sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Poza noua cu Edward


O poza extrem de HOT cu Edward Cullen.
Sursa:Twifans

Gazda de Stephenie Meyer


Imi cer scuze de intarziere. Roxy scanase de saptamana trecuta 3 capitole din "Gazda", dar uitase 2 pagini si abia acum am dat de ea.
Gasiti 3 capitole, 7 , 8 si 9 mai jos.
---------------------------------
Am schimbat site-ul de upload pentru ca am vazut ca aveti probleme la descarcat. Sper sa mearga acum. Daca nu merge anuntati-ma!

Kristen si moda


Splendida Bella tace malc si radiaza

La vizionarea noului film din seria “Twilight” (Amurg), gazduita de Cinema Society in New York, pe 19 noiembrie, actrita din rolul principal ne-a suprins cu un alt eveniment unicat: tinuta lui Kristen Stewart, pentru prima data in decursul turneului de promovare, ii flata silueta si se situa undeva la o distanta binevenita fata de un look prea sportiv si un stil prea elegant.

Rochia verde-maslinie din colectia Valentino, cu pliseurile oblice, braul satinat si detaliul frunzos luxuriant din partea superioara stanga, dadea exact tonul tineresc necesar pentru a scoate in evidenta frumusetea ciudatica a fantomaticii Stewart – lucru nu usor de obtinut de la o simpla rochie. Sustragandu-se problemelor intampinate de obicei cu fioroasa ei claie de par, Kristen si-a imblanzit coafura, ceea ce, alaturi de incaltarile Sergio Rossi, a oferit o contrapondere intunecata si armonioasa trupului rozaliu.

“Twilight” este cunoscut deja tuturor, fie ca un ciclu de carti fie ca ecranizare de succes: daca primul film din seria cinematografica a terfelit recodurile anterioare de la box-office, New Moon, cel de-al doilea, nu numai ca sI-a surclasat competitia din primul weekend de lansare, dar a depasit pana si recordul primului. Astfel, acum ca weekend-ul asteptat cu infrigurare si bilete cumparate in prealabil si-a dat obstescul sfarsit, iata ca cifrele sunt, in mod previzibil, uimitoare: cu o suma incasata de peste 140 de milioane de dolari, New Moon si-a asigurat medalia de bronz in topul national al celor mai bune deschideri – din toata istoria cinematografiei!

Kristen Stewart a castigat notorietate si status de A-lister in Hollywood pe seama rolului Bella Swan din Twilight, personajul imaginat de autoarea Stephenie Meyer, ale carui nuante le surprinde in cheia cartilor originale – spre multumirea fanilor inraiti. Debutul ei actoricesc insa nu a coincis cu debutul sagai: ea a intrat pe radarul criticii de profil odata cu rolul din “Panic Room”, unde i-a tinut piept, cu incruntarea aferenta teribilismului adolescentin, “mamei” sale pe ecran, Jodie Foster. Acelasi gen de infocare continuta intr-o figura glaciala o afisaza si ca Bella Swan – iar forta ei interioara, pe care o poate proiecta in orice pelicula, a facut deliciul criticii in filmul “Into the Wild”, desi rolul ei episodic nu cumula mai mult de cateva minute.
___________
Sursa

Fanmade'uri



































Sursa si Sursa

Poze Catalina Sandino





























Multe poze cu interpreta Mariei din Eclipsa..Sursa(gasiti mai multe imagini)

Chat

Create a Meebo Chat Room