joi, 31 decembrie 2009

David Slade pe Twitter


Se pare ca David ne pregateste o surpriza de revelion..Sursa

6 comentarii:

alina spunea...

sandra, nu te supara, dar nu inteleg de ce tot scrieti pe toate pozele voastre twilighthotnews.blogspot.com? put si simplu nu mi se pare corect, de vreme ce voi cateodata tot copiati poze, dar nu puneti sursa de unde le-ati luat. e obositor asa. scanurile de la Gazda erau pline cu wilighthotnews.blogspot.com. inteleg ca vreti sa aparati ce e al vostru, dar luati-o mai usor. nu va fura nimeni nimic. si nu o zic cu rau.

alina spunea...

am vazut poza asta pe twifans. deci ei ai facut-o. eu doar nu inteleg de ce scrieti twilighthotnews.blogspot.com ? imi explica si mie cineva? si inca un lucru penibil pe care l-a facut ella: cand a postat pozele alea noi pe twifans. a scris pe toate locurile posibile si imposibile : twilighthotnews.blogspot.com chiar daca pozele era luate de pe cinemagia. voua vi se pare corect asa ceva?

elena spunea...

Mie mi se pare corect...dar sa revenim la poza aceea. D'soara Alina:-?? nu va suparati, dar scrie
http://todotwilightsaga.blogspot.com

De data aceasta se pare ca nu ati nimeit-o!

Si va rog nu incepeti iar scandalu'....macar azi....ca doar e sfarsitul anului. Poate daca nu mai incepe cearta azi, o sa ne mearga mai bine la anu' :>

alina spunea...

deci scuze, nu am vazut. ella, nu am cautat cearta, de aia am si intrebat-o pe sandra. ma bucur ca nu ai inceput sa injuri. un an nou fericit.

Sandra ღ spunea...

ok, deci eu nu am pus nimic..si scriu titlul blogului cand modificam noi pozele..mi se pare normal :))

alina spunea...

sandra, ziceam de pozele luate de pe cinemagia, nu erau modificate. anyway, azi nu ne certam :P

Chat

Create a Meebo Chat Room