joi, 29 aprilie 2010

E oficial: Bill Condon regizeaza “Breaking Dawn”

Cei de la Summit Entertainment au declarat recent ca The Twilight Saga: Breaking Dawn va fi regizat de oscarizatul Bill Condom dupa un scenariu la care lucreaza acum Melissa Rosemberg. Inca nu se stie daca acest ultim capitol al francizei va fi impartit in doua filme au ba.
“Pentru a aduce cartea lui Stephenie Meyer pe marile ecrane e nevoie de o abordare eleganta si inteligenta, iar Bill Condon e omul perfect pentru asa ceva, dovedindu-si de nenumarate ori creativitatea si sensibilitatea subtila”, a spus Erik Feig, directorul de productie al Summit-ului.
“Sunt foarte bucuroasa ca Bill a acceptat sa lucreze cu noi. Cred ca se va potrivi de minune proiectului, si abia astept sa vad ce va face cu materialul”, a adaugat insasi Stephenie Meyer.
Condon a marturisit si el ca proiectul e de-a dreptul fascinant:
“Sunt foarte incantat de faptul ca am sansa de a aduce finalul seriei pe marile ecrane. Asa cum stiu si fanii universului Twilight, aceasta carte e unica, iar noi speram ca le pregatim o experienta cinematica la randul ei unica.”
In cazul in care nu stiati, Condon e cel care ne-a adus in cinematografe Dreamgirls,Kinsey si Gods and Monster, pentru care si-a adjudecat in 1999 premiul Oscar pentru Cel Mai Bun Scenariu. In 2003 cineastul a mai fost nominalizat la Oscar pentru Cel Mai Bun Scenariu Adaptat cu muzicalul Chicago.
sursa: CinemaRX

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room