joi, 29 aprilie 2010

Alice Fashion - tinuta8

Iata si penultima tinuta din concurs. Ce credeti? Prea extravaganta?


10 comentarii:

DancingVampire spunea...

Nu, mie nu mi se pare extravanganta. Desi, nu cred ca este genul lui Alice, este o tinuta frumoasa. Ma duce cu gandul la o zi de petrecut cu prietenii prin oras ;x.
Rochita cu imprimeuri blanii de jaguar este foarte dragutsa, desi cred ca este putin cam lunga. Cizmele sunt ok, la moda. Trebuie sa mentionez ca imi place culoarea lor. Bratarile din lemn sunt foarte chic. Lanticul,, de asemenea este ok si cred ca reprezinta nelipsitul semn al Cullenilor.
Din nou, si la aceasta tinuta cred ca lipseste geanta. As prefera una cat mai mare, eventual din piele maro.

funnkysmile spunea...

nu e prea extravaganta, e ft frm:X
si bineinteles la moda, pentru ca Alice n-ar purta niciodqata ceva ëxpirat":))
am inteles ca se poarta änimal print", insa eu nu as purta nikiodata:D pur si simplu nu-mi plac. Dar rochitza asta e chiar ft frm:X
cizmele de asemenea sunt super, bratarie la fel.
aa...cred ca ar fi dragutza cu o centura maro in talie..
nu sunt sigura, pentru ca nu prea am imaginatie. pana nu vad, nu-mi dau seama dk chiar merge:)) dar crd k merge:))
Alice ar purta asta sigur:)

Mmonik spunea...

Nu este extravaganta,mai ales ca se poarta animal print-ul foarte mult(este IN)si lui Alice i-ar sta bine..insa,eu consider ca rochia este prea lunga pentru statura mica a ei.Asa ca sugerez sa fie mai scurta si sa fie prinsa cu o centura in talie(una lata si maro).
Cizmele sunt dragute la fel si bratarile cu lantisorul finut..Ar merge si o poseta XXl maro.
Ca sa fie ceva si de culoarea rochiei eu as pune si o vesta din blana:D..Si cam atat:D:)

Mmonik spunea...

Nu este extravaganta,mai ales ca se poarta animal print-ul foarte mult(este IN)si lui Alice i-ar sta bine..insa,eu consider ca rochia este prea lunga pentru statura mica a ei.Asa ca sugerez sa fie mai scurta si sa fie prinsa cu o centura in talie(una lata si maro).
Cizmele sunt dragute la fel si bratarile cu lantisorul finut..Ar merge si o poseta XXl maro.
Ca sa fie ceva si de culoarea rochiei eu as pune si o vesta din blana:D..Si cam atat:D:)

Alice spunea...

Tinuta asta e atat de Alice ca nu pot sa cred. Alice ar merge chiar la liceu imbracata in rochia aceasta, stil tigru iar cizmele si accesoriile sunt in perfecta armonie in nuanta culorilor.Imi place foart mult lungimea rochiei si acel mic detaliu negru din piept.M-as imbraca asa chiar la o logodna sau la o petrecere in club, mi se pare accesibila si deosebita pentru ca nu e foarte complicata.

scortisoara92 spunea...

Nu cred ca dictionarul personal din minte a lui Alice contine si cuvantul ,,extravagant".Pentru ea totul e firescsi normal, si tot ce e firesc e frumos.Tinuta nu e extravaganta,dar nu e nici tinuta Alice.Desi animal print-ul e la moda, iar tendintele le impune Alice, ea inscrie tinutele pe alt teren al modei. Vaporosul rochiei e reintalnit si la ea, si accesoriile tin de Alice's style,insa parca per ansamblu nu o regasesc pe Alice nici macar intr-o fibra a materialului. Separat, fiecare piesa vestimentara e jucaria ei, dar imbinate parca lego-ul nu mai e inscriptionat cu numele ei.
PS:O fi sau nu in stilul Alice, eu ador rochita.Alice te rog ai mila de mine!!

Maddy spunea...

Extravaganta dar si eleganta.Eu o consider pe Alice putin mai conservatoare, insa probabil ar purta aceasta rochita. Animal print-ul este la moda si desi este greu de asortat, Alice i-ar adauga niste cizme maro, care se asorteaza foarte bine cu bratarile, creand astfel o tinuta "fara cusur".

lucy spunea...

Nu mi se pare k e o tinuta prea extravaganta ci mai degraba foarte eleganta..iar Alice imbracata asa ar fi o zeita a modei..
Animal printurile si cizmele inalte intra p lista d cumparaturi ca must have-uri
Alice stie k prea mult strica..iar tinuta e geniala si nu pot sa-i gasesc nici un kistch caci accesoriile sunt asortate in asa fel inkt sa nu impopotoneze...
Mi-o imaginez pe Alice purtand outfitul asta la petrecerea de dupa absolvire facand furori in jurul ei...FASCINANT!

Perfect World :x spunea...

Nu, nu, nu!
trebuie sa comentam tinutele despre cum i-ar sta lui Alice. Asadar, sa va spun. Lui Alice nu i-ar sta bine cu asa ceva. Mai mult, nu cred ca ar imbraca vreodata ceva de genul.
Cizmele imi plac si cred ca le-ar combina cu altceva, la fel si accesoriile, dar rochia NU!
Tinuta aceasta ii este destinata lui Ashley Greene, interpreta vampiritei. Ei i-ar sta bine, dar in pielea lui Alice, nu.
Este greu de inteles, dar asa vad eu lucrurile.

Sabinna spunea...

Tinuta este foarte draguta si cred ca si lui Alice i-ar placea. Ea e mereu in pas cu moda si nu ar da inapoi de la a purta o astfel de tinuta. Imprimeul este foarte dragut si ar sta atat de bine pe corpul lui Alice. Cizmele cred ca ca si lui Alice i-ar placea.
Alice ar atrage cu siguranta privirile tuturor celor din jur. In plus bratarile sunt foarte bine alese, asortandu-se cu cizmele. Alice ar arata superb cu aceasta tinuta.

Chat

Create a Meebo Chat Room