marți, 27 aprilie 2010

Analiza trailerului

Vedem motocicleta lui Jacob, asa ca evident este scena din carte in care Jacob isi aminteste cum era Bella cand Edward a parasit-o.

Nu stiu ce sa credem de vestimentatie lui Robert, dar care cu siguranta i se potriveste lui Edward. Vedem Volvo`ul in spatele sau, cel cu farurile rosii.

Poza asta este facuta in fata sediului de politie, dar nu inteleg de ce. Idei? Poate dupa absolvire?

Lui Riley ii place mult sa se hraneasca si David ne arata asta, dar si scena in care Riley este transformat. Sunt curioasa cum sunt montate scenele astea.

Baietii Cullen discuta de situatie din Seattle. Parul lui Carlisle arata foarte bine spre deosebire de cel al lui Jasper, care ar trebui sa fie drept. Emmett este dragut in hanoracul acela.

Hainele lui Edward arata bine in sfarsit, iar parul Bellei arata cam ravasit. In alte scene arata bine deci poate e "a bad hair day".

Evident Riley conduce grupul si este scena in care ei intra in apa, mai tarziu in trailer vedem iesirea lor. Iar acolo in spate mi se pare sau e Bree?

Riley arata grozav, ba chiar pot spune ca ochii arata mai bine decat ai Volturi.

Baloane roz si albastre in stilul lui Alice la petrecerea de absolvire. Imi place ca poarta insemnul Cullen si parul de asemenea arata mai bine ca niciodata.Parca ochii lui Alice sunt prea portocalii dar poate doar e lumina proasta. Peruca Bellai arata foarte bine aici iar tricoul este in stilul ei.


Scena petrecerii de absolvirii este cu siguranta foarte intensa, luminitele roz din spatele lui Carlisle arata ca cele descrise in carte.

Ghidandu-ne dupa luminite, aici Jacob ori ajunge la petrecere ori discuta cu Alice, Jasper si Bella despre cum pot ajuta si lupii in lupa cu nou-nascutii.

Imi place atentia pe care David Slade a acordat-o detaliilor aici, culoare hainelor este perfecta, haine lui Jane este cea mai intunecata, urmata de aproape de Alec, apoi Felix si Demetri. Nu am observat niciodata cat de imens este Felic, mai ales langa Jane. Dupa imprejurimi, as spune ca sunt in Seattle, dar nu sunt sigura de ce ar fi acolo, in carte nu exista asemenea scena. Dar cartea este din perspectiva Bellei si ea nu stie asta, totusi cand Jane spune ca e timpul, probabil ei urmaresc din umbra in asteptarea ca armata Victoriei sa distruga clanul Cullen.

Ochii lui jane mi s-au parut mereu prea mari si prea rosii, iar pupilele prea mici.

Alice sare peste un lup, deci mic si rau sau poate "buturuga mica rastoarna carul mare".

Cicatricea lasata de James este prezenta dar si bratara de la Jacon. Edward vine cu propunerea lui.

Jacob arata rusinat si furios. Poate e dupa scena sarutului, ninge. Scena cortului.

In spatele Volturi se vede focul in care ard nou-nascutii, iar diferenta de culori a hainelor este foarte evidenta.

Edward sau dublura lui Robert?

Seth se lupta cu Riley cel mai probabil.

Esme este in spatele lupului in lupta cu un nou-nascut, iar lupul arata fantastic.

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room