sâmbătă, 1 mai 2010

Mesaj de la Bill Condon

Bill Condon  a lasat pe FaceBook un mesaj fanilor:

Salutari Twihards, Twifans, Twilight Moms, Team Edward, Team Jacob and Team Switzerland!
Vreau sa va spun salut tuturor si sa va anunt ca a inceput aventura pentru realizarea filmului "Zori de zi".
Dupa cum ati auzit , am fost primit cu caldura de Stephenie Meyer si Summit -  care sunt super concentrati sa faca filmele acestea bune.
Am citit de 2 ori "Zori de zi", am revazut de 2, 3 ori filmele facute de Catherine si Chris, am cele 4 CD-uri in masina ( se refera la soundtrack-uri si la cd-urile acelea bonus), am Catherine's notebook, cartile realizate de Mark Cotta Vaz si chiar romanul  grafic aici, pe biroul meu. Un colt al biroului incepe sa arate ca Hot Topic. Imi dau seama ca ma incadrez abia la "nou-nascuti" in acest unvivers in care voi traiti de cativa ani, dar trebuie sa incep de undeva.
Ca multi dintre voi, am fot intodeauna usor obsedat de vampiri, care dateaza din seria DARK SHADOWS, pe care am urmarit-o cu nesat , ca un copil.Dar nu astea m-au facut sa fiu interesat sa fac un film cu vampiri, chiar daca scenaristica si eforturile de dirijare au crescut dintr-o mare dragoste pentru filmele horror si romanele de aventuri. De cand am facut filmul GODS AND MONSTERS, acum 13 ani in urma, mereu mi-am dorit sa revin asupra unei povesti cu accente gotice.
Minunata lume pe care Stephenie a creat-o a lovit o parte din mine si nu cred ca este prea greu sa imi dau seama de ce. Pentru mine, personajele ei sunt in acelasi timp invechite, dar foarte moderne.
Înrădăcinată într-un peisaj frumos, real, cu un mare simt de loc, Bella, Edward, Jacob, orasul Forks si rezervatia La Push, emotia experientelor si sentimentele universale: dorinta, disperare, gelozie - şi totul s-a realizat în Zori de zi. Acesta este un capitol final în cel mai bun sens; nu doar la nivel în domeniul de aplicare şi la scară, dar si incercarile emotionale intense de pe parcursul povestii.
Sunt un admirator de-al lui Kristen , Robert si Taylor si am vrut sa lucrez cu ei , deoarece fac fata provocarilor de a aduce personajele dragi la sfarsitul calatoriei lor.  Serios, ce ar putea fi mai distractiv decat asta?

Vă rugăm să nu ezitaţi să puneţi întrebări în secţiunea de comentarii de mai jos, si voi face tot posibilul sa va raspund. Sper ca aceasta sa fie prima din multele ocazii pe care le vom avea sa lucram impreuna in realizarea filmului "Zori de zi" . Sunt emotionat si recunoscator pentru ca va am alaturi de mine in calatoria mea Twilight.

Pe Facebook ii puteti lasa comentarii cu intrebarile/laudele/sugestiiile voastre.

Un comentariu:

Ella ;x spunea...

ce regizor de treaba.
BD va fi cel mai reusit

Chat

Create a Meebo Chat Room