decat sigura ca si Alice o va iubi.
daca nu ma insel, in poza promotionala Eclipse, poarta o vesta...deci? ce vreti mai mult?

Sabinna spunea...

Nu este o tinuta prea sobra ci foarte potrivita pentru o zi de primavara. Fiind un vampir, Alice oricum prefera culorile inchise. Vestuta este superba si se asorteaza pefect tinutei, iar Alice cu siguranta ar adora-o.
Cred ca Alice ar purta o astfel de tinuta intr-o zi de sambata, sau chiar la liceu.

Chat

Create a Meebo Chat Room