sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Top J-14

Revista americana J-14 a realizat un top cu cele mai sexy vedete ale anului 2009..Sincer, cred ca Rob merita locul 1, iar Kristen este mai frumoasa decat Demi Lovato, Lady Gaga sau Miley Cyrus..

1. Justin Bieber
2. Taylor Lautner
3. Robert Pattinson
4. Taylor Swift
5. Nick Jonas
6. David Archuleta
7. Selena Gomez
8. Miley Cyrus
9. Joe Jonas
10. Lady Gaga
11. Demi Lovato
12. Jesse McCartney
13. Kristen Stewart
14. Adam Lambert

6 comentarii:

Gya spunea...

aoleu mi se ridica parul in cap,e copilul ala rasfatat si obraznic si fitos pe primul loc x(.ce-o vedeam toata lumea la ala.adica ala ii mai frumos decat rob?nici nu trebuia sa fie in top.cred k a innebunit lumea.logic ca rob trebuia sa fie pe 1

Anonim spunea...

god, copilul ala mai frumos decat niste adulti in toata firea? deci cand l-am vazut prima oara m-am minunat de ce fete in toata firea zic ca e hot cand e un COPIL

Gya spunea...

maa nu pot sa imi dau seama ce e sexi la copilul ala,peruca aia de o are in cap?si mai are si figuri de copil fitos si de mare vedeta.ce e ma asa sexi la el?

cata spunea...

sandra, stiu ca suntem fane Kristen, dar totusi trebuie sa recunoastem ca Demi Lovato, Miley Cyrus sau Selena Gomez sunt mai frumoase ca ea. Kris nu are trasaturi foarte frumoase. de Lady Gaga sunt si eu de acord ca e mai urata, dar JUSTIN BEIBER???? A innebunit lumea? Adica e mai hot decat Taylor care e plin de muschi sau Rob care e cel mai dorit???? cred ca Justin i-a mituit pe cei ce au ales :))) oricum, pentru mine Rob pe primul si Taylor pe al doilea. iar Justin nici nu ar trebui s aintre in topul asta. :))

Anonim spunea...

Dupa mine asa ar fi trebuit sa fie topul:
1).Taylor Lautner
2).Robert Pattinson
3).Taylor Swift
4).Justin Bieber
5).Nick Jonas
6).Joe Jonas
7).Selena Gomez
8).Demi Lovato
9).Miley Cirus
10).Kristen Stewart
11).Lady Gaga
12).Jesie McCartney
13).Adam Lambert
14).David Archuleta

ana spunea...

justin bieber nu are ce cauta pe acolo... si sincer, miley arata mult mai bine decat kristen.

Chat

Create a Meebo Chat Room